Geil wakker

Omdat ik een geile droom had gehad besloot ik vanochtend eerst mezelf eens flink te spoelen, ik hou van anaalplay. Nadat ik goed schoon was besloot ik mijn nieuwe xl opblaasbare buttplug eens te proberen. Nadat ik mijzelf en men nieuwe speeltje voorzien had van flink wat glijmiddel kon ik beginnen. Ik bracht mijn buttplug in en begin rustig te pompen, zo fijn om te voelen hoe de buttplug steeds meer mijn kontje begint te vullen. Rustig aan laat ik hem leeg lopen en begin ik weer opnieuw groter en groter ik zie mijn buik boller worden door de inmiddels flink gevulde buttplug. Ik herhaal dit iedere keer terwijl ik de buttplug iedere keer steeds groter naar buiten kan persen. Doordat ik mezelf met regelmaat fist ben ik al aardig wat gewend,mijn kontje word steeds losser. Ik pak de spiegel er bij en kijk hoe dit alles naar buiten komt en hoe mijn kontje steeds meer op een kut gaat lijken.

 

Ik telde in het begin 20 pompjes voor ik het niet meer hield en de buttplug weer leeg moest laten lopen. 25 26 27 en weer leeg laten lopen, ik merk dat ik bijna op het einde van mijn kunnen zit en probeer nog een keer mijn "record" te verbreken 28 29 30 31 32 nu hield ik het niet meer en begon het pijn te doen. Ondanks dat ik echt niet meer kon vond ik dat ik te vroeg stopte en besloot mezelf als straf verplicht een half uur lang te moeten fisten. Ruim was het al en nog nooit was ik zo makkelijk bij mezelf binnen gekomen, toch was het allemaal wel wat gevoelig geworden naar mijn pomp sessie. Niet fisten was geen optie, dus pakte ik het glijmiddel weer, voorzag mijn hand van een flinke laag j-lube keek naar de tijd en begon. De eerste paar keren was wat gevoelig maar al snel neemt de kick het over van de pijn, ik kwam dieper en dieper af en toe stootte ik hard en dan weer langzaam. Met een gespitste hand en met stotende gebalde vuist ging ik erin en eruit terwijl ik af en toe in de spiegel keek hoe mijn vuist erin en eruit ging. Af en toe wachtte ik even met erin gaan zodat ik goed kon zien hoe mijn kutje steeds losser werd en hoe alles lekker open stond.

 

Zo geil werd ik dat het vocht al lekker uit mijn pik liep, dit lekkers mag niet op de grond vallen en als ik er wat uit zag komen pakte ik het en likte het van mijn vingers. Klaarkomen is er niet bij want het is weekend en wil de hele dag geil zijn.

Al was ik inmiddels al wel begonnen om aan mijn pik te rukken, het halfuur was voorbij en besloot maar snel te stoppen en aan te kleden voor ik zover was dat ik al klaar zou komen, want dat mocht savonds pas. Ik moest nog boodschappen doen en besloot dit te doen met een xl buttplug in, eigenlijk net te groot om het te verbergen onder de kleding. Als je achter me zou lopen zou je het kunnen zien, ik bedoel zoon bult die de achterkant van mijn broek vulde kon je niet om heen. Af en toe merkte ik wel dat iemand me na keek maar daar bleef het bij. Wat moeten ze wel niet denken van me, lopend door de supermarkt met een dikke bult in mijn broek. Nadat ik mijn boodschappen bij elkaar had geshopt ging ik weer naar de auto om naar huis te gaan. Ik kom uit Drenthe en hier hebben we nog al wat oude klinker wegen, en dat merkte ik, bij een iedere hobbel voelde ik de buttplug steeds meer. Eigenlijk wou ik stoppen om de buttplug er uit te halen, maar tegelijkertijd zou ik ook snel thuis zijn. Aangekomen bij mijn huis snel alle spullen uit de auto gehaald want ik hield het niet meer de buttplug moest er nu echt uit mijn lichaam zei dat het genoeg was. Snel liep ik naar de douche deed mijn kleren uit keek nog even snel naar het geil dat zich in mijn onderbroek had verzameld en stapte onder de douche terwijl ik onder grote druk de buttplug uit mijn kutje schoot. Een leeg gevoel en zo fijn dat het er eindelijk uit was, eigenlijk kon ik echt niet meer maar ik wou echt merken dat ik mezelf goed te grazen had genomen en besloot mezelf nog een keer te fisten voor de spiegel om zo nog even goed te kunnen zien wat ik die dag berijkt had.

 

Enigszins pijnlijk stote ik mijn gebalde vuist steeds harder naar binnen terwijl ik met mijn andere hand mijn pik trok. Het geil kwam er met slierten uit, de dag was nog niet om maar ik wou zo graag klaar komen. Sneller en harder ging ik rukken en vlak voordat ik klaarkwam trok ik snel mijn vuist uit men kut, tegen de muur en op de grond spoot ik alles, dit mocht natuurlijk niet het putje in en ik likte het van de muur zoog het van de grond liet het nog even lekker door mijn mond gaan en slikte het daarna met een tevreden gevoel door. Uitgeteld lag ik op de bank na te genieten van mijn heerlijke anaal sessie te bedenken wat ik de volgende keer zou gaan doen, maar voor dit weekend had mijn kutje even genoeg gehad.

Gelezen: 2147 x Gestemt: 1 x Cijfer: 10 lengte: kort schrijver: Onbekend Datum: 29-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet