Mama's schoonmaakster

Ik weet niet hoe ik moet beginnen, ik begin gewoon.

Ik ben een meisje van 14 en lesbi.

Mijn moeder is ziek en ligt de hele dag op bed, daarom hebben we een schoonmaakster die12 u bij ons blijft om schoon te maken en mama te verzorgen.

Ik lees dagelijks sex verhalen op internet, ik vind ze geil, ze winden me op, ze geven me de stoutste fantasieen. Tijdens die verhalen zit ik soms naakt op mijn bureau stoel, mezelf te vingeren, niemand stoort me, want mijn moeder slaapt en mijn vader werkt. Ik zat me dus te vingeren toen de schoonmaakster binnen kwam, ik schaamde me en bedekte mijn borsten en kut, ik voelde dat mijn kut nat was. Glimlachend liep ze naar me toe en aaide me over me haar ' Ik heb niets gezien hoor. ' en ze pakte de vuile was en liep weg. Bang kleedde ik me aan, die avond durfde ik me niet meer te vingeren en lag ik naakt een beetje met mijn borsten te spelen.

De volgende dag was het vakantie, die nog een paar weken zou duren. Ik at een ontbijtje die de schoonmaakster had gemaakt. Ze knipoogde naar me. Ik ging naar boven en trok me badjas uit en riep de schoonmaakster, ik was naakt en had me niet geschoren ( ik had veel schaamhaar ) ik was niet bang dat ze me naakt zou zien omdat ze er de vorige dag ook geen probleem van maakte. Ze kam binnen en knikte naar me, ze bekeek mijn kut en zei ; ' Lekker, daar houd ik wel van ' en ze pakte me slipje, rook eraan en vervolgde ' Heerlijke lucht,' ze liep weer weg. Het verbaasde me dat ze mooi was, ze was in de 20 en had cupmaat D en moooi blond haar.

Ik fantaseerde over dat zei me kut likte, me vingerde en me zoende. Ik kreeg een zin om te vingeren en liep naar mijn bureau stoel, het is een stoel met 2 armleunigen. Ik ging met me kut op zo'n leuning zitten en schoof heen en weer. Ik rende naar mijn bed en ging erop liggen. Met mijn benen wijd begon ik me te vingeren. Ik dacht ook aan de schoonmaakster en voelde dat ik klaarkwam. mijn bed was helemaal nat van mijn kutvocht en ik trok mijn doorzichtige string en BH aan. Ik keek op mijn pc naar een meisje dat het met een ander meisje zat te doen, ze kreunde heel erg en het kutvocht spoot in de anders mond. Ik voelde me heerlijk geil en bedacht me dat ik en de schoonmaakster dat waren. Ik bedacht me dat ik moest oefenen met wiskunde. Ik snapte er niet veel van en riep de schoonmaakster. Ze kwam en keek naar mijn borsten; 'Ja? Wat is er? ' ik vertelde dat ik het niet begreep en ze kwam met haar kut op de armleuning van mijn stoel zitten.

Ze droeg een jurkje dat net iets boven haar knieen uitkwam en een panty. Ik voelde me geil en vertelde dat ik de som niet begreep. Ze legde me het uit en zei dat ze even hier bleef om op te ruimen en schoon te maken. Ik vingerde mezelf stiekem en merkte dat ze dat zag. Ik ging aan mijn sommen en zij ging schoonmaken. Een kwartier later had ik ze af. 'Mooi, ' Ze liep naar me toe en kuste mijn voorhoofd. Ze liep naar mijn computer en zocht en porno filmpje uit, ' Geil je maar eventjes op, ik moet iets doen, ik kom zo kom niet niet klaar hoor ' en ze liep weg. Ik keek en genoot, een meisje dat haar vader moest pijpen en haar moeder moest beffen, uiteindelijk neukte de vader de moeder en het meisje. 10 min later kwam de schoonmaakster alweer. 'En?' vroeg ze 'Lekker?' ik zei ja en ze gaf me een kus op mijn wang, ze sloot de deur en liep naar het bed, ze klopte erop, ik begreep dat ik naar haar toe moest lopen. Ik had nog steeds mijn doorzichtige slip aan en had me nog steeds niet geschoren, mijn schaamhaar jeukte vreselijk, dus ging ik aan mijn kut krabben. Ze zag me en vroeg lief ' Moet ik de hele tijd krabbelen voor je, of het weg scheren?'

Ai ai aii, dacht ik, dat is lekker, als ze krabbeld, voel ik het de hele tijd, maar als ze scheert kan ze me lekker insmeren. Ik koos voor scheren, ' Scheren alsjeblieft 'zei ik en ze trok me mee naar de badkamer. Ik moet me slipje uitdoen en me benen wijd open doen. Ik deed het en keek beschaamd naar mijn schaamhaar, het was een hele bos en als ze het moest wegknippen, was ze nog wel even bezig. Ze pakte een schaar en zei ' Ik kan een beetje wegknippen en dan insmeren en dan weg scheren, en veel weg knippen en dan insmeren en dat scheren, ik kies het tweede, dat ik fijner, ook voor jou' ze pakte de schaar en begon knip knap, rustig de bos kleiner te maken. 5 Minuten later streelde ze over mijn nogal kaal geknipte kut, ze pakte een tube scheerschuim ( voor meisjes met schaamhaar ) en begon het lekker in te smeren.Het voelde heerlijk en ik genoot ervan. ' Dat is lekker he? ' vroeg ze. 'Heerlijk,' zei ik en sloot mijn ogen.

Ze pakte het scheermesje en ging rustig van boven naar beneden, nog geen 10 minuten later was ze klaar, ze bekeer het resultaat en zag dat het glanzend was. ' Zo, en nu verder!' Ze weg geknipte haren liet ze liggen en mijn slip ook, ze liep naar mijn kamer. Ik liet haar gaan, mezelf meeslepen in haar verhaal. Ze deed haar jurkje uit, ze stond in haar panty, voor haar kut was een gat in de panty en ze had geen onderbroek aan, ik zag haar kut dus. Alleen dat al geilde me op. 'Je word geil van me he?' ze fluisterde nu bijna en haar stem klonk heel geil ' ik jou ook, toen ik je gister zag vingeren, toen ik je vanmorgen in de badkamer zag, heerlijk, ik weet het zeker, wij moeten sexverkering hebben' ze keek me aan en begreep dat ik niet wist wat dat was ' dat is dat je sex met elkaar hebt dus dat je geen gewone verkering hebt, we sexen alleen. ' ze wilde me net zoenen toen mijn moeder riep, snel trok ze alles aan en liep naar mijn moeder. Ik baalde, we stonden net op het punt ... een half uur later kwam ze terug en kleedde zich uit. 'Sorry, je moeder, ik moest even helpen,' ze deed haar BH uit en gooide die op de grond, ze trok haar panty en slip uit en was helemaal naakt. Ze zoende me, wel 10 minuten lang lagen we op elkaar te tong zoenen. Ze kneep zachtjes in mijn borsten en mijn tepels werden stijf. Met haar mond tegen mijn lichaam gedrukt ging ze naar mijn borsten ze zoog aan mijn tepels en ging met haar mond naar mijn kut. Eerst likte ze zachtjes over m'n schaamlippen. daarnaa hield ze met haar vingers mijn schaamlippen uit elkaar en begon aan mijn klitje te zuigen ik was opgewonden en kwam bijna klaar ' ik kom bijna klaar!!' riep ik. En ze begon me nog harder te zuigen ik kreunde het uit van verukking en mijn kutvocht spoot haar mond in. ' Sletje van me, proef, en het vele kutvocht van mij drupte haar mond uit en mijn mond in. ' Lekker! Nu jij, jouw beurt,' ik wilde zo geil mogelijk klinken

'JIj moet ook verwend worden,' en ik begon haar tieten te likken, ik vingerde haar intussen, zò snel dat ze in 5 minuten al klaar kwam, haar kutvocht spoot mijn mond in en ik befte haar.

Dat was het, mijn verhaal.

Gelezen: 10649 x Gestemt: 37 x Cijfer: 7 lengte: kort schrijver: pixel Datum: 28-11-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Eric

mijn schoonmaakster nu hier aan het werk, ik zou haar wel willen maar zo is zo serieus, als ik jou verhaal lees krijg ik wel echte zin grrmmm lekker hoor en hoe leerzaam voor jou, geniet ervan!!

pixel Ik wil zeggen gewoon doen, maar straks heb ik het gedaaan hahahah
papasslet

Hmmm waar vinden we die schoonmaaksters

pixel Bij ons thuis :)