Lekker Trekken

Sedert ik reeds op erg jonge leeftijd ontdekt had, dat ik mijn lul niet enkel gekregen had om te plassen maar dat je daar nog andere lekkere dingen mee kon doen, ben ik een echte fan geworden van masturberen en laten masturberen. Masturberen onder de bank in de klas met of zonder klasgenoot, masturberen op openbare toiletten, de trein, auto, vrachtwagen of gewoon in mijn bed, douche. Elke plaats heb ik al wel eens uitgeprobeerd om eens lekker te trekken.
Ondertussen is het een echte verslaving geworden en ook al ben ik de 50 gepasseerd trek ik nog elke dag 3 of 4 keer.
Daar ik een echte footlover ben, wordt ik opgewonden door onder andere, blote voeten en soft sm. Niet dat ik bij elke blote voet een stijve krijg, maar soms toch wel, zeker als diegene van wie ik de blote voet zie, geil zit te wrijven en kronkelen met zijn of haar tenen.Ik hou er ook van om mij te masturberen terwijl ik een pijnspelletje doe, soms hou ik mijn blote voeten boven de vlammen van kaarsen of van een brandende gasbrander of duw ik mijn stijve pik in de vlammen of hou ik mijn stijve eikel boven een vlam, net zolang ik klaar kom.
De heerlijke pijnprikkels van heet kaarswas op mijn voeten en op mijn stijve lul, geven mij ook altijd een heerlijk geil gevoel en soms kom ik daar ook spontaan door klaar.
Heel mijn schoolleven stond ik bekend als "de aftrekker of de homo" Toen waren er nog geen meisjes op school en sexperimenten gebeurden nu eenmaal praktisch allemaal met jongens en mannen.
Ik had redelijk veel succes bij mannen,voor de seks.
Soms stond ik te plassen in een van de pisbakken in de toiletten en kwam er een of soms twee jongens naast mij staan zogezegd om te plassen, maar eerder om over de afscheiding"ongemerkt" te gluren naar mijn slappe leuter,ik gluurde dan uiteraard ook, die dan wel spontaan met schokjes stijver werd door het zicht van die stijve pik aan de andere kant van de afscheiding.Soms draaide zo een gluurpartij uit op een masturbeersessie met 2 of met 3 in de toiletten, afgesloten met een driekwart deur.
Vaak, bij de rookpauze kroop ik in een toilethokje en begon mij daar dan uit te kleden, schoenen en sokken uit, jeans , t-shirt en slip uit en dan maar spelen met mijn steeds harder wordende kleine jongen. Nog ff met de vlam van mijn aansteker onder mijn harde lul over en weer en ook mijn blote tenen en hielen kregen een beurt tot ik overgeil was en mij dringend moest aftrekken.
Gauw neerzitten op de toiletpot en mijn blote benen vooruit gestrekt, mijn blote tenen waren uiteraard zichtbaar onder de spleet van de deur en wie wou, kon zien hoe mijn blote voeten op en neer schokten( maakte mij nog geiler, het feit dat wie dat wilde, mij bezig kon zien) toen ik hard en wild aan mijn onbesneden lul trok tot ik mijn blote benen, voeten en soms de vloer volspoot met wit, dik en geil ruikend sperma welk ik dan oplikte van mijn blote benen en voeten. Heel het boeltje schoongemaakt, kleren en schoenen weer aan en dan doen of er niets gebeurd was, uit het toilethokje komen, een paar smalende blikken en rode hoofden negeren en een sigaret roken.In gedachten rolde ik die brandende sigaret al over mijn stijve lul en over mijn blote tenen en die gedachte maakte mij dan weeral geil zodat ik eigenlijk nog eens moest gaan trekken maar daar was dan meestal de tijd niet meer voor en zou ik onder de les wel mijn hand in mijn broek steken en mijn stijve pik klaar maken,in mijn zakdoek of hand, ik zat toch alleen achteraan in de lessen en kon min of meer ongestoord mijn gang gaan, zeker bij lessen waar de ramen verduisterd werden voor dia's of natuurkunde-experimenten.
Dikwijls kwam iemand die mij bezig gezien had op het toilet, naast mij staan en begon een gesprek over koetjes en kalfjes maar dat sprong redelijk gauw over op wat hij dacht gezien te hebben en geheid zeker stond je wat later met die man zijn pik te spelen of was ik hem aan het pijpen of hij mij in de toilethokjes.
Nu jaren en enkele honderden stijve pikken verder, doe ik het nog altijd op de toiletten van parkeerplaatsen zonder tankstation en die erom bekend staan dat er pijpers komen.En met evenveel succes als vroeger. Wat zou het leven zijn zonder masturberen en seks? 

Gelezen: 2560 x Gestemt: 21 x Cijfer: 9 lengte: kort schrijver: Onbekend Datum: 03-01-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet