Nora en Esmay

Dit verhaal is fictief, maar de hoofdpersoon in dit verhaal is echt. Sterker nog, het is hetzelfde meisje als in de serie ''reuzegezellig'' in de rubriek dierenverhalen. Ze weet niet dat ik dit verhaal heb geschreven, maar hopelijk leest ze dit en geniet ze. Dat geldt ook voor jou lezer/lezeres. Laat me weten wat je er van vond in de reactie. Een reactie per e-mail is nog leuker, mailcontact is altijd welkom. Enjoy!

Hallo allemaal! Ik ben Nora, ik ben maar een klein meisje van 1.55 groot en weeg ongeveer 45 kilo. Ik ben dus niet alleen klein maar ook slank. Ik heb lang golvend bruin haar tot halverwege mijn rug. Verder ben ik 16 jaar en heb een cupmaatje B. In mijn vrije tijd heb ik dezelfde hobby's zoals wel meer meiden van mijn leeftijd, maar er is een hobby van me waar eigenlijk niemand vanaf weet. En dat is het lezen van geile verhalen op deze site. Als ik wakker word, als ik pauze heb op school, onderweg, 's avonds, als ik maar even tijd heb ben ik wel aan het lezen wat de mensen op opwindend.net allemaal voor spannende dingen hebben beleefd of bedacht. Je zou dus kunnen zeggen dat ik lichtelijk verslaafd ben haha. Vooral de verhalen in de dierenrubriek leken me de laatste tijd bijzonder interessant, al was ik niet vies van de tiener- en heteroverhalen natuurlijk! Om een dikke pik in je krappe kutje te voelen stoten is bijna niet met woorden te beschrijven, zo geil is het. Bij de gedachte aan een stevige neukbeurt waarbij je de lul als een heipaal in je kut voelt rammen werd ik drijfnat. Dan plakte mijn string al snel en moest ik mezelf even een handje helpen. Thuis ging dat makkelijk, dan dook ik snel mijn kamer of de badkamer in, ging ik zitten en streelde mijn clitje tot ik kreunend klaarkwam. Regelmatig varieerde ik ook door mijn lipjes te verwennen of vingers in mijn kutje te stoppen, maar als ik snel even wilde klaarkomen was mijn clitje strelen vaak genoeg. Onderweg ging dat lastiger, als ik in een volle trein zat ging dat natuurlijk niet. Op school was ook geen optie, alleen op de wc. En dan nog kon ik niet te lang blijven zitten, dat zou alleen maar argwaan wekken. Nee, ik zat veel liever thuis op mijn kamer. Laptop op bed, benen gespreid en mijn vingers die mijn kutje heerlijk verwennen. Zo ook deze avond. Ik startte de laptop, opende de site en trok mijn broek van mijn kont. Net toen ik een geil verhaal aanklikte en mijn vingers over mijn donker gekleurde string liet glijden kreeg ik een appje van mijn beste vriendin, de 21-jarige Esmay.

"Nora! Wat dooooeeee je?" Appte Esmay.

"Niet veel hoor, beetje op internet surfen. En jij?" Antwoordde ik.

"Ik verveel me dood hier! Mijn ouders zijn de hort op en ik ben alleen thuis... Zou ik bij jou kunnen slapen? Gaan we een filmpje kijken ofzo."

"Sure, leuk! Dan zie ik je zo!"

Dat was het voordeel dat Esmay een paar straten verderop woonde, als we wilde afspreken was dat gemakkelijk te regelen. Een kwartiertje later stond Esmay voor de deur en groetten we elkaar. Met een glas cola liepen we terug naar mijn kamer en plofte op bed. De blondine met mooie blauwe ogen vroeg wat ik aan het doen was op internet. Maar nog voor ik antwoord kon geven klapte ze mijn laptop open. Het geile verhaal stond nog steeds op het scherm, ik was helemaal vergeten het weg te klikken. Maar in plaats van me raar aan te kijken kon Esmay er alleen maar om glimlachen. Ze wist immers van mijn stoute kant. Sterker nog, ze deed zo nu en dan met me mee. Het was ooit begonnen toen Esmay me betrapte toen ik aan het vingeren was. Vanaf die dag veranderde onze vriendschap voorgoed. Niet dat we verliefde gevoelens voor elkaar hadden, maar de ondeugende spelletjes die we met elkaar deden gaf onze vriendschap iets speciaals. De blik die ze zojuist in haar ogen had toen ze van het scherm naar mij keek zei alles. Die had ik al zo vaak gezien, het was de blik die Esmay had als ze geil begon te worden. Haar hoofd kwam steeds dichterbij, steeds een stukje dichterbij tot onze lippen elkaar raakte. Al snel plofte de laptop door onze wilde bewegingen op de zachte vloer en lagen we op elkaar, heerlijk te tongzoenen. Mijn handen gleden over Esmay's lichaam, over haar rug en naar haar kontje. Mijn handen grepen haar billen vast, kneedde ze en mijn blonde vriendin zuchtte. Ze beet op haar onderlip en wierp haar lichaam wat omhoog. Esmay's tepels staken priemend door haar shirtje heen, waarschijnlijk was ze al een beetje geil toen ze op haar fiets zat. Onze shirts trokken we al snel uit net als onze bh's. Haar borsten waren iets groter dan die van mij, een cup c. Ik stortte me op haar tepels en zoog omstebeurt. Esmay werd gek, de tong om haar gevoelige plekjes maakte haar poesje drijfnat en ze wilde meer. Mijn blonde vriendin stond op, ging naast het bed staan en liet haar string zakken. Een mooi, lichtbehaard kutje liet Esmay aan me zien. Een kutje wat glom van het vocht, ze trok haar lipjes wat uit elkaar en wat druppeltjes vocht drupte op de vloer.

"Kijk nou wat je met met doet Nora, haha. Je maakt me kleddernat meid!" Esmay ging op de rand van het bed zitten en vroeg mij om ook de rest uit te trekken. Natuurlijk, dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik stond op en liet de broek die ik weer had aangetrokken snel zakken. Mijn string viel tegelijk met mijn broek op de grond en ook ik liet mijn kutje zien.

''Verdomme Nora, wat ziet je poesje er toch weer lekker uit. Maar goed dat ik mijn grote vriend heb meegenomen...'' Zei Esmay. Wie ze daarmee bedoelde wist ik wel. Of beter gezegd, wát ze daarmee bedoelde. We gingen op bed zitten en Esmay haalde een grote dildo uit haar tasje. Die hadden we al zo vaak gebruikt, eigenlijk kan ik me niet herinneren dat ze hem ooit had schoongemaakt. We vonden het allebei een opwindend idee om elkaars kutvocht te proeven en als we dan de dildo voor ons gezicht hielden, konden we de geur van elkaars kutje nog ruiken. Om en om lieten we de dildo in onze mondjes glijden en pijpte we het ding. Zo te proeven had Esmay niet stil gezeten vandaag, ik kon overduidelijk nog wat vocht van haar proeven. Ik ging er helemaal in op, zo erg dat Esmay me al aankeek met zo'n zou-je-dat-ding-niet-eens-delen blik. Ik gebaarde dat ze op haar rug moest liggen met haar benen gespreid. Ik kroop tussen haar benen in en proefde van haar kutje. Wat smaakte ze toch lekker. Maar eerlijk is eerlijk, ik had niet voor niets onze paarse vriend in mijn handen. Ik stuurde de dikke eikel tussen haar lipjes en duwde rustig door. Steeds een stukje verder tot het gevaarte van zo'n 20 centimeter voor driekwart in mijn vriendin zat. Terwijl de dildo nog in haar zat kroop ik met mijn eigen kutje op Esmay's gezicht. Ik ging weer met mijn hoofd naar haar kruis en terwijl Esmay mijn kutje begon te likken en te vingeren, bewoog ik de paarse dildo weer in en uit haar. Onze tieten werden platgedrukt tussen ons in. De clit van Esmay zag er zo verleidelijk uit dat ik me niet kon inhouden en mijn tong er overheen liet glijden. Ik sabbelde en zoog op haar genotsknopje, terwijl Esmay hetzelfde bij mij deed en intussen twee vingers in mijn kutje schoof. Op precies dezelfde manier zoals ik met de dildo in en uit haar ging. Dit was ons favoriete standje, minutenlang gingen we zo door. Na een tijdje kreeg ik de dildo in mijn kut en vingerde ik Esmay verder. Dat ging zo nog een minuut of vijf door tot Esmay luider begon te kreunen.

''Hmm oh shit Nora, oh shit oh shit oh shit ik kom AHHHHH!!!'' Een golf van genot raasde door haar lichaam, haast oncontroleerbaar lag Esmay onder mij te schokken. Het orgasme hield even aan maar ebde daarna rustig weg. Intussen was ik ook bijna aan mijn hoogtepunt gekomen. Ik reikte met mijn vrije hand naar achter en bewoog de dildo in en uit mijn poes. Esmay, die nog lag bij te komen van haar eigen orgasme, fluisterde allemaal geile woordjes naar me. Die hielpen me over het randje, met een laatste ferme stoot van de dildo die tot aan de ballen in me zat, schoot ook bij mij mijn orgasme door mijn lichaam. Het was ongelofelijk intens, alsof het vanuit mijn tenen moest komen! Mijn sappen liepen uit mijn kut, net als bij Esmay. We likten elkaars kut schoon, kropen van elkaar af en weer tegen elkaar aan. Onze kleren lieten we maar uit, die zouden we vanavond toch niet meer aantrekken...

EINDE

Zo, dat was het. Nogmaals, hopelijk valt het een beetje in de smaak. Niet alleen bij Nora maar ook bij de rest, ik weet dat dit geen meesterwerk is maar zou eventueel terechte complimentjes graag lezen. Stuur ze gerust deze kant op! :)

Gelezen: 1847 x Gestemt: 1 x Cijfer: 9 lengte: gemiddeld schrijver: pixel Datum: 28-11-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet