Samen met Petra een dubble dildo gedeeld

Ik weet nog heel goed hoe ik op een morgen aan het hardlopen was en ik ineens door Petra werd ingehaald. Ik voelde mijn hart nog sneller tekeer gaan, want daar kwam een ontzettend mooi uitziende vrouw aan mij voorbij. Ik moest er echt even van stil gaan staan, was totaal uit mijn ritme gekomen. Het was Petra ook opgevallen, ze kwam meteen naar mij toe en vroeg of het wel ging. Ik vertelde haar dat haar schoonheid mij van slag had gemaakt. En meteen verontschuldigde ik mij dat ik als lesbienne haar als op en top vrouw zo daarmee lastig viel. Ook een rare eigenschap van mij, trouwens.

Maar Petra moest er om lachen. Ze vertelde mij dat ze het helemaal niet erg vond en dat soort opmerkingen wel opwindend vond. Zo, dat was duidelijk. Ze was blijkbaar net zo’n op seks beluste dame als mij. We besloten samen onze ronde af te maken. Petra moest wel iets rustiger rennen, zodat ik haar bij kon houden, maar dat deed ze met plezier. Toen spraken we af om ergens samen wat te gaan drinken. Ik wist een heel leuk tentje dat op maandag open was, daar konden we mooi gaan zitten. Eerst gingen we beiden naar huis om ons op te frissen. Na een half uur kwam ik bij het tentje aan en daar stond Petra al. Ze had een prachtige strakke witte broek en top aan, waardoor ik al haar rondingen goed kon zien. Ze had ongelooflijk mooie borsten en een kontje om van te smullen. “De zaak is gesloten,” zei ze aangedikt sneu terwijl ze naar de deur van de brasserie wees. Helaas, het ging niet door. “We kunnen ook bij mij thuis iets lekkers nemen?” zei Petra ineens. Zo gezegd, zo gedaan. Maar dat lekkers wat we zouden nemen, was niet een koekje, een taartje of wat koffie.

Petra beklom mij haast direct en zoende mij in mijn nek om daarna volop op mijn lippen te kussen. Ik zoende terug, opende mijn mond en liet haar tong bij mij naar binnen. Ondertussen waren mijn handen overal op haar lichaam te vinden. Ik liet geen centimeter onaangeraakt, ik wilde weten hoe lekker haar lijf aanvoelde. Ik trok haar truitje en bh uit en speelde met haar tieten. Ze hield me tegen, trok mijn top en bh bij mij uit en zo konden we elkaar betasten. Binnen een paar minuten lagen we naakt op de grond en rolden we heen en weer. Zoenend, strelend en daarna meer. Veel meer. Ik kroop tussen Petra’s benen en begon haar gulzig te likken en te vingeren. Haar schaamlippen waren gezwollen en haar klitje ook. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam tot een orgasme, waarna ze mij smeekte om met haar naar de slaapkamer te gaan. Daar aangekomen zag ik op het bed een dubbele dildo liggen. Als lesbienne vind ik dildo’s niet zo speciaal, behalve als ik er eentje met een andere vrouw kan delen. We kropen op het bed, met ieder een uiteinde van de stevige dildo in onze kutjes en reden heen en weer. Ik keek naar haar kruis en zag dat gevaarte bij haar naar binnen glijden, voelde hoe haar kracht de dildo er bij mijn kant naar binnen duwde en genoot van het soppende geluid van onze natte poesjes. We bewogen wilder en sneller, zaten geheel in een ritme en kwamen allebei tot een orgasme, waar we haast van flauw leken te vallen, zo intens was het. Het duurde voor mij veel te kort, maar het was zo ongelooflijk geil! En lekker bovendien! Daarna was de seksuele spanning even uit de lucht en fristen wij ons op, namen daarna een kopje koffie met een zalig koekje en brachten de rest van de dag met elkaar door. Inmiddels woon ik met Petra samen en hebben we nog veel meer avontuurtjes met die spannende dubbele dildo beleefd. Maar, dat vertel ik misschien een andere keer.

Gelezen: 1730 x Gestemt: 3 x Cijfer: 8 schrijver: Onbekend Datum: 08-06-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet