Stiefvader

Mijn naam is Esther. Voor iemand van mijn leeftijd heb ik al een vrij turbulent leven achter de rug. Mijn vader is overleden toen ik 5 was. En mijn kleine zusje net 1. Daardoor heeft mijn moeder het in haar eentje niet makkelijk gehad. Maar we hadden het goed met elkaar. Zeker als je weet dat zij als jong meisje ene paar jaar in de prostitutie heeft gezeten, viel het reuze mee. En 4 jaar later kwam er een nieuwe man in ons leven. Ik moest erg wennen, maar hij was erg aardig voor ons allemaal. Dus ik toen het serieus bleek te zijn accepteerde ik het vrij gemakkelijk. Een jaar of 2 nadat ik hem voor het eerst ontmoette zijn mijn moeder en hij getrouwd.

Toen ik in de puberteit kwam gebeurde er echter dingen waar ik achteraf minder blij mee ben. Het begon toen ik een jaar of 13 was. Dan zit je in een fase dat alles zo’n beetje begint te groeien en dat je je eigen lichaam begint te ontdekken. Zo had ik net van een vriendin geleerd hoe je moet vingeren. Zij vroeg me of ik het al deed, en toen ik zei dat ik niet wist hoe het moest heeft ze het me uitgelegd en voorgedaan. Ze ontdeed zich van haar broek en onderbroek, pakte mijn hand en begeleidde die naar haar gevoelige streken. Ze vertelde dat als je daar streelt dat het dan lekker voelt en dat als je maar lang genoeg streelt je vanzelf klaarkomt. Het voelde wel gek om dat bij haar te doen. Toen ik eenmaal wist waar alles zat moest ik van haar mezelf gaan bevredigen. Toen ze de haren op mijn kutje zag heeft ze die er eerst afgeschoren, en vervolgens hebben we samen liggen vingeren. En ja, het onderbuik gevoel werd op een gegeven moment steeds heviger en daarna voelde ik een soort van explosie. Ik gilde het uit, en vroeg haar wat dat was. Zij antwoordde dat is nou een orgasme.

Ik vond het achteraf erg lekker, en sindsdien ben ik ook regelmatig thuis met mezelf aan het spelen geweest. Na een tijdje gebeurde het dus. Ik was weer eens met mezelf bezig toen op een gegeven moment mijn stiefvader op de deur bonkte. Ik zat achter mijn pc dus ik deed gauw mijn kleren weer goed en riep hem binnen. Hij kwam binnen en vroeg gelijk waarom ik niet doorging. Ik begreep niet wat hij bedoelde, maar toen bladerde hij op afstand naar zijn eigen pc en liet me een filmpje zien. Ik schrok, daar lag ik (op bed dit keer) met mezelf te spelen. Die lul zit mij dus te begluren. Hij wilde dat ik mezelf nu ging bevredigen terwijl hij toekeek. Toen ik tegensputterde dreigde hij het filmpje anoniem online te zetten en naar mijn vrienden te sturen. Dat zou hij ook doen als ik mijn bek open zou doen tegen mijn moeder. In zijn ogen zag ik iets vurigs wat ik nog niet van hem kende. Een beetje beangstigd besloot ik dat het maar het beste was om hem zijn zin te geven. Ik moet me eerst al strippen uitkleden en vervolgens naakt in de stoel mezelf vingeren. Hij gaat op bed zitten en kijkt glimlachend toe. Ik streel mezelf met een dubbel gevoel. Tuurlijk het strelen is lekker, en dit is wel spannend. Maar dit kan toch eigenlijk niet. Na een tijdje kom ik weer schokkend klaar. Na mijn orgasme staat hij op, zegt dat het zo goed is voor nu. Maar dat ik niet moet denken dat het hierbij blijft. Een beetje verdwaasd blijf ik zo achter op mijn kamer.

Enkele dagen later spreekt hij me op de msn aan. Ik moet mezelf nogmaals voor mijn webcam klaarmaken voor hem. Hij speelt ondertussen met zijn pik. En daar blijft het niet bij. In de maanden die volgen geeft hij me verschillende opdrachten. Zo moet ik o.a. van alles in mijn kutje steken, met mijn clitoris tegen de rand van de tafel klaar komen en verzin maar verder. De ene keer zit hij achter de camera, de andere keer kijkt hij toe op mijn kamer. Of in de woonkamer, keuken, badkamer en zelfs buiten in het bos. Ik weet dat het fout is, maar ik was doodsbang dat de beelden door iemand gezien zouden worden. Zelfs mijn moeder durfde ik niets te zeggen.

Toen ik inmiddels een tijdje 14 was ging het een stap verder. Op een zomerse dag gingen we met het hele gezin naar het zwembad. Mijn moeder en Margo (mijn jongere zusje) gingen iets eerder weg omdat mijn moeder die avond weer eens naar een vriendin ging. Ik bleef dus achter in het zwembad met mijn stiefvader. Niks aan de hand, totdat ik me ging aankleden. Hij kwam achter me aan het kleedhokje in. Zo meisje, je hebt je netjes gedragen tot nu toe. Maar nu wil ik dat je mij bevredigt. Als ik vraag wat hij precies wil, antwoordt hij dat hij wil dat ik hem aftrekken en pijpen. Ik stribbel weer tegen, ja maar dat was niet de afspraak. Hij zegt nee inderdaad, maar nu ik meer van dat soort filmpjes heb gaat de prijs wel omhoog schatje. Hij heeft zijn lul ondertussen al uit zijn zwembroek gehaald. Kom pak hem maar vast. Hij pakt mijn hand en legt deze om zijn al stijf wordende lul. Vervolgens moet ik met mijn hand zijn velletje langzaam op en neer bewegen. Ik doe het goed volgens hem, maar het mag best iets sneller. Dat doe ik dan maar. Hij geniet ervan. Van het trekken en de macht die hij over mij heeft. Dan zegt hij dat het tijd is voor het pijpen. Ik moet op mijn knieën voor hem gaan zitten en met mijn tong over zijn eikel likken. Vervolgens neem ik zijn pik voorzichtig in mijn mond, maar hij stoot hem in een keer tot achter in mijn keel. Ik moet bijna kokhalzen, maar daar heeft mijn stiefvader geen boodschap aan. Ik moet mijn hoofd op en neer bewegen en hem zo pijpen. Na een tijdje raak ik er aan gewend en krijg ik een ritme te pakken. Dan wissel ik het tempo wat af en lik af en toe alleen over zijn eikel. Met mijn ene hand houd ik zijn paal vast, met de andere streel zijn balzak. Op een gegeven moment geeft hij aan dat hij zo gaat klaarkomen en dat hij zijn sperma in mijn mond wil spuiten. Ik denk o nee, maar stribbel niet tegen. Als het bijna zover is moet ik stoppen met pijpen en met mijn mond open omhoog kijken. Hij staat op en trekt zichzelf af, tot hij zijn warme zaad tussen mijn gulzige lippen kan spuiten. Ik moet alles van hem door slikken, het kost wat moeite. Maar op de enkele klodders na, lukt het vrij aardig. De meeste daarvan belanden op mijn gezicht, maar doordat ik niet 100% alles doorslik druppelt er ook het een en ander op mijn zwempak. Gelukkig zitten de douches vlakbij, dus ik kan in zwempak daarheen lopen zonder dat iemand er iets van ziet. Vervolgens loop ik weer terug naar het kleedhokje waar mijn stiefvader inmiddels is aangekleed en als ik dat ook ben gaan we samen naar huis.

Die avond als mijn moeder weg is en ik net naar bed ben komt hij weer mijn kamer op. Hij zegt dat ik me netjes gedraag, en dat het nu mijn beurt is om heerlijk bevredigd te worden. Ik zeg beleefd dat het niet hoeft, maar mijn stiefvader geeft op een cynische toon aan dat ik er niet aan ontkom. Ik lig al in mijn lingerie, maar moet van hem rechtop op bed gaan zitten. Vervolgens trekt hij mijn slipje uit en bekijkt mijn gladgeschoren kut eens goed. Hij geeft me een compliment om het feit dat ik mezelf daar goed verzorg. Vervolgens gaat hij met zijn vingers op zoek naar mijn clitoris, en als hij die vindt streelt hij er zachtjes over. Dan wrijft hij iets harder en vervolgens likt hij erover met zijn tong. Ik moet ondertussen achterover gaan liggen, mijn BH uit doen en met mijn ronde borsten spelen. Ik kneed ze en wrijf wat over mijn stijf geworden tepels terwijl hij me van onderen likt. Dat gaat zo even door tot ik mijn orgasme voel komen. Mijn stiefvader heeft het ook door en begint als een wilde hond te likken. Voor ik het weet kom ik hevig klaar. Jezus, zo’n orgasme heb ik nog nooit gehad. Het duurt ook even om er van bij te komen. Maar als ik weer down to earth ben zegt mijn stiefvader “Alsjeblieft.” En loopt vervolgens weer weg.

De volgende maanden staan in het teken van de bevrediging van elkaar. Het gebeurt regelmatig dat ik hem moet trekken en/of pijpen. En hij vingert of likt mij dan weer. Soms zijn het niet een paar vingers, nee ik word zelfs ge fist-fucked. Ook duwt hij wel eens een dildo of andere bruikbare voorwerpen waarvan ik er een aantal zelf al heb gebruikt in mijn kut. Ik kan niet ontkennen dat de orgasmen/orgasmes best wel lekker zijn, maar ik voel me vaak ook flink vernedert. Mijn omgeving merkt wel dat mijn gedrag iets is verandert, dat ik wat kribbiger en soms zelfs wat opstandig ben. Maar iedereen denkt dat het door de puberteit komt, ik laat ze maar in die waan.

Dit gaat zo door tot het weekend van mijn 15e verjaardag. Ik ben op zaterdag jarig en het is die dag ook een normale dag. Er is visite, het is feest en alles gaat goed. Op zondag wil mijn moeder een middag naar het zwembad. Margo is de enige die mee wil. Ik heb geen zin, en mijn stiefvader gaat naar een vriend. Ik blijf dus uiteindelijk alleen thuis. Mijn stiefvader is echter binnen een half uur al weer terug. De vriend bleek niet thuis te zijn. Omdat mijn moeder nog wel even weg is denk ik dat hij zo zal komen voor een nieuwe bevredigingsronde. Echter, in eerste instantie lijkt hij me met rust te laten. De eerste 1 1/2 uur gebeurt er niks, dus ik begin net te denken dat ik een keer rust heb. Maar helaas, niets is minder waar. Hij zit die middag achter zijn pc maar roept mij om een uur of 4 dat ik ook naar boven moet komen, naar zijn kamer. Als ik de kamer op kom zegt hij dat het tijd is om een stapje verder te gaan. Ik ben tenslotte 15 geworden, en volgens hem ben ik rijp genoeg om ontmaagd te worden. Ik schrik, ja ik had het ooit wel verwacht. Maar ik zit er toch echt niet op te wachten. Ik verzamel al mijn moed en zeg “nee, dat doe ik niet. Nu is het genoeg. Het kan me niet schelen of je die filmpjes online zet. Maar ik stop dit hier en nu!” Mijn stiefvader is even verbaasd en reageert dan geïrriteerd. “Vuile slet, mij eerst zo lang opgeilen en dan nu op het hoogtepunt afhaken. Dat denk ik niet. Of wil je soms toekijken hoe ik het bij die lieve Margo doe?” “Wat, jij bent gek man. Dat kind is pas 11.” “Aan jou de keuze meisje.” “Ik denk dat ik maar eens de politie bel.”

Ik wil naar beneden lopen om de daad bij het woord te voegen, maar hij pakt me vast en probeert me tegen te houden. Ik probeer weg te komen, maar mijn stiefvader is een stuk sterker en gooit me uiteindelijk op het twee-persoons bed. Hij komt bovenop me zitten, en begint me te zoenen. Ik probeer uit alle macht los te komen maar hij is te sterk. Dan scheurt hij mijn shirt open, trekt mijn BH kapot en begint mijn tieten te kneden. Ik begin te janken en roep alleen maar stop, niet doen! Maar mijn stiefvader trekt zich er niks van aan. Als hij mijn broek uittrekt en mijn onderbroek los wil trekken kan ik me even van hem los rukken. Maar ver kom ik niet, want na enkele tellen lig ik weer op mijn rug op bed. “Blijfen liggen trut!. Je bent er aan begonnen dus je zult het afmaken ook!. Dan gebruikt hij mijn shirt om mijn rechterhand aan een spijl van het bed vast te binden. Vervolgens trekt hij zijn shirt uit en gebruikt dat voor mijn andere hand. Nu kan ik echt geen kant meer op, en besluit dan maar om te stoppen met tegenstribbelen, om er maar zo snel mogelijk vanaf te zijn.

Dan begint mijn stiefvader me eerst tussen mijn benen te likken. Met zijn handen knijpt hij stevig in mijn tieten. Ik denk nog, beetje rustig aan man maar ik hou me stil. Na een tijdje stopt hij, en komt wat omhoog. Hij maakt zijn broek los en trekt deze met onderbroek en al omlaag. Zijn lul staat al stijf overeind. Hij komt boven me hangen, en laat zijn lul richting mijn schaamlippen zakken. Hij zet zijn lul tegen mijn lippen en duwt hem dan zonder aarzelen mijn kut in. Als zijn warme paal in mij zit begint hij op een neer te bewegen en me dus te neuken. Ik lig nog steeds met tranen over mijn wangen op bed. Maar mijn stiefvader gaat rustig door. Zijn handen strelen weer over mijn borsten. “Goed zo slet, zo is ze braaf en nog lekker strak ondanks al die speeltjes.” Is het enige wat hij tussendoor zegt. Ondertussen gaat zijn lul steeds dieper op en neer in mijn kut. Ik voel zijn ballen af en toe tegen mijn onderlichaam aan slaan. Vervolgens voert hij het tempo iets op. Eerlijk is eerlijk, de manier waarop is niet fraai. Maar o mijn god wat voelt neuken toch lekker. Op een gegeven moment voel ik bij mezelf toch een orgasme opkomen. Ik begin zwaarder te ademen en mijn stiefvader merkt dit. “Kom maar meisje, kom maar lekker klaar, houdt je niet in.” En nog geen minuut daarna is het raak. Ik kom klaar als nooit tevoren. Mijn kutspieren spannen zicht om de stijve lul van mijn stiefvader en daarna is er een explosie van genot. Mijn orgasme is heftiger dan ik gewend ben, en het kost me dan ook veel energie. Maar tijd om bij te komen heb ik niet, mijn stiefvader neukt vrolijk verder. Enkele minuten later roept hij dat hij ook gaat komen. Ik voel zijn lul opzwellen en vervolgens voel ik zijn warme zaad in mijn kutje spuiten. Flinke klodders dringen mijn lichaam binnen. Mijn stiefvader blijft in me zitten totdat hij zijn laatste druppel sperma uit zijn lul heeft gespoten.

Als hij zijn lul eindelijk terugtrekt blijft hij zo glunderend voor me zitten. “Zo Esther, jongedame. Dat was heerlijk.” Ik zie dat zijn lul niet echt slap wordt. Als hij ziet dat ik er naar kijk. “Nog niet genoeg gehad meisje? Ik weet nog wel wat hoor.” Ik antwoord: “Nee, het is goed zo. Later misschien. Ik ben moe.” “Niks mee te maken, ik ben nog niet klaar zoals je ziet. Hij maakt mijn armen los en beveelt me om op mijn handen en knieën te gaan zitten. Hardhandig helpt hij me met omdraaien. “Zo nu het laatste gaatje nog.” “Nee, niet doen. Dat schijnt pijn te doen.” “Misschien, maar niet bij mij. Dus bek dicht hoer!” Hij pakt me van achter stevig vast en brengt zijn stijve paal richting mijn sterretje. Zonder aarzelen ramt hij hem er in een keer in en begint gelijk op en neer te bewegen. Van de pijn rollen de tranen alweer over mijn wangen, maar ik bijt op mijn lip. De pijn verdwijnt gelukkig al snel. Als we zo een paar minuten bezig zijn zwaait in een keer de slaapkamer deur open.

Mijn moeder is thuisgekomen en schrikt van wat ze ziet. “Jezus wat is hier aan de hand.” “Waar lijkt het op schat, die dochter van jou is een geil ding. Dus ik geef haar wat ze wilt.” Ik snik “Das niet waar mam, ik wil dit helemaal niet.” Mijn moeder trekt mijn stiefvader vervolgens van me af en werkt hem met zijn broek nog omlaag de slaapkamer uit. Ik blijft rustig op de slaapkamer en luister naar het geschreeuw tussen beiden. Uiteindelijk hoor ik dat ze hem zonder pardon op straat. Vervolgens komt ze weer naar boven en neemt mij in haar armen. Alle emoties komen nu los, en als ik een beetje bedaard ben vertel ik wat er de afgelopen jaren allemaal gebeurt is. Mijn moeder schaamt zich dat ze het niet gemerkt heeft, maar zegt dat alles vanaf nu goedkomt.

Uiteindelijk hebben we een dag later aangifte gedaan van verkrachting. En mijn moeder heeft een scheidingsprocedure in gang gezet. Een aantal weken later bleek echter dat ik over tijd was. En de zwangerschapstest viel positief uit. Het is moeilijk geweest, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om het kind te laten komen. Hoewel het geen liefdesbaby is, heb ik toch iets goeds aan al deze ellende overgehouden. En mijn stiefvader? Nooit meer wat van vernomen. Hij lijkt met de noorderzon vertrokken, is op basis van de filmpjes en mijn moeders ooggetuige verklaring wel veroordeeld. Maar of hij die straf ooit zal uitzitten, geen idee.

Gelezen: 2235 x Gestemt: 3 x Cijfer: 7 lengte: gemiddeld schrijver: Onbekend Datum: 02-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet