Ik neuk de beste vriendin van mijn dochter

Het is een mooie zomerdag als ik de tuin van Nora inloop. Nora is het beste vriendinnetje van mijn dochter Marit. Ik had met mijn dochter afgesproken dat ik haar op zou halen bij haar beste vriendinnetje Nora. Ik zie Nora, gekleed in een bikini, liggend op een ligstoel. Ik vraag haar waar mijn dochter is. Ze antwoord dat zij nog even snel naar de winkel is om wat te halen. En het duurt zeker nog wel een kwartier voor ze hier is zegt ze er achteraan. Een kwartier? Roep ik verbaast en een beetje geïrriteerd uit. Nou is het vandaag erg warm en zon brand dan ook aardig. De tuin van Nora ligt dan ook pal op het zuiden en het is windstil. Zuchtend vanwege het feit dat ik moet wachten en de warmte sta ik een beetje verloren naast de ligstoel van Nora. Wat zucht je toch? Vraagt ze. Ik antwoord dat ik het warm heb. Waarop zij antwoord; nou dan trek je toch je shirt uit. Ik lig toch ook in mijn bikini hier. Nou is Nora een meisje van 16 niet al te groot van stuk en gezegend met een lekker lichaam dat over de juiste rondingen beschikte denk 85b. Donker haar met blauwe ogen. En nu ik haar hier zo in het zonnetje in haar bikini zie, waarbij ik door het zonnetje toch al wat geiler ben, valt me op dat ze best lekker is. Ik besluit om mijn shirt uit te doen. Nora laat een goedkeurend mmm mmm horen. Niet verkeerd hoor zegt ze, ik heb een redelijk strak lichaam door jaren lang sporten. Ik voel zachtjes een hand over mijn buik glijden. Heerlijk strak buikje hoor! Hoor ik Nora zeggen met een zachte kreun erin. 

Haar benen liggen plat op het ligbed en door dat haar benen niet helemaal sluiten heb ik mooi zicht haar kutje dat zich in haar bikinibroekje aftekent, gesteund op haar armen zit ze overeind Ze gooit haar hoofd achterover waardoor haar borsten geil vooruit steken. Mijn ogen gaan op en neer van haar heerlijke jonge borsten naar haar broekje, waar ik alleen maar haar lipjes kan zien en geen krulletjes hmmm zou ze een kaal kutje hebben? Ik voel dat mijn pik langzaam in opstand komt, terwijl ik mij dit afvraag. Nora gaat op haar zij liggen en vraagt me; waarom doe je je broek niet uit? Worden je bovenbenen ook nog eens bruin. Draaiend met haar bovenlichaam kan ik niet weigeren. Als ik mijn broek uit heb en alleen nog maar in mijn boxer sta, met een dikke bobbel die weinig te raden over laat, komt Nora overeind zitten en valt haar bikinitopje af. Dapper steken haar stijve tepels vooruit. Twee mooie druppelvormige borsten met kleine roze tepelhofjes en tepels kijken me aan. 

Mijn pik staat nu in een keer kloppend stijf overeind waardoor mijn eikel brutaal zich een weg langs het elastiek van mijn boxer heeft gebaand en nu boven mijn boxer zichtbaar is. Nora trekt mij op het ligbed en met een soepele beweging, terwijl ik op het randje ga zitten, knielt Nora tussen mijn benen. Waarbij zij haar hand over mijn pik laat gaan. Wind ik je op? Vraagt ze me terwijl ze me onschuldig aankijkt. Ze speelt zachtjes met mijn eikel, die nog steeds beknelt tussen het elastiek en mijn buik boven mijn boxer uitsteekt. Ze doet dit zo geil plagend dat ik mijn ballen al voel samen trekken. Ik trek haar snel omhoog. Zodat ze met haar bikinibroekje, waar ik haar lipjes goed in kan zien, op ooghoogte komt. Terwijl ik haar buik kus laat ik een hand tussen haar benen omhoog komen. Zwaar ademend staat ze voor me, hoe hoger mijn hand langs haar benen komt, hoe warmer en vochtiger het wordt. 

Totdat ik haar kutje bereik, haar bikinibroekje is helemaal doorweekt. 

Wind ik je op? Vraag ik haar terwijl mijn vingers over haar natte kutje gaan. Trillend van genot staat Nora voor me, Jaahaa kreunt ze. Met een ruk trek ik haar bikinibroekje uit en ik sta oog in oog met een druipend kaal kutje met heerlijk volle lippen die uitdagend open staat. Ik laat mijn vingers van onder naar boven over haar lipjes gaan. Eenmaal boven aangekomen, neem ik haar klitje tussen duim en wijsvinger en trek en draai hier zachtjes aan. Nora kreunt het uit. Terwijl ik haar klitje onderhanden neem laat ik met mijn andere hand zo af en toe een vinger tussen haar kletsnatte lipjes verdwijnen. Nora begint sneller en harder te kreunen en begint met haar lichaam te schokken. 

Met mijn vinger dring ik binnen bij Nora. 

Aaaaaahhh ik ga komen kreunt Nora bij het binnendringen. Mijn vinger vindt Nora haar G-spot en laat mijn vinger hier snel en hard op tekeer gaan. Snel steek ik een tweede vinger in haar druipend kutje. Haar kutvocht voel ik op komen en stroomt langs mijn arm naar beneden, harder en harder beroer ik haar G-plek. Ik voel haar verkrampen en trek m’n vinger snel terug, oooooohhhh gromt Nora diep om ineens aaaaaaaaahhhhhh te schreeuwen en geil spuitend klaar te komen. Golf na golf spuit ze ongecontroleerd alle kanten op. Naschokkend van haar orgasme laat ze zich op het ligbed tegen mij aan zakken. Zooo, dat was lekker! Zucht ze kreunend. Ik ga sta en druk mijn keiharde stijve zachtjes tussen haar lippen. Nog half versuft opent ze haar mond en ik begin langzaam in en uit haar mond te bewegen. Steeds een beetje dieper totdat ze mijn kloppend lid volledig in haar mond heeft. Dan begint ze zelf te bewegen steeds harder en harder. Ze melkt mijn pik met haar mond. Zo heerlijk ben ik nog nooit gezogen. Ik voel mijn hoogtepunt dan ook snel naderen. Zij waarschijnlijk ook en begint m’n zak te zuigen terwijl ze mij aftrekt. 

Ooooohhh Nora ga door roep ik uit. Ze laat mij zitten en gaat op haar knieën voor mij zitten en neemt mijn pik tussen haar borsten en elke keer als mijn pik naar boven komt neemt ze hem in haar mond, waarbij ze hard op mijn eikel zuigt. Ik heb het niet meer en kreunend roep ik dat ik ga komen. Ze neemt hem in een keer helemaal in haar mond en door de warmte en vochtigheid van haar mond ontplof ik diep in haar keel, en terwijl ze me verder pijpt werkt ze elke straal met zaad weg. Ik trek me nog net op tijd weg om nog een paar stralen over Nora haar heerlijke tieten te spuiten. Terwijl ze geil mijn zaad van haar borsten likt komt ze op mij zitten en begint met haar kutje over mijn pik te rijden. Ik laat mijn handen over haar billen glijden en masseer haar sterretje. Af en toe laat ik twee vingers tussen haar natte lipjes haar geile kutje inglijden. 

Mijn pik heeft zich ondertussen weer opgericht. En prikt zich ineens in het soppend kutje van Nora, en zonder een spier te vertrekken blijft Nora door rijden. Ze drukt zich omhoog en laat nu haar heupen het werk doen, langzaam gaat ze omhoog tot ze op het puntje van mijn eikel zit met haar kutje, om vervolgens plagend op en neer op m’n eikel te gaan en dan in een keer snel tot aan mijn buik te zakken met haar kutje. Hierbij verdwijnt mijn pik diep in haar kutje. Aaaaaaaaaaaaaaahhhh kreunt Nora hard. Ik ga komen en neukt zich klaar op mijn pik. Ik voel haar geil langs mijn zak lopen. Ik draai haar om en zet mijn pik tegen haar kutje en ram hem tot aan mijn buik in een keer hard langs achter bij haar binnen. Ik kijk tegen het jonge geile kontje van Nora en kneed haar billen. Met een hand bespeel ik haar klitje, die door alle geilheid groot en stijf aanvoelt. Rollend laat ik hem tussen mijn vingers gaan. Nora wordt alleen maar natter en geiler. Ik ram mijn pik steeds harder in haar en haar geil spettert in het rond. 

Mijn andere hand is ondertussen haar sterretje aan het masseren. Neuk me in mijn kontje kreunt Nora geil. In een beweging haal ik mijn pik uit haar kutje, dat zuigend probeert mijn pik erin te houden, om hem vervolgens in Nora haar uitnodigend kontgaatje te steken. Ik heb mijn pik er nog niet in of Nora duwt haar kontje hard naar achteren en neukt mij met haar kontje. 

Ik til haar op en ik ga op het gazon liggen met Nora bovenop mij. Terwijl haar kontje strak rond mijn dikke stijve pik zit, bewerk ik haar kutje en klitje. Nora gaat steeds harder tekeer op mijn pik terwijl ze steeds zwaarder begint te ademen en harder gaat kreunen. Met samen getrokken sluitspieren werkt ze me naar een hoogtepunt. Oooooooohhh Nora ik ga komen kreun ik hard. Neuk me hard in mijn kontje kreunt ze hard terug. Ik zet haar weer op haar knieën voor mij neer en met mijn laatste krachten neuk ik Nora hard en diep in haar kontje. Ik voel haar verkrampen en ze gilt het uit, Nora is bruut klaar gekomen.

Vlug draai ik haar op haar rug en steek mijn op springen staande pik in haar kutje, waar het geil gewoon uitstroomt. Ik ga je kutje volspuiten geil ik tegen Nora. Jaaaaaaa laat me voelen dat je mijn kutje volspuit kreunt Nora het uit. Oooooooohh Nora ik ga komen in je geile kutje. En met een explosie legen mijn ballen zich in Nora. Aaaaaaaahhhhh kreunt Nora het uit, die spontaan klaar komt van al het geweld dat zich in haar kutje afspeelt. Als mijn pik verslapt wordt hij door mijn zaad naar buiten gespoeld. Nora kijkt ernaar en neemt hem in haar mond en likt en zuigt ons geil dat zich heeft vermengt van mijn pik af. Om vervolgens met een mond vol geil een tongzoen te geven. Het proeft heerlijk en ik slik het door….. 

We hebben ons net afgespoeld in het zwembad en zijn een redelijk eind opgedroogd, zittend in het zonnetje, als mijn dochter de tuin in komt lopen. Zo ben je daar eindelijk grap ik tegen haar. Nora was mijn flauwe grappen al aardig beu, knipoog ik naar Nora. Nou snel naar het reisbureau roep ik tegen mijn dochter. Aaahh lieve paps begint ze. Mag Nora met ons mee op vakantie??? Anders heeft ze drie weken niks te doen. Volgens beide dames is het geen probleem voor Nora haar ouders. En zo geschiedde Nora ging drie weken met ons mee op vakantie. Waar deze middag nog menigmaal werd herhaald.

Gelezen: 6777 x Gestemt: 36 x Cijfer: 9 lengte: gemiddeld schrijver: Onbekend Datum: 12-03-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet