Met twee vriendinnen op vakantie

Na de hele dag lekker op het strand gelegen te hebben en uit eten geweest te zijn lig ik op bed tv te kijken. Het is wachten op de meiden die zich aan het optutten zijn voor een avondje stappen tijdens onze vakantie aan de Middellandse Zee. Het is de eerste keer dat ik samen met mijn vriendin en haar hartsvriendin op vakantie ben. Wel vreemd, 2 meiden, maar het haalt toch ook wel weer mijn stoutste dromen in mij naar boven. Helga, mijn vriendin, en Jenny hebben veel overeenkomsten: Beiden zijn 22 jaar, allebei lang blond haar en ongelooflijk knap en ze gaan altijd samen fitnessen. Hun lichamen mogen er dan ook zeker wezen met ronde cup C borsten en billen en strakke buikjes. En oh ja, ze houden ook allebei wel van een drankje! Eindelijk zijn de meiden klaar en ze hebben zich hetzelfde gekleed. In twee strakke topjes die hun volle borsten omsluiten en twee korte rokjes die de getrainde bruingebrande benen goed laten zien komen ze de badkamer uitlopen. Dit aanzien zorgt ervoor dat mijn hartslag omhoog gaat.
“Zo, dat ziet er lekker uit! Ik vrees dat ik voor bodyguard moet spelen vanavond.” Ze lachen.
In de disco krijgen de blondines al snel veel aandacht terwijl ik aan de bar wat bestel. Verschillende gasten halen achterlijke moves uit om indruk op hen te maken. Helga vindt het wel grappig en gaat er op in, maar Jenny houdt er duidelijk niet van. Ik geef de meiden hun drankjes en neem weer wat afstand. Terwijl Helga met één van de gasten een beetje aan het sjansen is komt Jenny bij mij staan.
“Zou jij daar juist niet moeten staan?” vraag ik haar “Jij bent hier de vrijgezel.” “Ik hou niet van dat machogedrag,” zegt ze, “ik heb liever een serieus en sportief iemand.” “Nou, dan ben ik precies wat je zoek!” grap ik tegen haar.
“Hahaha! Inderdaad! Kom, we gaan even dansen.” We lopen de dansvloer op, niet bij Helga, maar wel zodat ik haar een beetje in de gaten kan houden. Door de drukte staan Jenny en ik dicht bij elkaar en raken haar borsten af en toe mijn lichaam. Ze kijkt me sexy aan met haar mooie blauwe ogen.

Zo nu en dan hebben we even een praatje en dan leg ik een hand op haar heup en beweeg dicht tegen haar aan. Het is niet gek dat ik ongewonden begin te raken! Ik kijk naar Helga en die vermaakt zich prima door met haar billen uitdagend de macho’s uit te dagen. Jenny ziet het ook: “Jaloers?” vraagt ze me?
“Nee hoor, ik heb jou nu toch!” Ze snapt de hint. Ze draait zich om en met haar billen begint ze me uit te dagen. Steeds komt ze een stukje dichter bij en schuift ze met haar lekkere ronde kontje langs mijn broek. Dit heeft direct zijn uitwerking en mijn broek begint al snel te krap te worden. Wat een lekker wijf zeg! We dansen de hele avond door en zoals verwacht nuttigen de meiden vele drankjes.
Laat komen we terug in ons hotel. Helga en Jenny zijn behoorlijk aangeschoten en ploffen direct op hun bed neer. Ik ga op een stoel tegenover ze zitten en kan op die manier mooi onder de rokjes kijken en zie de borsten strak ingepakt overeind staan. Ik deel ze mee dat de het zonde is om nu al naar bed te gaan nu we op vakantie zijn.
“Laten we een spelletje doen!” Allebei kijken ze niet enthousiast, maar toch weet ik ze te overtuigen. Ik pak een fles wodka die we eerder die week hebben gekocht, een pak jus d’orange en een pakje kaarten.
“We gaan tiktoepen meiden.” De dames kijken elkaar vreemd aan maar als ik zeg dat ik het ze zal leren gaan ze er klaar voor zitten op bed. Ik leg ze de regels van toepen een beetje uit en zeg dat de verliezers een glaasje wodka-jus moeten drinken. Dat klinkt de drankorgels als muziek in de oren en ze willen meteen beginnen. Drie potjes later hebben ze er allebei natuurlijk al drie achter de kiezen en kijken wazig uit hun ogen. Ik pak Helga vast en pak haar vol op haar mond. Normaal gesproken vindt ze het niet leuk als er iemand bij is, maar de drank doet haar schaamte verdwijnen. Ze doet haar tong diep in me mond en gaat met haar hand onder mijn shirt.

Uit een ooghoek zie ik dat Jenny aandachtig zit toe te kijken. Na even lekker getongd te hebben kijk ik naar Jenny.
“Jaloers?” vraag ik met een knipoog? Helga en Jenny moeten lachen. Helga zegt “Op jou ja, ze zou ook wel met mij willen zoenen!” Jenny schrikt, maar aan haar ogen is te zien dat Helga wel gelijk heeft.
“Willen jullie soms even zoenen?” zeg ik.
” Dat kan hoor, dan gaan we een ander spel spelen.” Ik pak een dobbelsteen en verzin snel wat regels: “Als er 1 gegooid wordt geven Helga en Jenny elkaar een zoen op de mond. Bij 2 geven jullie elkaar een zoen op de mond, 3: Jenny en ik geven elkaar een zoen op de mond. Als er 4 gegooid wordt gaan jullie met elkaar tongen. Bij 5 gaan Helga en ik tongen en bij 6 gaan Jenny en ik tongen.” Helga springt op!
“Hé! Je mag niet met mijn vriendin tongen! Je bent mijn vriend en zij is mijn hartsvriendin.” “Dan kunnen we net zo goed niet spelen, want dan vind ik ook dat jullie niet met elkaar mogen tongen. Zeg het dus maar.” Ik zie Helga en Jenny elkaar aan kijken en ze zijn zo geil als boter.
“Nou, vooruit dan maar,” zegt Helga, “maar niet te lang als jullie moeten tongen hoor!” “Nee nee, komt goed,” zeg ik, “begin jij maar met gooien.” Helga pakt de dobbelsteen en rolt over het bord: 3! Jenny en ik gaan kussen. Ze kijkt naar mij.
“Tja, het is niet mijn schuld hoor! Helga gooide!” Voor de grap kijk ik Jenny diep in haar ogen aan… zij kijkt mij wazig aan. Voorzichtig kom ik dichterbij en leg voor de gelegenheid nog even mijn hand op haar been. Ik geef haar een kus op haar dikke lippen die lekker zacht aanvoelen.
“Zo, dat zit er ook weer op,” zeg ik om Helga niet te jaloers te maken.
“Nu mag jij gooien, Jenny” Ze pakt de dobbelsteen en gooit: 4.
“Yes!” Roept Helga, “eindelijk eens een keer met een vrouw zoenen.” Ze schuift naar haar vriendin die een beetje verlegen is en ze brengt haar mond naar de hare. Hun lippen raken elkaar en zachtjes beginnen ze elkaar te kussen. Helga legt haar hand op Jennys billen en opent haar mond wat beantwoord wordt door Jenny. Een hevige zoenscène tussen 2 hete blonde stoten is het gevolg en ik zit me volop te verlekkeren. Jenny begint zich blijkbaar steeds meer op te winden en duwt Helga op haar rug.

Snel komt ze er bovenop liggen en gaat flink door met tongen. Ik word bij dit aanzien steeds geiler en doe stiekem een hand in mijn broek. Na een tijdje draait Helga haar gezicht richting mij en ziet waar ik mee bezig ben.
“Zo, word je er geil van schatje? Zal ik je zometeen eens lekker pijpen?” Wat? Denk ik. Die is echt dronken en geil, dat zegt ze alleen als we samen zijn.
“Hoho,” zeg ik, “eerst het spelletje afmaken. Laten we de volgende ronde beginnen. Ik begin me al een beetje buitengesloten te voelen door jullie drang naar elkaar. De volgende ronde heeft nieuwe regels. 1: Ik ga jou beffen, Helga. 2: Jij gaat mij pijpen. 3: Jenny gaat Helga beffen. 4 Hetzelfde maar dan andersom. 5: Ik ga Jenny beffen. 6: Ze gaat mij pijpen.” “What the fuck! Jullie mogen echt geen sex met elkaar hebben hoor!” protesteert Helga.
“Ja, nou is ‘ie helemaal mooi,” zeg ik, “jullie wel en ik weer niet? Dat is niet eerlijk. We zijn met zijn drieën op vakantie hoor! Ik heb wel een voorstel dat als het 5 of 6 wordt, dat we dan hooguit 3 minuten elkaar bevredigen. Akkoord?” Jenny die al erg geil was geworden van het zoenen springt me bij: “Helga, ik ben het hier wel mee eens.

Dit is het eerlijkste voor iedereen.” “Nou oké, 3 minuutjes en niet langer bij jullie.” Opgelucht haal ik adem. Nou maar hopen dat ik 6 gooi! Ik pak de dobbelsteen en rol deze over het bord: 6!! Mijn lul die al hard was wordt nog wat harder nu ‘ie te weten is gekomen wat hem te wachten staat.
“Ik ga wel liggen Jenny, dan laat ik jou je gang gaan.” Ik ga liggen en Jenny komt naast me zitten. Ze knoopt mijn broek los en trekt deze naar beneden met boxershort en al. Ze schrikt als ze mijn stijve lul ziet.
“Jezus! Wat een dikke lul! Daar heb je echt niet over gelogen, Helga. Nou snap ik waarom je soms moeilijk loopt, haha!” Blijkbaar hebben de twee dames nogal wat intieme geheimen met elkaar gedeeld. Ze gaat geknield tussen mijn benen zitten en kijkt me aan. Wat een geile ogen heeft ze zeg! Ze pakt mijn lul vast en trekt zachtjes op en neer. Ze doet haar hoofd langzaam naar beneden, haar mond gaat open en ik voel haar warme lippen om mijn dikke paal sluiten. Ooh, wat is dit lekker zeg! Ze begint me tegelijkertijd af te trekken en te pijpen. Ik zie die lekkere lippen om mijn lul en kan me nu al niet meer inhouden. IJverig blijft ze doorgaan en zie ik mijn lul in het blonde koppie verdwijnen. Zodra ze ook nog eens veel zuigkracht uitoefent voel ik mijn zaad opkomen. Ik laat niet aan de meiden merken dat ik ga komen, maar door mijn kloppende lul in haar mond heeft Jenny wel in de gaten dat ik het moeilijk heb. Ze voert het tempo op door mijn lul dieper in haar mond te nemen en mijn ballen te masseren met haar hand.

Telkens als ze mijn lul diep ik haar mond neemt dan likt ze nog even over mijn ballen. Ze kijkt me aan met haar mooie grote ogen met een blik van dat ze maar één ding wil. Ik voel dat er geen weg meer terug is, maar ik stel het zo lang mogelijk uit. Haar volle lippen gaan steeds strakker en sneller om mijn lul en dan houd ik het echt niet meer. Met volle kracht spuit ik mijn zaad in haar mond. Ze blijft me hard doorpijpen zodat ik er nog een lading zaad uit spuit. Wat een geil wijf zeg! Ze slikt alles door en houdt mijn lul nog even lekker in haar mond totdat ik mijn ogen weer open doe. Ze kijkt me ondeugend aan en gaat weer op haar plek zitten.
“Wat is dat nou weer! Dat mogen jullie helemaal niet doen!” schreeuwt Helga.
“Hoezo niet?” zeg ik, “daar heb je niets over gezegd. we hebben ons netjes binnen de tijd gehouden. Volgende ronde!” Helga pakt boos de dobbelsteen en gooit 3.
“Zo! Nu ga ik komen!” roept ze. Jenny en ik moeten lachen, “Nou, je hoort het Jennymetje, je moet nog een keer aan de bak.” Jenny kijkt me geil aan en neemt plaats tussen de benen van Helga, trekt snel haar rokje en string naar beneden en plaatst haar handen aan de zijkant van Helga’s heupen. Ze gaat met haar hoofd omlaag naar het natte kutje en begint zachtjes over haar klitje te likken. Direct gaat er een enorme siddering door Helga’s lichaam en blijft met haar ogen wijd open liggen.
“Ooh, ga door! Dat is zooo lekker!” Jenny beantwoordt dit braaf door haar tong wat steviger over het klitje te laten gaan waardoor haar kutje steeds meer sappen begint te laten vloeien. Dit aanzien maakt me uiteraard weer enorm geil. Ik besluit het topje en bh van Helga uit te trekken zodat ze helemaal naakt ligt. Ze lijkt het niet erg te vinden en haar stevige ronde borsten liggen voor het grijpen.

Ik pak ze met beide handen vast en begin ze lekker te masseren. Al snel begint mijn lul weer hard te worden. Ik ga bovenop haar lichaam zitten en doe mijn lul tussen haar dikke tieten die ik tegen elkaar aan duw. Ik pak een flesje olie erbij en spuit een straal over haar tieten. Ik smeer ze in zodat ze lekker glimmen en begin hard met mijn lul te stoten. Jenny is ondertussen zo fanatiek bezig met het klitje van Helga dat Helga enorm ligt te kronkelen van genot. Dat is wat lastig voor mij, maar ik klem mijn benen goed om haar lichaam. Ik pak haar ronde borsten vast en blijf ze lekker kneden terwijl ik mijn lul hard op en neer beweeg. Na een paar tellen doet Helga haar ogen dicht en begint enorm te kreunen.
“Ooooh jaaa! Harder Jenny, sneller Jenny! Sneller, maak me gek! Jaaa! Ik kom, ik kom, ik kooooooommmm!!!! Jaaaaaaaaaaaa!!!” Ze blijft met haar ogen dicht liggen en lijkt in één keer vertrokken te zijn.
“Zo, jij ook weer blij hè,” zeg ik met een knipoog.
“Laten we nog één keer de regels veranderen,” zeg ik, “ok?”.
Jenny: “Goed idee, maar kan je nog wel door Helga?” Helga blijkt nog niet in slaap gevallen te zijn en mompelt iets wat op ‘Ja natuurlijk’ lijkt. Ik leg de nieuwe regels uit: “1: Helga neukt Jenny met de voorbindlul, 2: Hetzelfde maar andersom, 3: Ik en Helga doen 69, 4: Ik neuk Helga, 5: Ik en Jenny doen 69, 6: Ik neuk Jenny” “Waaat! Ben je gek geworden!” schrikt Helga klaarwakker maar nog steeds scheef uit haar ogen kijkend.
” Ach, de kans is heel klein dat er 6 gegooid wordt,” zegt Jenny.
“En eerlijk is eerlijk weet je nog. Jenny is de enige die nog niet gekomen is dus gun haar ook een pleziertje,” antwoord ik. Helga heeft al niets meer door en ligt inmiddels alweer met haar ogen dicht. Jenny en ik kijken elkaar aan en knikken, we gaan door!

Jenny gooit: 4.
“Ik ga Helga neuken! Nou, die zal in ieder geval niet tegen stribbelen.” Ik besluit dat ik haar van achter ga nemen en leg haar op haar buik met een kussen ons haar heupen. Haar ronde en door de zon bruingebrande billen komen naar boven te liggen en ik neem plaats achter haar. Voorzichtig beweeg ik mijn kloppende eikel naar haar natte kut toe en doe hem voorzichtig tussen haar strakke lipjes. Ik moet wat druk zetten zodat ze uit elkaar gaan en mij toelaten. Ik houd haar stevig vast bij haar brede heupen en begin meteen keihard te neuken. Haar ronde kont schudt lekker mee bij elke stoot en dat maakt me alleen maar geiler. Jenny komt plotseling naast me zitten en kijkt me aan: “Vergeet je niet iets?” Ze heeft de olie in haar hand en smeert de billen van Helga in. Ze gaat door met de billen te kneden en begint mij te tongen. Ooh! Wat een geile meid is dat zeg! Steeds sneller en harder begin ik de kut van Helga te neuken terwijl ik met één hand een bil van Helga vasthoudt en met de andere een bil van Jenny. Gelukkig ben ik al een keer gekomen, zodat ik het nu wat langer kan volhouden.
“Hmmm, ik heb een idee,” zeg ik tegen Jenny, “Ze slaapt en ik wil eens kijken hoe diep ze slaapt.” Ik leg nog 2 kussens onder haar zodat haar kont nog hoger in de lucht steekt.
“Pak jij de voorbindlul in je handen en begin haar ermee te neuken.” Jenny klinkt dit als muziek in de oren en gaat direct aan de slag. Ze pakt de dikke staaf en met ferme halen bewerkt ze Helga’s haar strakke kutje.
“En ik… Ik zal haar eens in haar kontje neuken!” zeg ik.
“Meen je dat echt? Vindt ze dat niet erg?” zegt Jenny die ook steeds waziger begint te kijken?
“Ach, op deze manier is ze wel lekker ontspannen, nietwaar?” Ik ga op mijn knieën tussen de meiden inzitten en beweeg mijn lul op en neer tussen de ronde, glimmende en natte billen van Helga. Ik pak het flesje olie en smeer haar sterretje nog een keer goed in. Jenny blijft ondertussen gedreven haar taak uitvoeren en de billen van Helga gaan hard op en neer. Nu gaat het gebeuren, ik pak haar billen stevig in mijn handen en voorzichtig doe ik mijn lul tegen haar kontgaatje aan. Ik duw door, maar hij gaat er nog niet in.

Ik verplaats mijn gewicht een beetje zodat ik meer kracht kan geven. Nog een keer proberen! Ik leun voorover en tegelijkertijd trek ik die lekkere geile kont naar me toe. Floep! Mijn eikel verdwijnt zo tussen haar billen!
“Aaaauu!” schreeuwt Helga, “what the fuck doe je nou! Ga eruit!” Ze is zo erg bezonken dat ze niet kan tegenstribbelen en terwijl ik even blijf wachten zonder te bewegen valt ze weer in slaap. Jenny begint te lachen en moedigt me aan “Kom op! Je mag je gang gaan!” Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ik begin mijn lul wat verder naar binnen te duwen. Wow, wat is dit strak zeg! Mijn dikke lul heeft alle moeite om dieper te komen en dat geile kutje knelt mijn hele lul af! Jenny weet trouwens ook niet wat stilzitten is en is nog steeds volop bezig de dikke staaf naar binnen te beuken. Ik houd intussen de kont van Helga uit elkaar en duw nog eens harder. Beetje bij beetje gaat mijn dikke lul steeds dieper in die ronde kont. Als ik niet meer verder komt begin ik zachtjes haar kont te neuken. Helga lijkt inmiddels helemaal vertrokken en ik heb haar kont helemaal voor mij. Ik geef steeds wat meer kracht en elke keer gaat mijn lul wat dieper in haar reet. Plotseling krijg ik een harde duw tegen mijn kont aan en mijn lul schiet tot mijn ballen naar binnen.
“Ik dacht, ik help je even!” schatert Jenny van het lachen. Dankbaar maak ik van de gelegenheid gebruikt want nu kan ik helemaal los. Ik trek me lul terug tot alleen mijn eikel er nog in zit en ik druk hem daarna weer diep naar binnen. Door het strakke kontje schuift mijn huid helemaal naar achter.

Steeds sneller en harder beweeg ik mijn lul erin en eruit. Jenny die nog steeds bezig is met de voorbindlul fluistert dan met een geile stem opeens in mijn oor: “Ik zal je nog even een keer helpen.” Ze trekt haar topje en bh uit zodat haar lekkere borsten bevrijd worden. Jeeh! Wat zijn die lekker zeg denk ik al achteromkijkend terwijl ik diep met mijn lul in Helga’s kont zit. Jenny komt met haar borsten tegen mijn rug aan zitten en begint in mijn nek te zoenen. Plotseling voel ik haar hand achterlangs mijn billen naar beneden gaan. Ze heeft haar weg weer gevonden en komt bij mijn ballen uit. Al pompend in die lekkere kont die ik met twee handen hard naar me toe trek bij iedere stoot worden nu ook nog eens mijn ballen gekneed door een enorm hete meid. Wat een geile trio zeg! Mijn lul is nog nooit zo hard geweest en dat zal Helga zeker voelen de volgende dag. De uitwerking op Helga lijkt trouwens ook niet te missen. Door de voorbindlul die in haar kut beukt en mijn dikke lul die haar sterretje bewerkt begint ze zwaarder te ademen. Het ziet er vreemd uit, want ze lijkt toch nog steeds te slapen. Terwijl Jenny steeds heftiger mijn ballen masseert begin ik steeds harder Helga’s ronde kont te neuken. Ook Jenny merkt nu dat Helga zwaarder gaat ademen en begint harder en dieper te pompen.
“Jaa… jaaa, ga door,” horen we haar opeens zeggen. We voeren beiden het tempo op en neuken Helga helemaal suf in haar beide gaatjes.
“Ooooooohhh jaaaaaaa ooooooohhhhhh jaaaaaa! Ik koooomm! Oooooooooooohhhhhhhhhh!” Het sap druipt uit haar kut en een groot deel van het dekbed is zeiknat. Langzaam stoppen we met neuken en ik trek mijn lul eruit.
“Zo, dat was een leuk avondje zeg!” zegt Jenny, “maar volgens mij kijk ik scheel van de drank en vermoeidheid dus laten we gaan slapen.” “Ho eens even!

Er staat nog een ronde op het spel hoor. Je blijft maar even zitten. Hier heb je de dobbelsteen, je gaat gooien.” Jenny gooit: 5!
“Ojee, wij moeten 69 doen! Dat mag helemaal niet van Helga,” zegt ze.
“Ach welnee,” dat zei ze alleen bij 6, niet bij 5. Ik ga op mijn rug en dan ga jij boven.” Ze gaat liggen. Om te beginnen trek ik eerst de het rokje en stringetje uit. Wat een geile billen! Op strand in bikini ziet het er al lekker uit, maar dit is helemaal lekker. Ik ga naast Helga op bed liggen en Jenny komt met haar volle ronde billen achterstevoren over mij heen knielen.
“Ben je er klaar voor?” vraagt ze.
“Komt u maar!” Ze doet haar knieën één voor één steeds verder uit elkaar en gaat met haar kont naar achter zodat die steeds dichter bij mijn gezicht komt. Ik plaats mijn beide handen op haar heupen en begeleid haar lekkere kutje naar mijn mond toe. Hoewel haar kut pas voor het eerst deze avond bewerkt zal gaan worden is deze al nat en ruikt al erg naar geile sappen. Als haar kut vlakbij is trekt ik hard aan haar heupen en verdwijnt mijn gezicht helemaal tussen haar billen. Ooh wat lekker zacht zeg! Gulzig begin ik meteen haar klitje te likken en direct begint ze al te kreunen. Gelukkig is ze haar taak niet vergeten en stort zich volledig op mijn lul. Met één hand trekt ze hard aan mijn lul en met de ander laat ze zoals ik nu wel van haar gewend ben mijn ballen door haar hand rollen. Met haar dikke lippen laat ze mijn paal diep in haar mond verdwijnen. Die lekkere kont en het lekkere pijpen maakt me zo geil dat ik haar mondje aan het stoten ben.
“Kom schatje, laat me je keeltje eens neuken,” moedig ik haar aan. Ze trekt mijn voorhuid zo ver als het kan naar achter en kijkt naar mijn lul: “Dat gaat nooit lukken! Die is veel te dik en veel te lang!”-
“Gewoon proberen, ik doe toch ook mijn best bij jou?” Ik pak haar geile kont nog eens goed vast en zuig nog wat harder aan haar klitje.
“Ooh!

Lekker! Ga door!” Met volle kracht lik ik nu haar klitje en ben ik haar kont aan het kneden. Ze wordt steeds geiler en begint met haar kont op en neer te bewegen over mijn tong. Ze wil me blijkbaar belonen want ze doet er alles aan om mijn lul te deepthroaten. Mijn dikke eikel voel ik klem zitten tegen haar keel aan. Ik besluit haar een beetje te helpen. Ik zet mijn voeten schrap en dan opeens BAM! Mijn lul verdwijnt zo helemaal tot achter in haar keel. Ze zakt door haar knieën en haar volle billen liggen boven op mijn gezicht, ik kan geen kant meer op. Eén hand doe ik achter op haar hoofd zodat mijn lul lekker in haar warme mond blijft. Na even een aantal keer door haar neus geademd te hebben lijkt ze aan de situatie gewend te zijn en gaat ze langzaam op en neer met haar hoofd. Ze sluit haar lippen lekker strak om mijn paal en draait telkens als ze boven is met haar tong om mijn eikel. Ze krabbelt weer wat overeind zodat ik ook verder kan gaan met mijn werk. Mijn tong gaat weer tussen haar lipjes over haar klitje heen. Met moeite kan ik me concentreren want ze pijpt me alsof haar leven er vanaf hangt. Weer heb ik geluk dat ik al gekomen ben zodat ik het langer kan volhouden. Ik trek haar aan haar billen naar beneden zodat ik volle kracht kan uitoefenen in haar kutje. Ze begint steeds meer te kronkelen wat mij alleen maar harder en sneller doet likken. Met mijn lul in haar keel begint ze te kreunen. Ze wordt echt helemaal gek en begint hard te schokken met haar lichaam.
“Ooh mijn god!

Lik me, lik me gek! Jaa jaa ja!!! Oooh!” Geil kutvocht stroomt langs mijn tong in mijn mond als ze hard klaarkomt.
“Ooh wat kan jij lekker likken zeg!” terwijl ze haar hoofd omdraait en met die geile ogen naar me kijkt.
“Weet je, dat komt omdat je mooie billen mij zo opgewonden maken!” Ze begint te blozen als ze dat hoort.
“Je hebt dan wel geen 6 gegooid, maar we zouden elkaar een plezier kunnen doen als ik je nog een beurt mag geven. Ik zit tenslotte nog met een stijve.”-
“Nee, dat is tegen de regels en dat kan je niet maken tegenover Helga.” “Die ligt nog steeds lekker te slapen en daar komt voorlopig geen verandering in hoor. Maar toe nou, zo’n kont word ik zo enorm geil van. Ik doe er alles voor!”-
“Nee, dat kan niet. Het spel is afgelopen. Ik ga naar bed.” Ik kom overeind en met kracht druk ik haar achterover op haar rug.
“Luister, ik wil je niet dwingen, maar ik heb nog steeds een stijve en je maakt me zo geil dat je me moet verlossen hiervan. Ik beloof je dat ik je maar met een klein stukje van mijn lul zal neuken.” Dit zeggende druk ik haar met haar schouders nog wat steviger in het matras.
“Hmmm, ik wil het echt niet, maar je dringt zo erg aan. Vooruit, heel even dan en alleen het puntje van je lul.” Ik laat haar op haar rug liggen en ga op mijn knieën tussen haar benen zitten. Voorzichtig doe ik haar benen uit elkaar en breng mijn dikke lul tegen haar lipjes. Heel voorzichtig druk ik mijn glimmende eikel naar binnen. Ik laat me voorover vallen en pak haar stevige ronde borsten vast. Ik lik en sabbel er een beetje aan en met mijn eikel begin ik haar zachtjes te neuken. Ik kijk in haar mooie blauwe ogen en zeg: “Zie je wel, alleen het puntje van mijn lul.” Ze lacht naar me: “Ik geloof er niets van! Dit is veel meer.”Ze doet haar hoofd omhoog om te kijken, maar inderdaad is het alleen mijn eikel die in haar lijf zit.
“Je bent wel een lieverd hoor. Ik kan je inderdaad vertrouwen. Zo mag je wel even doorgaan.” Terwijl ik haar lekker door blijf neuken met mijn eikel kneed ik stevig haar borsten. Ik kom weer overeind op mijn knieën en doe haar beide helemaal omhoog totdat ze in haar nek liggen.
“Lekker lenig ben je! Daar houd ik wel van!” Ik doe mijn eikel weer in haar kut waar ik goed zich op heb en ga haar neuken.

Zachtjes begint ze te kreunen. Bij elk stootje gaan haar lippen naar elkaar toe en weer uit elkaar.
“Sorry dat ik het zeg, maar we gaan er wel zo een eind aan breien hoor,” zegt ze.
“Nu al? Jij bent nog niet boven geweest! Kom, niet zo flauw.” Ik ga op mijn rug liggen. Ze klimt over me heen met haar gezicht naar me toe. Ze kijkt me aan en met mijn handen op haar billen dirigeer ik haar langzaam naar beneden. ik voel haar kont tegen mijn lul aan komen. Ze drukt haar kont naar beneden en heel voorzichtig dringt mijn eikel naar binnen. Ze rijdt op en neer en begint te zweten.
“Heb je geen conditie ofzo,” vraag ik.
“Dat is het probleem niet. Het probleem is dat je lul zo groot is!” In de spiegel zie ik haar volle billen mijn lul berijden en ik knijp er nog eens lekker in. Haar grote borsten bungelen voor mijn gezicht en dat laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan. Ik pak ze vast en begin er stevig aan de sabbelen. Ze vindt dit blijkbaar niet erg want ze duwt ze harder in mijn gezicht.
“Ga je zo komen als ik je klaar pijp?” daagt ze me uit.
“Ik ga zeker weten komen, maar niet voordat je nog even op je knieën hebt gezeten.” Zich omdraaiend kijkt ze me ondeugend aan en als ze op haar knieën zit neem ik plaats achter haar.
“Wat heb jij een lekkere ronde kont zeg! Ik wou dat ik je helemaal gek mocht neuken!” Ze moet lachen: “Dat zal nooit gebeuren, haha! Alleen het puntje hè.” Ik doe weer het puntje van mijn lul naar binnen en ik masseer haar billen. Bij masseren hoort natuurlijk olie bedenkt ik me, dus ik pak weer het flesje en spuit er een straal op. Het druipt er aan alle kanten vanaf en haar kont glimt. Ik neuk haar weer verder tussen haar billen en als ik mijn handen erop plaats doe ik net of ik van de gladheid er vanaf glij. Oeps! Ik val voorover en mijn harde lul verdwijnt in één keer diep in haar kut.
“Aau!

Wat doe je nou? Dat mag helemaal niet!”-
“Sorry, dat ging per ongeluk. Ik gleed uit.” Eigenlijk voelen die billen rondom mijn lul nog lekkerder dan ik dacht en ik besluit niet te bewegen maar mijn lul stil in haar te laten zitten.
“Hmmmmm…” hoor ik haar wat zwaarder ademen. Na haar even te hebben laten wennen ga ik een beetje eruit maar ook weer snel erin. Ze lijkt in trance en te genieten en zo lang ze niets zegt ga ik door met haar te neuken. Met steeds langere halen duw ik mijn lul tussen haar billen en ik begin steeds harder te stoten. Ze wordt steeds geiler en begint een beetje met haar kont terug te bewegen. Wat lekker zeg, die geile glimmende billen om mijn lul heen. Ik wil wel eens zien of ik die meid nog geiler kan krijgen. Ik kneed haar billen en ga met mijn vingers voorzichtig steeds dichter naar haar sterretje toe. Omdat ik zo langzaam dichterbij kom is er niet echt een moment waarop ze stop wilt roepen. Ik kom steeds dichterbij en raak met mijn middelvinger haar sterretje aan. Ze is echt zo geil als boter en begint zelfs te kreunen. Ik haal mijn lul uit haar kut en doe mijn eikel tegen haar poepgaatje aan.
“Doe maar,” zegt ze, “het maakt me allemaal niet meer uit. Anaal gezien ben ik nog maagd maar ik ben hartstikke geil en stomdronken. Ik wil dat je me helemaal sufneukt met die dikke paal van je!” Die woorden maken me echt geil waarop ik haar heupen vastpak en hard tegen haar kont aan duw. Met enige moeite schiet mijn eikel naar binnen in haar reet. Ze slaakt een kreet en zakt door haar schouders heen zodat haar ronde kont hoog in de lucht staat. Ik heb nu letterlijk vrijspel en begin meteen met volle kracht mijn lul in haar reet te beuken.
“Aau! Au!

Aaauu!” gilt ze, maar daar heb ik geen boodschap aan. Die stevige ronde kont maakt mij veel te geil en dit geile sletje krijgt de beurt van haar leven. Met ferme stoten neuk ik haar diep in haar reet. Ze blijft even jammeren maar al snel maakt dat plaats voor gekreun. Ze vindt het dus nog lekker ook! Ik blijf doorgaan en mijn ballen ketsen hard tegen haar billen. Mijn lul is nog nooit zo hard geweest, wat een strakke kont! Ze begint steeds harder te kreunen en ze doet haar knieën wat verder uit elkaar zodat ze zichzelf kan vingeren. Ze kreunt steeds harder en harder “Ooh jaa ooh jaa! Neuk me harder, doe je paal diep in mijn reet! Ik wil je diep in mijn lichaam voelen! Oooh oooh jaaaaaa! Ik ga komen!” Het harde gekreun houdt lang aan en terwijl ze zich stevig door blijft vingeren spant ze haar bilspieren aan. Het wordt nog strakker om mijn lul en ik haal alles uit de kast. Nog steeds is ze aan het komen.
“Spuit me vol! Ik wil je zaad in mijn reet hebben! Spuit je dikke paal leeg in mijn reet!” Ik stoot zo hard en diep mogelijk tussen die stevige glimmende billen in haar kont en stel mijn orgasme zo lang mogelijk uit. Ze knijpt nog harder met haar reet en ik kan het niet meer tegenhouden. Dikke stralen zaad spuit ik diep in haar kont naar binnen.
“Oooh wat geil!” schreeuwt ze tijdens haar nog steeds bezigzijnde orgasme, “neuk mijn reet! Neuk me, dieper, harder!

Ik wil je zaad in mijn reet!” Met alle kracht knijp ik in haar ronde billen en spuit mijn laatste lading zaad in haar lijf. Ze zakt in elkaar en valt direct in slaap. Met mijn laatste krachten dek ik beide dames toe in het bed wat eigenlijk voor Helga en mij bedoeld was. Ik douche me snel en ga in Jennys bed liggen en val ook meteen in slaap.
’s Morgens worden we alle drie tegelijk wakker door herrie op de gang. Na even uitgerekt te hebben vraag ik of de meiden het leuk vonden gisteravond.
“Ik kan me er eigenlijk niet veel meer van herinneren,” zegt Helga met een houten hoofd, “het laatste wat ik me kon herinneren is dat we in de disco stonden te dansen.” “Haha!” zegt Jenny, “jij was ook best ver heen! Ik weet nog dat we terugliepen naar huis en dat we een spelletje met kaarten en dobbelstenen gingen doen. Maar meer dan die wodka weet ik ook niet meer.” De meiden draaien zich om “Au!” zeggen ze tegelijk. Mijn kont doet zeer,” zegt Jenny.
“Mijne ook en mijn kutje ook,” vult Helga aan, “wat is er gebeurd?” Ze kijken om zich heen en zien de voorbindlul en de olie tussen hun in liggen.
“Wat? Hebben wij samen…? Hier weet ik echt niets meer van! Weet jij hier iets van?” Ik schud mijn hoofd: “We hebben wat gedobbeld en toen ben ik direct naar bed gegaan.”

Gelezen: 3914 x Gestemt: 3 x Cijfer: 9 lengte: zeer lang schrijver: Onbekend Datum: 12-02-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet