Het Vruchtbaarheidsritueel 2

 

Ze leidde ons naar de stapel dierenhuiden. Daar duwde ze mij neer, zodat ik half zittend, half liggend terecht kwam. Ik positioneerde me wat makkelijker. Yumi ging links naast me liggen, Sanne rechts. Voordat ze echter ging liggen zag ik echter dat ze even achter haar rug de haakjes van haar bikinitopje losmaakte. Ze liet het van haar borsten afglijden, en kroop tegen me aan. Haar warme borsten drukten tegen mijn ribbenkast aan. Ik sloeg een arm om haar heen en drukte haar tegen me aan. Aan de andere kant kroop Yumi tegen me aan. Ik keek op hun beide hoofden neer. De geur van Yumi's kroeshaar vulde mijn neus, samen met de heerlijke geur van Sanne's natte haar. Ik zag dat Sanne Yumi aankeek. Er zag geen afkeuring of jaloezie in haar ogen, dus ik besloot maar zo te blijven liggen. Welke man zou het nou niet willen, twee mooie vrouwen die hun halfnaakte lijf tegen je aandrukken.

Ik had inmiddels voor de zoveelste keer een stijve. Het was nu duidelijk, want hij was met zulke kracht opgezwollen dat hij een stukje uit mijn boxershort stak. Sanne's vingers streelden over mijn borst. Yumi lag wat kalmer, wat passiever tegen me aan, alsof ze ergens op wachtte. Ik zag haar lippen bewegen, maar hoorde haar niets zeggen. Het leek wel alsof ze aan het bidden was naar de vreemde geesten die volgens haar deze plek bevolkten. Het was een vreemde situatie, maar al met al niet vervelend. 

Yumi legde haar hoofd op mijn borst. Ze lag links, dus hoorde mijn hart kloppen. "His hearts beats like crazy.", zei ze. Sanne legde ook haar hoofd op mijn borst om te luisteren. Hun beide wangen voelden erg zacht aan. Mijn borst zwoegde echter op en neer in opwinding, de meisjes gleden voortdurend een stukje van mijn borst af. Ik zag echter dat zowel Sanne als Yumi doelbewust hun hoofd iedere keer weer meer naar het midden terug duwden, zodat hun hoofden steeds dichter bij elkaar uitkwamen. Toen ik dat merkte begon ik expres nog wat dieper in en uit te ademen. Ik wilde eens weten hoe dit zou aflopen. Hun neuzen raakten elkaar al. Ik had het ook met Sanne over biseksualiteit gehad, en Sanne had te kennen gegeven dat ze, hoewel ze vrouwen erg mooi vond, niet vaak dacht aan seks met een vrouw. Maar nu leek ze plezier te scheppen in het halfnaakt aanwezig zijn bij een andere vrouw die zelf ook half naakt was. Ik vroeg me af of ze elkaar zouden zoenen als ze de kans kregen...

Gezien de geladen sfeer in de grot verbaasde het me niet. Hun hoofden schoven een stukjes dichter bij elkaar en Yumi plaatste haar volle lippen op de sensuele mond van mijn vrouw. Ik zag hun lippen van elkaar wijken en hun tongen speelden met elkaar. Het was een prachtig gezicht om te zien hoe mijn vrouw een andere vrouw zoende. Ik had er al vaak over gefantaseerd om dat te zien, maar altijd was het een blanke vrouw geweest met wie Sanne het bed deelde. Nu was het opeens een donkere mysterieuze schone, maar het maakte er mijn opwinding niet minder door. Ik zag ook dat Sanne ervan genoot. Ik genoot er zelf ook van. Ze gingen wat meer rechtop zitten, en even was ik vergeten.

Ik bleef maar kijken hoe Yumi met mijn vrouw zoende. Haar stevige lippen gleden over die van mijn vrouw. Hun borsten drukten tegen elkaar, hun handen gleden over elkaars lichaam. Ik zag Mijn vrouw haar lippen los maken van die van Yumi en die lippen om haar donkere tepels vouwen. Ik was even vergeten, de twee vrouwen gingen helemaal op in elkaar. Ik had nooit verwacht dat Sanne zo heftig kon vrijen met een vrouw, en waarschijnlijk zij zelf ook niet.. maar dat Sanne opgewonden was, dat was wel te merken aan de heftigheid waarmee ze Yumi zoende. Normaal bewaarde ze die heftigheid voor onze geilste vrijages, de momenten dat zij me bijna smeekte om geneukt te worden. Nu was er geen sprake van smeken, zij en Yumi voelden elkaar instinctief aan. Hun handen, lippen en tongen wisten precies waar ze moesten zijn. Ze maakten al met al geen haast, en leken uren de tijd te besteden aan elkaars bovenlichaam. Ze streelden en likten elkaars borsten, urenlang voor mijn gevoel. Ik lag naar hen te kijken, stijf als een paal, maar mezelf tot het uiterste inspannend om mezelf niet aan te raken. Sanne en Yumi leunde nog steeds over mijn lijf heen, en na wat een eeuwigheid leek, zakten ze langzaam weer naar mijn buik toe, terwijl ze nog steeds zoenden. 

Ik voelde tevens hoe Sanne's hand naar beneden gleed, over mijn buik, en mijn harde pik begon te kneden. Ze liet haar hand in mijn boxershort verdwijnen en masturbeerde me, onhandig door de vreemde hoek, de afleiding en de beknelling van mijn boxershort. Niet te min was het gehele tafereel erg opwindend. Ik wilde niet meteen klaar komen, dus ik leunde wat achterover en deed mijn ogen dicht. Ik wilde alleen genieten van het idee, en van Sanne die me aftrok. Ik hoorde de meisjes echter kussen. Hun zachte geluidjes waren niet te negeren, en zorgden alleen maar voor meer opwinding.

Ik ging weer rechtop zitten en woelde door Sanne's blonde haar. Ze brak haar kus met Yumi af en keek me aan, met ins haar ogen een duidelijke behoefte aan meer. Ik drukte vol overgave mijn lippen op de hare en gaf haar wat ze nodig had. We sloegen onze armen om elkaar heen om dit spannende sexuele moment even met elkaar te delen. Ik beet van verbazing bijna in haar tong toen ik rondom mijn pik iets warms en nats voelde. Ik herkende het gevoel van een mond rondom mijn pik meteen. Het was alleen een vreemde gewaarwording. Sanne is de enige vrouw die me ooit gepijpt had, en nu een onbekende mond voelen was verassend. Ik kon een kreuntje niet onderdrukken.

Sanne maakte zich van me los. Ze keek naar mij en naar Yumi die mijn pik in haar mond had. Ik hoopte maar dat ze niet boos zou worden. Ik keek haar aan. Er was van alles op haar gezicht te lezen. Ze leek wat jaloers, maar duidelijk ook opgewonden. Ze keek ook mij aan. Wat er precies op mijn gezicht te lezen viel kan ik niet zeggen. Ik probeerde niet te laten merken hoezeer ik genoot van de mond van Yumi, die met lange halen aan mijn pik zoog. Het voelde heel anders aan dan Sanne's mond, maar de onbekendheid maakte me geiler, en het aller geilste was het feit dat mijn vrouw toekeek. 

Sanne leek te beslissen dat ze het allemaal wel best vond. Ze boog zich wat voorover en begon Yumi's rug te strelen, maar al snel dwaalden haar handen naar de hangende borsten van Yumi, en vouwde ze haar handen eromheen. Yumi hield even op met pijpen en draaide haar hoofd. Ze blies Sanne een half kusje toe, maar keerde toen weer terug naar mij. Haar mond begon weer. Ik haalde diep adem en voelde het begin van een orgasme komen. Yumi merkte dit onmiddellijk liet me helemaal los. Mijn orgasme bleef nog twee drie tellen op de rand balanceren, maar langzaam ebde het gevoel weg, hoewel mijn pik van puur genot klopt. De hartslag die erin klopte deed hem hen en weer zwiepen. 

Yumi verlegde haar aandacht even weer compleet naar Sanne. Ze draaide zich om en pakte ook haar borsten beet. De twee vrouwen keken elkaar diep in de ogen terwijl ze hun tepels zachtjes langs elkaar afwreven. Ik zag dat Sanne net zo in de greep was van geilheid als ik. Yumi's handen vlogen vederlicht over Sanne's lichaam, haar bikinibroekje in. Ik hoorde de geluiden van Sanne's kutje toen Yumi haar vingers erover liet glijden. Sanne, die op haar knieën zat spreidde haar benen, en leunde achterover. Haar borsten gingen heftig heen en weer door de snelle ademhaling. Ik voelde hoe mijn pik om aandacht schreeuwde en er schoot één bijna obscene gedachte door mijn hoofd: "een vreemde vrouw zit aan mijn vrouws kut.". De aandrang om mezelf te bevredigen was overweldigend. Ik hield mezelf echter zo goed mogelijk tegen want ik voelde wel dat ik meteen zou komen, als ik dat zou doen. Ik wilde echter meer genieten.

Om mijn handen bezig te houden streelde ik de mooie billen van Yumi, die nog steeds in haar broekje zaten. Ik wilde echter haar huid voelen en stroopte het broekje af. Yumi schudde en bewoog zo veel mogelijk om me te helpen. Al snel was ook zo naakt en kon ik tussen haar benen met haar roze kutje spelen. Ik liet mijn handen daar glijden en voelde dat ook zij nat was. Ik vond zonder moeite haar gezwollen clitoris. Met antte vingers gleed ik erlangs af. Yumi opende zich wat meer en ik streelde door. Ondertussen bleef ik kijken naar wat ze deden.

Mijn vrouw had haar bikinibroek om een enkel hangen en lag achterover te genieten. Yumi, die mij al oraal had bevredigd was nu bezig met het kutje wat eigenlijk alleen voor mij was, te likken. Ik werd niet jaloers, alleen geil. Mijn vrouw genoot duidelijk, te merken aan haar gekreun, en het feit dat ze haar borsten in haar beide handen had genomen en nu haar eigen tepels streelde. Ik had Yumi's heerlijke pijpen al zelf ondervonden, maar kennelijk kon ze ook goed beffen. Ik zag mijn vrouw op haar lippen bijten en haar kreunen stopte even. Ze hield haar adem in en werd rood.....de tekenen van een naderend orgasme. 

Maar net als bij mij hield Yumi hier op. Kennelijk wilde ze ons geen van beide echt laten komen, maar was ze er tevreden mee om ons op het randje te houden. Ik zag de geile teleurstelling in de ogen van mijn vrouw. Ik stak mijn armen naar haar uit en drukte haar tegen me aan. Mijn pik tegen haar buik aan, mijn ballen tegen haar kale venusheuvel, en Yumi die ons allebei omhelsde en streelde. Haar zwarte borsten leiden zowel mij als Sanne af, en we begonnen allebei op een tepel te zuigen. Ik wilde mijn hand weer tussen Yumi's benen laten glijden maar toen ik dat deed trof ik daar al een hand aan. Sanne was bezig met Yumi te vingeren. Haar twee vingers gleden links en rechts langs haar clitoris en Yumi genoot er duidelijk van. Het leek me slimmer om Sanne dit maar te laten doen, tenslotte leek het me dat Sanne beter wist waar een kutje op reageert dan ik. In plaats daarvan liet ik de twee knuffelende meisjes hun gang gaan en ging op mijn rug liggen. Ik schoof rustig onder Sanne. Haar geopende kutje bevond zich centimeters van mijn lippen. Ik tilde mijn hoofd iets op en drukte een kus op haar clitoris. Sanne liet zich onmiddellijk wat zakken zodat haar schaamlippen mijn echte lippen raakten en ik haar kon likken. Ik stak mijn tong diep in haar kut, in de greep van pure geilheid wilde ik haar compleet hebben, zo volledig mogelijk. Ik hoorde haar een gesmoorde vloek fluisteren. Ik voelde tevens handen rondom mijn pik. Het waren die van Yumi, want Sanne deed het anders. Ik concentreerde me op mijn vrouw, om niet te komen. Maar het was moeilijk. De smaak van mijn vrouw in mijn mond, het gezicht van haar vingers die een andere vrouw vingerden, en de handen van die vrouw eer om mijn lul. Niet klaar komen leek bijna onmogelijk. Ik zag ook dat Yumi steeds heftiger met haar onderlijf bewoog, en haar clit stak groot en gezwollen tussen haar zwarte lippen. Sanne duwde haar kutje steeds harder op mijn mond en maakte cirkels met haar heupen, haar favoriete manier om te komen wist ik. De grot was vol gekreun en gehijg, en de geluiden vulden mijn oren net zo erg als mijn ogen gevuld werden met geile beelden. Toen Yumi sidderend haar benen tegen elkaar sloeg en klaarkwam onder Sanne's vingers dacht ik dat ik het niet zou houden. Maar net een seconde voordat ik zou komen let Yumi, in haar eigen plezier opgaand, mijn lul los, waardoor ik weer net niet kwam.

Sanne opende met haar vrije handen haar eigen schaamlippen even zodat haar clitje bloot kwam te liggen. Ik likte er met het puntje van mijn tong een enkele keer over en ook zij bereikte een orgasme, vrijwel tegelijk met Yumi. Ik was zo geil dat ik al half verwachtte dat ze zouden gillen en schreeuwen in hun orgasme, maar in werkelijkheid was er niet veel meer te merken. Alleen hun ademhaling versnelde en de spieren in hun benen spanden zich aan om hun evenwicht te behouden.

Hun orgasmen brachten hen geen bevrediging maar leken hen alleen maar op te geilen. Sanne verplaatste zich wat en keek me aan: "Lik haar ook. Ik wil je zien likken terwijl je in me bent." Ze schoof over mijn buik naar beneden en spietste zich zonder moeite op mijn harde pik. Yumi kroop ook wat naar voren. In plaats van Sanne's kutje had ik nu Yumi boven me, maar ik likte ook haar met hetzelfde plezier waarmee ik mijn vrouw had gelikt. Yumi leunde naar voren en zoende ook mijn vrouw weer. We gingen helemaal op in elkaar, in mijn geval letterlijk. Ik had het idee groter en stijver te zijn dan ooit. Krampachtig spande ik me in om niet snel heen en weer te stoten in haar lijf, hoewel Sanne zichzelf heen en weer schoof over me heen. Ik zat zo diep in haar dat haar clitoris over mijn schaambeen heen en weer schoof, want altijd een prettige stimulatie voor ons beiden was. Ik wilde die sensatie ondergaan, maar als ik me te bewust was ervan wist ik dat ik zou komen. Ik concentreerde me dus uit alle macht op Yumi, en het haar genot schenken. Mijn tong gleed heen en weer in haar exotische kutje. Yumi's hand gleed over mijn buik, en draaide een beetje. Ik voelde Sanne natter en natter worden terwijl Yumi haar clitoris streelde. Vrijwel daarna trokken de spasmen door haar lijf en ze kwam voor een tweede keer klaar. Ik liet mijn tong als een gek door Yumi's kutje heen gaan en deed een paar moeilijke staartdelingen in mijn hoofd om te voorkomen dat ik meteen zou exploderen.

Yumu kroop van me af en Sanne stortte neer. Ze zoende me vol op mijn mond. Ik proefde Yumi's vocht op haar lippen op de mijne. Onze tongen gleden langs elkaar af, niet alleen in de mond, maar er ook buiten om Yumi te proeven. De Afrikaanse zat naast ons, op haar knieën. Ik keek naar haar kutje en vroeg me af hoe het zou zijn om te neuken waar mijn vrouw bij was. Waarschijnlijk stond mijn idee in mijn ogen te lezen, want Yumi boog zich voorover, kuste me even op de wang en zei: "No fuck me, Martin. We not married. Just fuck your wife."

Mijn vrouw hoorde het en hijgde in mijn oor: "Doe wat ze zegt, schat. Neuk me. Wellicht gebeurt dit nooit meer. Grijp je kans." Ze gooide zich weer achterover. Mijn geest werd gevuld met beelden. Mijn vrouw die zichzelf heen en weer deed glijden over mijn stijve pik, haar roze clitje helemaal gezwollen, en haar borsten zwaaiden heen en weer op de maat van ons stootten. Ze nodigden me uit om ze beet te pakken en dat deed ik dus ook. Yumi zuchtte: "Kijk eens naar haar schat, dat is echt heerlijk om te zien." 

Ik draaide mijn hoofd en keek naar Yumi. Zij zat naast ons, benen open, en haar hand bewoog heftig heen en weer over en in haar eigen geslacht. Ze mompelde weer zacht, maar ze had duidelijk moeite met de woorden goed uit haar mond te krijgen, omdat ze zo hijgde. Ik vroeg me af of ze weer één van haar geesten aanriep of dat ze zichzelf ophitste met geile woorden in een taal die zij alleen begreep. Die laatste gedachte was alleen al voldoende. Mijn ingehouden orgasme brak eindelijk door. Ik gooide mijn hoofd naar achter en kreunde, of schreeuwde het uit van geluk. Terwijl ik haar borsten nog steviger omklemde, duwde ik mezelf zo hard en diep mogelijk bij Sanne naar binnen, en Sanne bewoog haar onderlijf snel heen en weer om zichzelf tot een derde orgasme te brengen. Of Yumi ook klaar kwam wist ik niet, ik was te gefocust op mijzelf.

Mijn orgasme me leek voor eeuwig te duren. Ik voelde mijn pik schokken en spuiten, en Sanne werd natter door het vermengde vocht. Ze pakte mijn handen beet en bewoog die wild over haar borsten terwijl ze mij zachtjes aanmoedigde me helemaal te laten gaan in haar. Maar uiteindelijk was het toch voorbij.

Ik moest van de wereld zijn geweest even daarna. Toen ik me weer bewust werd, werd ik me bewust van de het gevoel van twee naakte warme lichamen tegen me aan. Sanne en Yumi waren dicht tegen me aan gekropen. Hun vingers speelden met elkaar op mijn borst. Ik voelde me loom en bevredigd.

Na ongeveer een uur zei Yumi dat het tijd was om te gaan. We kleden ons deels aan, en liepen terug naar de plek waar onze kleren lagen. Die waren kletsnat geregend, dus moesten we halfnaakt teruglopen naar het dorp. Ondertussen dacht ik aan wat ik had meegemaakt, aan mijn trio met twee vrouwen. Ik voelde de opwinding razendsnel terugkeren in mijn lijf....

Tot onze verbazing werden we daar opgewacht door bijna het gehele dorp. Ze lachten luid, en er heerste duidelijk een feeststemming. Alle vrouwen liepen op Sanne toe en raakten even haar buik aan. De mannen, niet gehinderd door westerse preutse normen, kwamen naar me toe en raakten mijn heupen aan. Ik begreep even niet waar het om ging, maar toen ik Bakeyemba zag, stond hij net met Yumi te praten. Yumi gaf hem duidelijk een antwoord wat hem tevreden stelde, want hij iets wat ik niet verstond, en de dorpelingen juichten nog veel harder. Yumi vertaalde voor mij: "Part one of the fertility ritual was a success..." Fertility-ritual? Vruchtbaarheids ritueel? Was dit het vruchtbaarheidsritueel? Nou, dan wilde ik er nog wel een paar....

En toen weken ze opeens uiteen. De lange, machtige gestalte van Yumi's broer Makangele kwam aanlopen. Hij bekeek eerst Sanne en toen mij. En opeens vroeg ik me af uit hoeveel delen dit vruchtbaarheidsritueel bestond....

 

Gelezen: 1104 x Gestemt: 7 x Cijfer: 8 lengte: lang schrijver: anoniem Datum: 14-03-2018
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet