Katja's kanjers

Mijn nicht Katja is wel een tikje aan de arrogante kant, bijna op het zelfzuchtige af, maar als je een lichaam hebt zoals het hare, dan kun je daarmee wegkomen. Alles wat ik kon doen, sinds haar borsten een jaar of wat geleden waren begonnen te groeien, was naar haar staren. Staren en verlangen. En masturberen natuurlijk! Telkens wanneer ik 's zomers een paar weken ging logeren bij mijn familie, kwam ik strompelend en voorover gebogen weer thuis, met pijn in mijn kruis en mijn pols verstuikt door het vele masturberen op fantasieën van Katja in haar strakke truitje, Katja in haar ruime T-shirt. Ja, zelfs Katja in een aardappelzak zou mij nog opwinden, het maakte gewoon niet uit wat ze droeg, want dit meisje had zulke verdomde mooie grote kanjers van tieten!

Maar alles wat ik kon doen, als haar kleine neef, was staren! En proberen om niet betrapt te worden, hoewel zij best wel wist dat ik gek op haar was en nauwelijks in haar ogen durfde te kijken. Ja, ik staarde naar haar en ik fantaseerde over haar. En ik trok me af. Net zolang tot mijn jongens piemel geen enkel druppeltje zaad meer kon produceren. Alleen op die manier kon ik het uithouden om met haar in hetzelfde huis te zijn.

En toen kwam die bikini...

Na het avondeten waren we allemaal samen in de woonkamer: mijn oom en tante, mijn neefje Johan en ikzelf en natuurlijk mijn nicht Katja. Oom en tante zijn in de veertig. Katja is hun oudste kind en Johan is een paar jaar jonger. Ik ben even oud als Johan en onze verjaardagen zijn vlak na elkaar. Maar het was op Katja haar verjaardag, dat dit ongelofelijke, waar gebeurde verhaal, gebeurde.

Zittend op de bank en liggend op de vloer, keken wij hoe Katja haar kadootjes uitpakte, een MP3-speler, cd's, dvd's, wat sieraden en boeken. Maar het allerlaatste geschenk was een kadootje dat Katja voor zichzelf had gekocht, dat stelde alle andere kadootjes in de schaduw: Het was een bikini!

Doelbewust had ze dit pakje voor het laatst bewaard, en met gespeelde verbazing zei ze: "O, van wie is dat nou weer?" en ze begon meteen dat pakje uit te pakken, dat niemand als het zijne had herkend. En toen het minieme bikini broekje verscheen, voelde ik mijn mond open vallen en ik zag dat mijn tante vol ontzetting haar hand voor haar mond sloeg en mijn oom maakte een zacht "TSJ-TSJ-TSJ" geluid. Katja glimlachte en giechelde wat, schoof een verdwaalde lok van haar kastanjebruine haar uit haar gezicht en hield triomfantelijk het bijpassende bovenstukje omhoog, en dat was zo mogelijk nog miniemer!

"Oh, prachtig!" riep ze op aanstellerige toon. "Ik kan gewoon niet wachten om hem aan te passen!" En ze verdween naar haar kamer.

Na een moment van ongemakkelijke stilte begonnen we te kletsten over andere onderwerpen, want het uitpakken was nu voorbij. Ik rommelde nog wat met de nieuwe MP3-speler van Katja, en ontdekte dat er een aantal nieuwe functies op zaten, die ik zelf nog niet had. De hele tijd wisten wij allemaal natuurlijk wat er zou gaan gebeuren, het hele gezin en ik, en er hing een afwachtende spanning, tot Katja terug zou komen!

Mijn tante, een preutse en diep religieuze vrouw, hijgde meteen van de schrik. Mijn oom sloeg een arm om haar heen en probeerde weg te kijken van zijn eigen dochter. Johan en ik staarden allebei openlijk naar haar: mijn nicht Katja was gekleed in de meest goddelijke bikini ik ooit had gezien!

De meest prikkelende details, waarvan ik meteen wist dat ik ze goed moest onthouden voor mijn masturbatie vanavond, dat waren de uiterst smalle strikjes op haar rug en aan de zijkanten op haar heupen. Te beseffen dat ik alleen maar heel even aan deze strikjes hoefde te trekken, en die kleine reepjes stof zouden meteen op de grond dwarrelen, dat was een goddelijke gedachte!

Ik keek naar haar broertje Johan, die verlegen neerkeek op zijn handen. Vreemd, want hoewel hij de andere kant op keek, had hij toch een ondeugende grijns om zijn lippen. Mijn oom en tante wisselden blikken met elkaar, die alleen zijzelf begrepen, maar ik denk dat er vooral sprake was van ergernis. Ik keek weer naar Katja, en ontdekte tot mijn verbazing dat ze vooral naar mij keek. Ze knipoogde zelfs naar mij.

Ik keek naar haar heerlijke vormen, haar sierlijke voeten, haar kleine tenen, haar slanke enkels, haar atletisch gespierde benen, en alles al mooi gebruind door de zomerzon. En verder? Waar waren we ook weer? Bij haar benen? Oh ja, die zaten vast aan een paar welgevormde billen waar nu alleen een kleine zwart koordje tussen zat. En met een draai van haar heupen, kon Katja die goddelijke billen zo laten wiebelen, dat er onmiddellijk een kettingbotsing zou komen, als ze zich hiermee op straat vertoonde.

Daarboven versmalde haar lichaam zich tot een slanke taille. Haar buik was betoverend strak. Daarboven kwam een overgangsgedeelte waar de ribben zich lichtjes aftekenden onder haar zachte huid, die de perfecte hoeveelheid vlees op haar botten bedekte.

En dan heb ik nog helemaal niets gezegd over haar borsten!

Heilige God, hou je vast aan je stoel. Katja's borsten waren iets totaal onbevattelijks. Twee deinende vleesheuvels ontsprongen aan het slanke lichaam van mijn knappe nicht. Laten ik maar gewoon zeggen dat ze gigantisch waren, kolossaal, en rijp voor de pluk. Ze puilden aan alle kanten onder dat minieme bikini topje uit, ze wiebelden, ze deinden en stuiterden bij haar geringste beweging, alsof ze met een zware vloeistof gevuld waren. Het waren van die heerlijke golvende meloenen, die later vaak tot op de knieën gaan hangen, als het arme meisje eenmaal de vijftig is gepasseerd. Maar nu, op haar achttiende, tartten ze elke zwaartekracht. Ze trotseerden elke logica. Ze waren zo perfect, dat ik zou hebben willen huilen als een baby, als ik er maar even aan had mogen zuigen.

Ik slikte en liep helemaal rood aan. Na een laatste rondedansje, om ons haar bikini van alle kanten te laten bewonderen, gaf Katja eindelijk toe aan de smeekbede van haar moeder, om vlug weer "iets normaals" aan te gaan doen. Ze liep de kamer uit, kleedde zich om en de rest van de avond verliep zonder verdere bijzonderheden.

Het was in diezelfde nacht, toen de donderslagen van een zomerstorm mij midden in de nacht wakker maakten, en ik een enorme erectie had, dat ik besloot dat het zo niet langer kon. Ik moest een manier zien te vinden om mijn Katja's blote tieten te zien, en misschien zelfs eraan te voelen.

Ik herinnerde me van vroeger, dat Katja een griezelig vermogen had om op elk willekeurig moment in slaap te vallen, en om gewoon door te slapen, wat er ook gebeurde. Narco-lepsie heet dat geloof ik. Een keer, een jaar geleden, had ik haar zelfs betrapt op slaapwandelen. Ruim vóór zonsopgang kreeg ik aandrang om te plassen, en vanwege het vroege uur had ik niet de moeite genomen om de badkamerdeur op de knip te doen. Plotseling kwam Katja binnen lopen, ze mompelde dat ze haar tanden wilde poetsen, terwijl mijn urine nog neer klaterde in de pot. Natuurlijk schrok ik van haar, maar ik besefte al snel dat ze aan het slaapwandelen was, zo onhandig als ze rommelde met haar tandenborstel. Toen ze op het punt stond om mijn haargel op haar tandenborstel te spuiten, greep ik in en leidde haar met zachte drang terug naar haar bed. Toen ik haar eindelijk weer in bed had, realiseerde ik me dat ik een enorme erectie had, die mijn pyjamabroek in tweeën dreigde te scheuren. Maar ik had toen verder helemaal niets gedaan.

Nu zou ik wel weten wat ik zou doen!

Ik sliep op een veldbed op de kamer van mijn neefje Johan. Ik keek of hij al sliep. In het schemerige, zilveren licht van de maan die door een spleet in de wolken scheen, zag ik dat hij diep in slaap was, zijn borst bewoog zachtjes en regelmatig omhoog en omlaag. Ik lag aan de kant van de deur eb Johan sliep op zijn eigen bed achterin de kamer. Terwijl ik langzaam onder de lakens vandaan gleed, hield ik hem goed in de gaten. Het laatste wat ik wilde was dat hij wakker zou worden, want dan zou ik alleen maar naar het toilet kunnen gaan, en niet naar de slaapkamer van zijn grote zus kunnen sluipen.

Maar Johan bleef keurig doorslapen. Ik stopte mijn kussen onder mijn deken, zodat het net leek of ik er nog in lag en toen sloop ik de deur uit, slechts gekleed in mijn onderbroek. Het was maar een korte afstand naar de kamer van Katja. Toen ik haar deurknop vast had, hield ik even stil. Wat was ik eigenlijk aan het doen? Maar terwijl ik mijzelf die vraag stelde, besefte ik dat ik al wel duizend keer met deze gedachte had gespeeld, en plotseling werden mijn handelingen automatisch. Ik was vastbesloten, vastberaden om die Kanjers van Katja te gaan bekijken, in het echt en helemaal bloot!

Uiterst voorzichtig draaide ik de klink om en opende de deur. Langzaam, heel langzaam duwde ik hem open, bang dat hij zou piepen. Na wat vele minuten leek, maar wat misschien maar een paar seconden duurde, stapte ik haar kamer in, en liet de deur op een kier staan. Om hem te sluiten, dat gaf teveel risico op een klik van het slot. Ik draaide me om en daar lag mijn knappe nicht, vreedzaam slapend, heel onschuldig, maar oh zo verdomde sexy!

Op kinderlijke manier sliep Katja nog met een klein nachtlichtje aan, en mijn ogen, die al goed aangepast waren aan de duisternis, konden haar vormen met gemak onderscheiden. Ze sliep op haar rug, haar boezem ging onder het laken op en neer, waardoor er telkens twee heuvels in de lakens opstegen en weer neerdaalden, opstegen en weer neerdaalden. Ik stond daar gebiologeerd, als aan de grond genageld. Ik voelde een vreemde koelte in mijn kruis, en keek naar beneden. Ik zag dat mijn erectie door de gulp van mijn onderbroek was geglipt en nu blootgesteld werd aan de koele avondlucht.

Mijn erectie, mijn lieve verstandige piemel, hij wees mij de weg die ik op diende te gaan!

Langzaam schuifelde ik naar voren, naar Katja toe, naar haar geheimen die op mij lagen te wachten. Toen ik bij de rand van haar bed was gekomen, knielde ik op de grond, zodat mijn schouders ongeveer gelijk kwamen met de bovenkant van haar matras. En dit was waar het echt eng werd. Met trillende handen begon ik voorzichtig haar laken weg te trekken. Ze bewoog zich niet. Toen kwam ik een barrière tegen, namelijk Katja's nachthemd. Ze droeg een wijd T-shirt, geen BH, en dit was nog het lastigste, om dat ding omhoog te trekken over haar tieten. De stof van haar T-shirt zat helemaal om haar lichaam heen gedraaid, en ik zou er flink aan moeten trekken om het over haar tieten heen te krijgen. Zou ze er niet wakker van worden?

Ik bedacht dat dit meisje heel diep kon slapen. Goed dan, er was maar één manier om het uit te vinden. Ik haalde diep adem, pakte de zoom van haar T-shirt en trok hem langzaam omhoog. Het lukte maar een paar centimeter, ik zag de bovenkant van haar slipje en haar blote navel. Ik kon haar gebruinde buik zien, en likte mijn lippen al af bij de gedachte aan meer, en toen ...

Toen hoorde ik plotseling een geluid op de gang!

Het geluid was zacht en gedempt, maar het voelde als een dolk in mijn buik. Ik liet het T-shirt van Katja meteen los en luisterde. Weer dat geluid, was het een krakende vloerplank? Bewoog het huis soms? Was het de wind die tegen het huis blies? Nee, daar was het weer, hetzelfde geluid!

Iemand bewoog in een ander deel van het huis. In de gang! Het was maar een korte afstand tussen de slaapkamers van Katja en Johan, en die van hun ouders, en de badkamer. Ik had twee seconden om te beslissen of ik heel stil bleef zitten of dat ik me zou verstoppen. Ik koos voor verstoppen en dook snel onder het bed. Waarom eigenlijk? Want als er iemand anders door het huis liep, zeker op dit uur, dan was het vast en zeker om naar de WC te gaan. Want wie zou er naar de kamer van Katja komen om deze tijd? (Behalve haar geile neefje, natuurlijk).

Ik besefte dat ik net zo veilig was naast het bed van Katja als eronder, dus begon ik alweer langzaam terug te schuifelen, toen ik plotseling zag dat Katja’s deur heel langzaam verder open ging! Wát? Wie kon dát nu zijn?

Vanaf mijn schuilplek kon ik de blote voeten zien van de nieuwe bezoeker. Het waren mannenvoeten en een eenvoudige berekening leerde mij dat het Katja's broer Johan moest zijn. Maar wat deed hij hier? Christus, had hij mij soms zijn slaapkamer uit zien lopen? Kwam hij mij een klap in mijn gezicht geven, omdat ik zijn slapende zus begluurde? Nou, als dat zo was, dan ging hij wel op een vreemde manier te werk, want hij bewoog heel langzaam en voorzichtig, net zoals ik zelf had gedaan, om niemand in huis wakker te maken.

Johan schuifelde door de kamer, en ik staarde naar zijn blote voeten, op nog geen twintig centimeter van mijn gezicht af, want hij stopte bij de rand van Katja’s bed, precies op de plek waar ik slechts enkele ogenblikken geleden had geknield. Ik raakte totaal verlamd van angst en verbijstering. En plotseling werd de nachtelijke stilte doorbroken door zacht gefluister:

"Katja?"

Hij verplaatste zijn voeten een beetje, hij zocht zijn evenwicht terwijl hij naar voren leunde. Het bed bewoog een beetje, doordat hij zijn hand op het bed legde! Hij fluisterde weer: "Katja? Liefje, ik ben het!"

"Liefje"?

Sinds wanneer noemt een broer zijn grote zus 'Liefje'? Voordat ik daarover kon nadenken, schrok ik alweer: hij tilde zijn voeten op en stapte op haar bed. Hij kroop gewoon in bed bij zijn zuster! Die smeerlap kroop in bed bij zijn grote zuster, mijn nicht met die prachtige tieten, waar ik zo graag eens aan wilde voelen! Dit kon toch niet waar zijn? Maar het was wel degelijk waar! En, ik hoorde nu ook Katja’s stem!

"Hmmm," kreunde ze zachtjes. "Wat is mijn kleine broertje nu weer aan het doen?" Hij gaf geen antwoord, maar het bed zakte een beetje verder onder hun gezamenlijke gewicht. Weer hoorde ik haar fluisteren: "Oh, wat voel ik daar? Wat is hij hard en groot!"

Als antwoord hoorde ik een zacht gegrom, en wat gehijg. Misschien voelde zijn blote penis op dit moment ook de nachtelijke kou van die kamer. Ik kon het gewoon niet geloven. Hier lag ik dan, na moeizaam de moed verzameld te hebben om aan de tieten te voelen van mijn slapende nicht, en dan komt haar broertje binnen om haar gewoon even te neuken! Neuken? Ja, misschien ging hij haar wel neuken, bedacht ik, met mij, zijn neefje, in zijn onderbroek en met een glorieuze stijve piemel onder haar bed liggend! En ik zou alles kunnen horen!

Al snel hoorde ik geluiden van zachte kusjes en knuffels, van kleren die uit gingen en lakens die weggeduwd werden, en al die tijd maakte Katja van die zachte koerende geluiden, die de koude rillingen over mijn rug stuurden, en het hete bloed door mijn aderen joeg. Instinctief voelde ik aan mijn piemel. Ik was getuige, al was dan het alleen maar via geluid, van het meest erotische wat ik mij zou kunnen voorstellen. Hoe kon ik dit voorbij laten gaan? Ik wilde dit helemaal meemaken! Dus luisterde ik heel intens!

"Ik heb je al een paar nachten gemist," fluisterde Katja. "Ik voelde mij zo eenzaam zonder jou."

"Dat weet ik," fluisterde Johan terug. "Maar omdat Tommie bij ons logeert, het is veel moeilijker om bij jou te komen want Tommie valt steeds maar niet in slaap!"

Hoe was het mogelijk? Ik was onbewust de domper op hun relatie. Was het puur toeval dat Johan deze nacht had uitgekozen om zijn nachtelijke avontuurtjes met zijn zusje te hervatten? Was hij zo geil dat hij niet de moeite had genomen om goed te controleren of ik wel echt sliep op het veldbed, en had hij mijn kussen onder de dekens inderdaad aangezien voor mijn slapende lichaam?

Katja giechelde zachtjes: "Nou, vooruit dan maar. Maar dan moet je wel extra lang lief voor mij zijn vanavond. OK?"

"Ik zal het proberen. Maar het is al een paar dagen geleden, dus ik weet niet of het me wel lukt."

Ze zei: "Heb je jezelf dan niet eens een keertje afgetrokken, sinds de vorige keer? Oh, mijn arme broertje, hij gaat weer veel te snel klaarkomen, ik weet het nu al!"

"Ja, misschien wel, want ik ben zo ontzettend geil!"

Alleen al dit gesprek liet mij bijna klaarkomen. Ik vertraagde vlug de slagen die ik gaf aan mijn piemel. En ik verminderde de druk van mijn vuist en wreef alleen nog met mijn duim en wijsvinger over mijn eikel. Net genoeg om bij de les te blijven en met veel plezier verder te luisteren.

"Er is wel een probleem," hoorde ik Johan zachtjes zeggen.

"Nee, vooruit" zei Katja. "Lik mij nu eerst maar. We kunnen wel verder praten, als je me eerst lekkeer geil hebt gelikt!"

De volgende ogenblikken hoorde ik mijn nicht Katja kreunen en kronkelen op het bed. Ik hoorde gedempte slurpende geluiden. Tweemaal begon het bed te stuiteren, en Katja maakte hijgende geluiden. Maar elke keer leek het alsof haar gehijg net voor haar orgasme verminderde en het stuiteren van het bed ophield. Als Johan het kutje van zijn zus aan het likken was, wat hij leek te doen, dan deed hij het oftewel niet goed genoeg om haar klaar te likken, of hij speelde een gemeen spelletje, om haar geweldig op te geilen. Maar wat ook het geval was, ik besefte dat ik was niet langer tevreden was met alleen maar luisteren. Ik moest een manier zien te vinden om iets te kunnen zien! Het was een ware marteling om op een paar centimeter afstand van Katja’s Kanjers te liggen, en helemaal niets te kunnen zien!

"Het is zo wel genoeg, Johan," fluisterde ze zachtjes. "Kom nu maar hier." Haar stem was nu lager. Mijn eerste gedachte was dat ze genoeg had gekregen van het kutje zuigen. Nee, niet genoeg, maar misschien was ze teleurgesteld omdat ze niet klaar kwam. Ja, dat moest het zijn. Ze was twee keer bijna klaar gekomen, maar hij had het twee keer verprutst. Ze zei: "Kom nu maar hier. Nu wil ik je piemel in mij voelen."

Ik hoorde geritsel op het bed en Johan fluisterde: "Maar er is een probleem, liefje, wat ik je eerst moet vertellen."

"Wat dan, Johan?" Katja klonk geïrriteerd. "Schiet een beetje op, want ik heb nú een piemel nodig!"

"Katja, het probleem is dat de condooms op zijn. Maar ik beloof dat ik voorzichtig zal zijn!"

"Verdomme, Johan, geen sprake van!" Plotseling verschoven het gewicht op het bed, alsof zij hem van zich af duwde. Hij had waarschijnlijk net op het punt gestaan om zijn lul in haar kut te steken!

"Oh, dat je tot dit moment hebt gewacht om mij dat te vertellen! Eerst laat ik me helemaal door jou opvrijen, en ben ik al twee keer bijna klaargekomen, en nu vertel je me dit!" Ze neukte dus met haar eigen broer, maar ze hield zich wel aan de regels van het veilig vrijen: geen condoom, dan ook niet neuken! Wanhopig geil en jaloers als ik was, kon ik het niet helpen, maar ik grijnsde in het donker van plezier, over de frustratie die Johan nu zou voelen.

Joham smeekte: "Vertrouw me nu maar, Katja, ik zal echt heel voorzichtig zijn, dat beloof ik. Ik trek hem er echt op tijd uit, hoor!"

Katja fluisterde met wanhopige stem: "Maar je weet toch, Johan, dat ik niet aan de pil ben! We mogen echt niet neuken zonder condoom! Kom maar hier, dan zal ik jouw piemel wel afzuigen, maar we kunnen echt geen seks hebben! Oh God, ik ben zó geil, Johan!"

Mijn grijns verstarde. Die klootzak werd ook nog gepijpt, dat was een veel te grote beloning voor hem!

Weer bewoog het bed, en ik vermoedde dat Johan op zijn knieën ging zitten, over Katja heen, en zijn piemel tussen haar tieten wrong, terwijl ze hem zoog of wreef of wat ze dan ook deed met zijn gereedschap. Oh, wat een gelukkige klootzak was hij.

Toen hoorde ik Katja zeggen: "Wacht eens even, Johan, weet je dat echt zeker, weet je echt héél zéker dat je op tijd terug zult trekken, echt?"

"Oh, ja, Katja. Ja, ik beloof ik, erewoord, écht!"

"Even serieus, Johan. Want je moet hem er ECHT uittrekken, vóórdat je gaat klaarkomen, en niet pas wanneer je al begonnen bent met spuiten!"

"Ja Katja, ik weet het, dat weet ik toch al lang? Ik beloof het je!"

Dit werd te veel voor mij. Ik MOEST proberen een beetje onder het bed uit te schuiven, om tenminste een schaduw te zien, een been, een bik, het deed er niet toe wat, maar ik moest iets zien!

"De laatste keer dat we het geprobeerd hebben, spoot je zaad al in mij, voordat je begon met terugtrekken. Ik kon het voelen, en ik heb drie weken in doodsangst gezeten, tot mijn menstruatie eindelijk kwam. Er mag ECHT niets in mij komen, zelfs geen klein druppeltje, begrijp je dat, Johan?"

Op dit punt, terwijl ik langzaam vanonder het bed gleed en voorzichtig omhoog keek, had ik het gevoel dat zowel Johan als ik al op het punt stonden om spontaan klaar te komen, alleen al door die erotisch berispende woorden uit de mond van Katja. Dit was toch gewoon te gek! Johan moet geknikt hebben als reactie, want Katja sprak weer, dit keer met een zwoelere stem, net zoals toen hij haar likte. "OK dan, Johan, steek hem er maar in, steek je lekkere piemel maar in mijn kut!

Ik kon nu wel iets zien, maar nog steeds niet erg veel. Ik steunde mezelf op mijn elleboog, mijn benen lagen nog steeds onder het bed. Mijn onderbroek hing om mijn knieën en ik streelde mijn piemel terwijl ik een blote knie van Katja buiten het bed zag steken. Net zoals ik me had voorgesteld, lag ze op haar rug, haar benen gespreid, met haar broer Johan in de missionaris positie. Hun hoofden waren uit het zicht, dus konden ze mij ook niet zien. Ik kwam in de verleiding om nog een beetje verder door te schuiven, een paar centimeter maar, om een glimp van Katja's borsten te kunnen vangen, maar dan zou Johan mijn gezicht ook kunnen zien als hij omkeek. Hij hoefde dan alleen maar een blik naar links te werpen om zijn neefje, Tommie, te kunnen zien, die toekeek terwijl hij zijn eigen zuster neukte. Geen goed idee, dus!

Dus bleef ik maar naar Katja's knie kijken die heen en weer schoof en wipte. "Oh, oh ja, Johan, lekker! Langzamer, Johan, laat het heel lang duren. En zorg er voor dat ik eerst klaarkom!"

Plotseling stopten de schuivende bewegingen van haar knie, en ik hoorde Johan hevig kreunen. En toen Katja weer: "Hé Johan, wacht nog even! Je zat er nog maar NET in! Geef mij nog wat tijd om ... Of, NEE, trek metéén terug Johan!" siste ze plotseling. "ERUIT!!"

Het volgende geluid was als een biefstuk die op een slagersblok valt. Het was het geluid van de piemel van Johan die uit de kut van Katja gleed en op haar strakke buik landde. Met een gedempte grom, hoorde ik Johan hevig klaarkomen. Ik stond net op het punt om zelf ook klaar te komen, toen iets nats en warms mijn gezicht raakte en mij hevig liet schrikken.

Ik schoof snel terug onder het bed, maar Johan was nog steeds aan het grommen dus merkte niemand iets. Ik liet mijn piemel los en voelde aan mijn gezicht. Met een gevoel van walging realiseerde ik me, dat het een straal van Johan’s sperma was, die over de rand van het bed heen, recht op mijn wang terecht was gekomen. De rest moest allemaal op Katja's borsten en op haar buik zijn terecht gekomen. Ik veegde het kleverige goedje snel van mijn gezicht, voordat het in mijn mond kon druipen en ik veegde mijn hand af aan mijn onderbroek.

Ik hoorde de stem van Johan: "Het spijt me, Katja, ik kon het gewoon niet langer uithouden."

Er viel een stilte, en daarna het geluid van een hand die op een huid sloeg. Waarschijnlijk klopte Katja op de blote kont van Johan. Ze zei: "Het is wel OK, Johan. Je hebt deze keer tenminste wél op tijd terug getrokken. Kijk eens naar al dit zaad! Mijn kut zou helemaal overgestroomd zijn!"

"Ik zei het toch al, ik was heel erg geil!"

Ze grinnikte: "Kijk, ik zit helemaal onder! Op mijn armen, oh shit, en ook op mijn lakens! Jezus, Johan, je hebt mijn hele bed onder gespoten!"

Nu was het zijn beurt om te grinniken: "Ja, en ik denk dat ik ook nog een schot op de vloer heb gericht. Ik zal het straks wel even opruimen."

"Dat is je geraden, jongetje!"

Ze ontspanden zich een beetje. Een paar minuten gingen voorbij. De na-neuk, heerlijk... Nou ja, voor Johan dan. Ik voelde hoe Katja onrustig onder hem begon te schuiven. Ze zei: "Je kunt nu maar beter teruggaan naar je kamer, Johan. Ik zal de puinhoop wel opruimen. Ik kan toch nog niet slapen, want ik ben nog veel te opgewonden."

"Het spijt me echt," antwoordde hij slaperig.

Als een man klaar is gekomen, is het moeilijk, heel moeilijk voor hem om wakker te blijven. Alles waaraan Johan nu nog kon denken was: slapen. Nou ja, hoe eerder hoe beter. Ik was helemaal stijf geworden onder dat bed van Katja, en er zou nu toch niets interessants meer gebeuren.

Katja zei: "Morgen moet je echt naar de supermarkt gaan en onze voorraad Durex aanvullen. Want de volgende keer wil ik WEL goed aan mijn trekken komen!"

Het bed kraakte toen Johan opstond. "Goed, Katja," zei hij gehoorzaam. En vervolgens zette hij een van zijn voeten op de grond, en daarna de andere. Ik hield mijn adem in, want ik hoorde ze allebei rond schuifelen, Katja was waarschijnlijk haar lichaam aan het afvegen, terwijl Johan in het rond tastte naar voor zijn onderbroek, of was die geilaard soms helemaal naakt binnen gekomen? Ik schrok me een hoedje toen Johan plotseling op zijn handen en knieën ging zoeken naar de plek waar zijn klodder zaad was neergekomen. Ik zag zijn slappe penis bungelen tussen zijn schaamhaar. Hij was op zoek naar een natte plek. Er was geen reden enkele voor hem om onder het bed te kijken, maar als hij dat toch deed, of als hij zijn voet iets verder in mijn richting zette, dan zou hij me ontdekt hebben.

"Ik kan het niet vinden," zei hij vermoeid.

Natuurlijk niet, dacht ik. Want je hebt het op mijn gezicht gespoten, jij flikker.

Katja zei: "Vergeet het maar, Johan, ik kijk morgenochtend wel even als het licht is, ga jij maar terug naar je kamer."

Hij stond op en gaf haar nog een zoen. Ik hoorde de smakkende geluiden van snelle kusjes. Hij zei: "Wil je dat ik straks nog terug kom? Ik weet zeker dat het dan veel langer zal duren."

Katja zei: "Het is nu wel mooi geweest, klein broertje. Je zult binnen dertig seconden in slaap vallen en alles vergeten." Ze had een spottende toon in haar stem, ze plaagde hem duidelijk.

Zijn laatste woorden waren: "We zullen wel zien." Na nog een laatste kusje, sloop hij voorzichtig de deur uit.

Ik zat gevangen. Katja was wakker. Johan was wakker. Het was bijna drie uur in de ochtend, dus hopelijk zouden ze beiden snel in slaap vallen, maar tot die tijd zat ik hier vast. En dan zou ik nog een extra tijd moeten wachten om er absoluut zeker van te zijn dat ze diep in slaap waren. Dus wachtte ik, en wachtte, totdat ik ook ingedommelde ...

Ik schrok wakker. Verdorie hoe lang lag ik hier al? Ik had mijn horloge afgedaan, dus ik kon alleen maar gissen, maar ik dacht dat het minstens twintig, misschien dertig minuten moest zijn. Nog een beetje te riskant om stiekem terug naar mijn kamer te sluipen, dus luisterde ik, luisterde aandachtig. In die stilte concentreerde ik me in op de ademhaling van Katja. Die klonk regelmatig en stabiel. Ik herinnerde mij dat als ze eenmaal in slaap viel, dan ging ze uit als een lamp. Ik wist niet zeker hoe snel Johan de slaap zou vallen, maar het was tamelijk veilig om onder het bed van Katja uit te kruipen, en alvast haar kamer uit te sluipen.

Uiterst zorgvuldig schoof ik opzij naar de zijkant van haar bed. Mijn onderbroek hing nog steeds om mijn knieën. Ik vond het makkelijker om hem helemaal uit te trekken, dan om hem half-liggend op de vloer weer aan te trekken. Dat betekende dat ik helemaal naakt naast mijn slapende nicht stond. Terwijl ik daar zo stond, met mijn onderbroek in mijn hand, keek ik naar Katja, en kreeg ik iets te zien waar ik al lang naar had verlangd: nou ja, de helft dan. Maar ik mocht zeker niet klagen, want hoewel ik Katja’s blote borsten nog steeds niet kon zien, door het T-shirt dat ze droeg, was haar slipje nu uit, en omdat ze haar lakens niet over zich heen had getrokken, zag ik het vers glinsterende kutje van mijn nicht Katja in volle glorie.

In het schemerige licht stak het schaamhaar van Katja schril af tegen haar huid, hoe bruin die ook was. Binnen een paar seconden vulde mijn piemel zich weer met bloed en kwam bijna pijnlijk omhoog. Seconden lang stond ik te staren en te kwijlen. Normaal was ik al geobsedeerd door een blik op de borsten van een vrouw, maar nu had ik vrij uitzicht op het heilige der heiligen! Het was als een zachte zalf voor mijn verkleumde jongensziel.

Ik wilde haar kutje van dichterbij bekijken. Ik wilde er aan ruiken. Ik wilde het proeven. Ik wilde ... God, wat zou ik niet willen doen? In uiterst opgewonden toestand schoof ik stilletjes dichterbij totdat mijn benen tegen het bed aankwamen. Ik keek naar beneden. Direct onder mijn stijve piemel lag Katja's hand, ietsje gebogen, alsof ze mijn ballen ging betasten. Oh, zou dat niet mooi zijn? Tenslotte besloot ik om een allerlaatste blik op Katja te werpen, voordat ik terugging naar mijn veldbed, waar ik rustig een hele emmer sperma zou kunnen gaan spuiten in een nabijgelegen sok.

Ik leunde naar beneden, richting het centrum van het heelal, want dat was hoe ik de kut van Katja zag. Dit was waar de tijd begon en weer eindigde. Ik wilde niet naar haar gezicht kijken, alles waar ik nu om gaf, was haar kruis. Maar terwijl ik me voorover boog, raakte mijn kloppende piemel per ongeluk de handpalm van Katja aan. Ik schrok hevig, maar voordat ik hem kon terugtrekken, gebeurde er iets buitengewoons.

Katja's hand sloot zich om mijn piemel heen!

Het is moeilijk om te beschrijven, hoe krachtig mijn hart bonsde in mijn borst en mijn geest werd overstelpt van angst, maar daar stond ik dan, kijkend naar een slapende Katja, terwijl haar hand in mijn piemel kneep.

"Oh, wat een leuk verjaarskadootje, daar is mijn lieve broertje Johan weer," fluisterde Katja met gesloten ogen.

In een oogwenk overzag ik de situatie: Katja was wakker geworden en ze voelde een blote jongen naast haar bed staan. Het was logisch dat dit alleen haar broertje kon zijn, die ze haarzelf een uurtje geleden had laten neuken. Hij had immers nog laten doorschemeren dat hij misschien terug zou komen om zijn klus af te maken? Maar het was ook heel waarschijnlijk dat Katja nu haar ogen zou openen om haar broertje te zien. Dus deed ik het enige wat ik kon bedenken.

Ik verstopte mijn hoofd snel tussen haar benen.

Ik kroop snel op het bed, schoof mijn gezicht in het kruis van Katja en begon haar spleetje te likken met mijn tong. De vraag was of Katja, in haar half-slapende toestand, zou geloven dat haar broer terug was gekomen, of zou de stilte van de nacht plotseling doorboord worden door een ijselijke schreeuw van afschuw en schrik?

De seconden tikten weg, het werden minuten, en eindelijk realiseerde ik me dat ik kennelijk iets goed deed: ik sabbelde aan het klitje van mijn knappe nicht! Een dierlijk instinct om deze knappe vrouw te behagen nam het over. Ik dacht aan Johan. Gelukkig ben ik ongeveer even groot als hij, dezelfde lichaamsbouw en hetzelfde kortgeknipte kapsel. Dus in het donker, terwijl haar lichaam al begon te kronkelen van genot, kon Katja geloven dat het Johan’s haren waren, waar ze haar vingers doorheen liet glijden. En nu ik hier toch eenmaal was, op deze prachtigste plek ter aarde, kon ik maar beter proberen of ik het net zo goed, of nog beter, kon doen dan Johan.

En dat deed ik. Binnen een paar minuten hoorde ik het mij inmiddels bekende patroon van zachte kreetjes uit de keel van Katja komen. Haar lichaam begon te trillen, en ik bleef haar clitoris plagen en kietelen met mijn tong en tanden. Ik bleef er rustig mee doorgaan, want ik had ergens gehoord of gelezen dat wanneer een meisje eenmaal op weg is naar haar hoogtepunt, dan is het laatste wat je moet doen, te vertragen of te versnellen, of van richting te veranderen of je aandacht te verplaatsen naar een ander plekje. En ja hoor, plotseling hoorde ik een scherp gehijg, en Katja's lichaam werd zo stijf als een plank, terwijl ze mijn haren bijna uit mijn hoofd trok. Mijn mond werd beloond met een warme vloed van kutsap. Jezus, wat kon dit meisje klaarkomen!

"Kut, kut, kut," hijgde ze. "Oh, neuk mijn geile kut!"

Ik greep haar heupen stevig vast, haar warme blote heupen, en haalde ik mijn mond van haar schaamlippen af. Mijn kaken deden pijn, maar toch plantte ik nog een paar liefdevolle kusjes op binnenkant van Katja's dijen.

Ze zei: "Oh, Johan, ik kan het bijna niet geloven! Eindelijk heb je me eens een keertje écht klaar gelikt! Ik ben zó trots op je, mijn lieve broertje!"

Ik reageerde met nog meer kusjes op haar dijen. Iets te zeggen zou betekend hebben dat ik ontdekt zou worden. Ik wist dat het moment van de waarheid heel dichtbij was, en dat ik heel binnenkort tegen de lamp zou lopen, maar als ik nog ietsje langer dit geile meisje kon plezieren, dan zou ik mijn best blijven doen.

"Kom eens hier," zei ze. "Kom hier en kus me eens op mijn mond. Ik wil mijn eigen sappen proeven." Ik aarzelde, haar dijen kussend, maar ze trok aan mijn haren. Kom op, broertje, dan ..."

Dus verhuisde ik naar boven, maar ik nam mijn tijd, langzaam kussend langs haar schaamlippen, over haar zachte schaamharen, over haar platte buikje, zodat ze alleen maar de bovenkant zag van mijn hoofd. Zelfzuchtig likte en kuste ik haar huid. Die proefde zoutig en gekruid door haar opwinding, en in mijn opgewonden toestand was dat de lekkerste smaak die ik me kon voorstellen.

En toen, lieve lezertjes, ja, toen kwam ik bij de onderkant van haar borsten, de Kanjers van Katja. Al heel lang waren ze het object van al mijn verlangens. En nu lag mijn hoofd er boven op, ik beet erin, ik stikte haast tussen hen beiden in. Ik hoorde mijn nichtje giechelen en kirren van plezier en ze trok haar T-shirt helemaal omhoog. Toen vond ik een stijve tepel en eindelijk kon ik toegeven aan mijn passie. De hele tijd had Katja aan mijn haren getrokken, maar toen ik eenmaal een opgezwollen tepel tussen mijn lippen had, liet ze me begaan. En de volgende minuten, het voelde alsof het uren waren, sabbelde en kuste en zoog ik, en ging heen en weer van de ene tiet naar de andere, om nog zoveel mogelijk te profiteren van deze laatste gelegenheid, voordat de waarheid onthuld zou worden en mijn nachtmerrie echt zou beginnen.

Maar tijdens het knuffelen van die heerlijke borsten, begon mijn onderlichaam een soort onbewuste bewegingen te maken, mijn heupen gleden ongewild tussen haar dijen, het puntje van mijn piemel drukte ongewild tegen haar sappige vagina.

"Oh ... Johan," kirde ze. "Je bent er alweer klaar voor! En, stouterd, alweer zonder condoom! Maar beloof me, dat je het deze keer wat langer laat duren. Ik denk dat mijn broertje daar nu wel sterk genoeg voor is!"

Ik knikte met mijn hoofd maar durfde haar niet aan te kijken. Ik voelde haar handen langs mijn hoofd glijden en langs mijn lichaam. Een golf van paniek ging door mij heen, want ik was minder gespierd dan Johan, en ik was bang dat Katja het verschil zou merken. Maar in haar wellustige toestand merkte mijn geile nicht het niet, of ze realiseerde zich het verschil niet, want haar handen kwamen tot rust op de beide billen van mijn kont.

Terwijl ze in mijn billen kneep, fluisterde Katja: "Vooruit, broertje, kom op, steek hem erin!"

Een duwtje, en nog een duw, en dan nog een flinke duw, en opeens was ik binnen in haar. Mijn piemel zat helemaal in mijn knappe nicht, ik vulde haar op, ik neukte haar, ik neukte met mijn eigen nicht! Om dit te bevestigen en mij ten volle bewust te worden van onze samensmelting in het ruimte-tijd continuüm, hield ik mezelf doodstil in haar.

Zij vatte dit op als een goed teken, "Goed zo, Johan. Doe het eerst maar kalm aan. Dan kom je niet zo snel klaar. Wen er maar even aan. Voel je lul lekker in mijn kutje zitten en geniet er van!"

Ik luisterde goed naar haar. Ik moest wel, want nadat ik de hele sessie met Johan aan mijn lul had liggen trekken, was ik zo geil geworden dat ik mijn sperma wel honderd meter in de lucht had kunnen blazen. En dat was dan nog vóórdat ik mezelf had toegestaan om eraan te denken dat ik mijn nichtje zou likken, laat staan nog dat ik haar ook daadwerkelijk zou kunnen neuken. Ik had geen andere keuze dan om mezelf doodstil te houden. Elke beweging betekende onmiddellijk klaarkomen, en ik denk dat ik al wel duidelijk heb gemaakt hoe kwaad dit kuikentje zou worden als ik al mijn zaad zomaar diep in haar kutje liet spuiten.

Dus hield ik deze positie vol, ik klemde haar strak tegen me aan, mijn gezicht tegen een van haar enorme borsten geplet. Minuten gingen voorbij, oh waarom konden het geen uren worden? Maar het ging heel goed, want langzamerhand begon mijn enorme drang om klaar te komen, wat af te nemen. Een beetje maar, maar toch, net genoeg om heel voorzichtig te durven te bewegen, een subtiele schommelende beweging. Ik kon mijn piemel nog niet volledig in en uit haar kutje bewegen, zonder de impuls om meteen te gaan spuiten, maar ik kon mezelf wel dieper in haar duwen, totdat onze schaambeenderen elkaar stevig raakten en mijn ballen tegen haar dijbenen kwamen.

Katja reageerde: "Oh mijn God, Johan, wat ben ik trots op je! Je bent zó diep in mij, en helemaal zonder klaar te komen!. Jezus, ik voel je tot in mijn nekharen!"

Ik grijnsde tegen haar borst.

Katja vervolgde: "Het lijkt wel alsof je piemel alweer is gegroeid, hij is weer langer en ook dikker! Oh mijn God ... oh gottegottegot oooooooo ... yesssssss ..."

Ze huiverde, ze hijgde, ze hapte naar adem: Jaaa, Katja ging klaarkomen! Ze kwam klaar doordat ze mijn piemel, die van Tommie, haar neefje, diep in haar vagina voelde! Ik voelde mij een grote veroveraar, een dekhengst, een God! Ik had bereikt wat die loser van een Johan, Katja's broertje, nog nooit was gelukt. Zoals een holbewoner die voor het eerst het vuur ontdekt, zo ervoer ik de triomf om voor het eerst een vrouw haar hoogtepunt te bezorgen.

Maar het zou een kortstondige overwinning worden, want al die stimulatie werd nu te veel, veel te veel voor mij. Ik wist dat ik het niet lang meer zou uithouden. Maar omdat ik mijn nichtje al ten minste twee flinke orgasmes had bezorgd, mocht ik nu voor mezelf gaan zorgen. Dus ik begon te pompen, en te pompen. Ik begon deze prachtige meid even stevig te neuken, voor alles wat ik waard was. Het zou een heerlijke neukpartij worden, maar een hele korte, want ik voelde mijn lendenen al stuiptrekken.

"Vergeet niet, schatje," hijgde Katja. "Niet in mij spuiten, niet in mijn kutje, hoor!"

In haar kutje? Nee, dat verzoek kon ik honoreren, er was namelijk een andere plek waar ik mijn lading nog liever wilde storten, besefte ik plotseling. Met slechts één of twee stoten te gaan voordat ik mijn ballen zou leegspuiten, trok ik mijn hevig kloppende piemel met een slurpend geluid uit Katja’s knijpende kut en kroop snel omhoog, net zoals Johan het een uurtje geleden had gedaan.

Ik greep Katja's lange, zijdeachtige haren en gooide het doelbewust voor haar gezicht, zodat ze niet kon zien wie ik was. En, zoals ik had gehoopt, zoals ik had gebeden, greep Katja mijn natte en kloppende piemel beet met haar handen, en duwde hem tussen haar goddelijke tieten. Ik ging meteen verder met pompen, en bij elke voorwaartse duw voelde ik mijn eikel tegen de likkende tong van Katja komen. Zorgend dat haar haren over haar ogen bleven hangen, tilde ik met mijn andere hand haar hoofd wat op, zodat ze mijn piemel in haar mond kon nemen.

Nog maar een paar slagen kon ik maken, totdat ik voelde hoe er een stortvloed van zaad uit mijn opgezwollen lid spoot, rechtstreeks in het heerlijke kersenmondje van Katja. Ik hoorde haar klokhalzen van verbazing, toen de hoeveelheid veel groter bleek te zijn dan ze had verwacht van een jongen die een uurtje daarvoor al was klaargekomen. Maar ze hield dapper vol, en hoewel er een flinke hoeveelheid uit haar mond lekte, en langs de haar kin droop, slikte ze het overgrote deel ervan dapper door.

Ik pompte en zij slikte, en ik pompte, en zij slikte nog meer. Tenslotte voelde ik mijn hoofd duizelig worden en mijn kloppende lid perste de laatste druppels sperma uit mijn ballen. Ik viel naast haar neer en krulde mij instinctief tegen haar aan om in slaap te vallen in haar liefdevolle armen. Maar op het laatste moment slaagde ik erin om de controle over mijzelf terug te krijgen, en voordat ze de haren weer uit haar gezicht kon strijken, gleed ik van haar bed af en sloop snel de kamer uit.

"Dank je wel, mijn lieve, lieve broertje," hoorde ik Katja fluisteren.

Mijn benen voelden wiebelig en zwak, ik strompelde onhandig naar de kamer van Johan en naar mijn veldbed. Het gesnurk van Johan vertelde me dat ik geen gevaar liep om ontdekt te worden. Ik kroop snel in het veldbed en seconden later lag ik heerlijk te pitten met de smaak van Katja’s kutje nog op mijn lippen. Het zou een andere wereld zijn als ik wakker werd zijn. Een prachtige, volmaakte wereld. Want ik was erin geslaagd om iets te volbrengen wat geen mens ooit voor mogelijk zou hebben gehouden:

Ik had mijn bloedmooie nicht geneukt en ik leefde nog om het te kunnen navertellen!

Gelezen: 4343 x Gestemt: 40 x Cijfer: 10 lengte: zeer lang schrijver: Onbekend Datum: 22-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet