Scheren van een kutje

,,Hoe vind je dit?” Alana laat haar vriendin Eva een foto zien van een gladgeschoren kutje. ,,Dat is mooi”, zegt Eva. De meisjes liggen samen op Alana’s bed en bladeren met hoogrode wangen van opwinding door een seksblaadje. Eva logeert een weekendje bij haar vriendin wier ouders bij
vrienden op bezoek zijn. De tieners zijn overgelaten aan de zorgen van Alana’s oudere zus Nicole, die in een andere kamer slaapt. Alana heeft die middag stiekem een pornoblaadje gekocht. Hun eerste kennismaking met de grotemensenwereld. Ze had zich hier al enkele dagen op verheugd en hoopte
dat haar vriendin net zo nieuwsgierig zou zijn als zij. Eva stelt haar niet teleur. Giechelend hebben de meiden, gekleed in T-shirt en slipje, zich op het bed genesteld. Het giechelen gaat al snel over in geilheid als zij de foto’s zien van stevige pikken die zich in prille meisjeskutjes boren. Meisjes van hun leeftijd, als ze de titel van het blad mogen geloven. De meiden op de foto’s zijn al beduidend verder dan die op het bed, want die hebben nog nooit een jongen in zich gevoeld.

Alana ligt op haar rug, het blad in haar handen, een been gestrekt, een been opgetrokken. Tussen haar benen ervaart ze de sensatie die ze bijna elke avond ervaart als ze met haar hand in haar slipje de geilste fantasieën op haar netvlies tovert. Eva ligt op haar zij naast haar vriendin, haar hoofd op Alana’s schouder, haar rechterarm op de strakke buik van haar vriendin, haar blik strak op de foto’s gericht. Ook zij kent het gevoel tussen haar benen alleen maar van het handwerk. Maar dat gevoel is, zo vinden ze alletwee, genoeg om te verlangen naar meer. Uit te zien naar de eerste echte kennismaking met seks.

Lang blijven ze naar het gladgeschoren kutje kijken. Nog maar enkele jaren geleden zag hun poesje er ook zo onschuldig uit, maar toen verlangden ze heimelijk naar de komst van de eerste haren. Naar de ontwikkeling van hun borsten, naar de groei naar volwassenheid. Dat verlangen is inmiddels uitgekomen. Eva en Alana zijn twee meiden geworden, waarop in vele jongenskamers heel wat fantasieën worden losgelaten. Ze zijn populair op school en in de buurt, maar door hun eigen onzekerheid hebben ze een muur van ongenaakbaarheid rond zich opgetrokken, die dezelfde jongens op een afstand houdt. Vandaar dat hun ervaringen nog niet verder zijn gekomen dan hun eigen middelvinger, want ze weten wel dat het spleetje tussen hun dijen niet louter bedoeld is om overtollig lichaamsvocht te lozen. Ze hebben de gevoelige plekjes al vele malen bij zichzelf verkend, in gedachten al de hele stad geneukt en vele malen zijn ze schokkend en kreunend klaargekomen in hun eigen vertrouwde bed.

Nu ze al weer een poosje gewend zijn aan het eigen ontloken lichaam, vinden ze het gladde kutje ineens weer erg opwindend, zo onschuldig. Bijna ongemerkt is Eva’s hand verschoven naar Alana’s slip. Door de stof heen voelt ze het kroezende haar op haar vriendins venusheuvel. Alana laat haar opgetrokken been iets naar buiten zakken, zodat Eva haar hand vol op het smachtende kutje kan vlijen. Zonder hun blik ook maar een seconde van het tijdschrift te halen, begint Eva Alana’s kutje te masseren door haar slipje heen. Hun ademhaling wordt zwaarder, hun temperatuur stijgt, evenals de vochtigheidsgraad tussen hun dijen.

,,Ik zou eigenlijk ook best weer zo’n kaal kutje willen hebben”, verzucht Alana enigszins hees. ,,Ik ook”, antwoordt Eva, ,,dat lijkt me een supergeil gevoel.” Verhit kijken ze elkaar aan. ,,Heeft je vader zijn scheerspullen meegenomen?”, vraagt Eva. ,,Ik weet het niet. Zou jij je kutje durven scheren dan?”, antwoordt Alana. ,,Het lijkt me wel even eng om te doen, maar het lijkt me heerlijk en verder hoeft niemand er iets van te weten. Doe jij het dan ook? Dan hebben we samen een geheimpje.” Heel kort denkt Alana over het voorstel na. ,,Okay. Kom mee naar de badkamer, maar zachtjes zodat Nicole niets hoort.”

Eva knikt. Zachtjes staan ze op en sluipen ze naar de badkamer. Daar aangekomen zien ze tot hun opluchting dat Alana’s vader zijn elektrische scheerapparaat dit weekeinde heeft meegenomen en zijn mesje en zeep heeft thuisgelaten. De meisjes trekken alle twee hun hemdjes en broekjes uit en bekijken elkaar uitgebreid. Beiden zijn ze erg onder de indruk van wat ze zien. Twee prachtige tienerlijven met stevige, niet te grote borsten en lange slanke benen waartussen een toef haar kroest.

Voorzichtig strelen ze elkaar. Dit hebben ze nog nooit eerder gedaan. Geilheid bezwangert de badkamer. Vier tepels persen zich met alle macht naar voren. Alsof ze van de borsten willen springen.

Alana gaat op de rand van het bad zitten en spreidt haar benen. Voor het eerst heeft Eva een rechtstreekse inkijk haar volle glorie. Haar schaamlippen zijn gezwollen en roze. Haar clitoris priemt daartussen naar buiten. Er glinstert vocht in het haar, dat spoedig weg zal zijn. ,,Ik eerst”, zegt Alana. Ze wijst op de scheerzeep en het mesje. ,,Maar voorzichtig, want ik wil niet worden besneden.” Eva knikt, pakt een bakje dat ze vol laat lopen met water, haalt de dop van de tube scheerschuim en brengt een toefje aan op de kwast. Ze maakt de schaamstreek nat en begint met inzepen. Eerst de buik, daarna de schaamlippen. Alana kreunt. Dit is een geil gevoel. Eva merkt dat en terwijl ze zelf ook weer kriebels in haar liezen krijgt, duwt ze plagerig de scheerkwast wat steviger op Alana’s kut. De harde kwastharen op clitoris doen Alana bijna exploderen. Ze schokt alsof ze de kwast met haar kut wil verzwelgen. Ze voelt hoe de sappen haar verlaten en zich vermengen met water een scheerzeep.

Eva kijkt verwonderd en bewonderend toe. Zoveel geilheid had ze nooit in haar vriendin vermoed. Nog even streelt ze plagerig Alana’s klitje en legt dan de kwast weg. Als het scheermesje pakt, houdt Alana even haar adem in. Eigenlijk vindt ze het wel een beetje eng, maar ze kan en wil niet meer terug.

Heel voorzichtig zet Eva het mes aan de bovenrand van het scheerschuim, waaronder Alana’s schaamhaar nu geheel schuilgaat. Beide meisjes houden de adem in als het mes de eerste haren afscheert. Eva blijkt, hoewel ze erg opgewonden is, een erg vaste hand te hebben. Stukje bij beetje wordt Alana ’s strakke buik weer zichtbaar. Nu glad en onbehaard. Eva nadert de top van de schaamlippen en concentreert zich nog meer. Nu gaat het erom spannen. Uiterst behoedzaam beweegt ze het mes vanuit de liezen naar de gretige lippen. Uiteindelijk staat er alleen nog een laagje scheerschuim op de lippen, als een toefje slagroom op een heerlijke taart. Eva buigt zich nog verder naar het gladde kutje. Ze kan het nu ook vaag ruiken. Een opwindende geur. Nu komt het erop aan. Uiterst voorzichtig beweegt ze het mesje, de schaamlippen nauwelijks rakend. Dan verdwijnen ook het laatste beetje schuim en haren van tussen de plooien van Alana’s schaamlippen. De klus is geklaard. Een beetje rood door de irritatie van de gevoelige huid, maar onmiskenbaar onbehaard komt Alana’s kut tevoorschijn. Eva kan zich niet meer beheersen en drukt er behoedzaam, maar doelgericht haar lippen op. Ze zoent de kut en strijkt als vanzelf met haar tong langs het bijna ontploffende klitje. Dat is de druppel die nodig was om Alana’s emmer te laten overlopen. Schokkend komt ze klaar en Eva is alert genoeg om het zich naar buiten persende vocht gulzig op te drinken.

,,Jezus wat een geile teven. Wat spoken jullie uit?” Verschrikt kijken Eva en Alana op als ze Nicoles stem achter zich horen. Betrapt. Nicole staat in de deur van de badkamer, ze is afgekomen op het geruis dat de meisjes ongemerkt toch hebben veroorzaakt. Haar rode haar lijkt nog vlammender dan anders, haar wangen vertonen blosjes, kwaadheid of geilheid? De oudere zus overziet het schouwspel en blijft niet onberoerd. Ook in haar buik begint het te kriebelen. Ze ziet Alana’s gladgeschoren poesje, de scheerspullen.

,,Wat we uitspoken?”, Alana is weer wat van haar schrik bekomen. ,,Dat zie je toch. We scheren elkaars kutjes. Daar hadden we zin in.” Nicole kan niet anders dan beamen dat ze dat ziet. ,,Maar mag ik niet meedoen aan de lol”, vraagt ze de verbaasde vriendinnen. Dat hadden ze nooit achter de degelijke Nicole vermoed. Die komt toch altijd wat stijver over dan ze zich nu openbaart. ,,Zou je dat willen dan?”, vraagt Eva. ,,Natuurlijk, denken jullie dat ik geen kut heb, dat ik een soort non ben of zo. Nou laat ik je vertellen, dat ik een heleboel spelletjes ken, die je tussen je dijen kunt doen hoor.”

Alana en Eva zijn verbluft. Dat hadden ze nooit van Nicole verwacht. Voor het eerst bekijken haar eens goed en nu met heel andere ogen. Daar staat eigenlijk een bloedmooie rooie in de deuropening. Ook zij heeft een prachtig figuur en pas nu valt het hen op dat Nicole wel erg fraai ondergoed draagt, niet iets wat ze onder haar doorgaans degelijke kleding zouden vermoeden.

,,Wat voor spelletjes dan?”, wil Eva weten. ,,Bij voorbeeld wat jij net bij Alana deed, en zo zijn er nog veel meer”, antwoordt Nicole, terwijl ze haar bh en slip uittrekt. ,,En ik wil ook worden geschoren, maar er moet wel een heel klein plukje net boven m’n spleetje achterblijven. Alana jij scheert mij, dan doe ik straks Eva.” Zonder verder dralen gaat ze zitten en doet haar benen wijd van elkaar.

Alana is wel wat zenuwachtig. De grote zus, tegen wie ze altijd opkeek, zit hier nu bloedgeil voor haar met haar benen wijd en wil dat zij haar kut scheert. Een kut die ze nog nooit eerder heeft gezien, laat staan aangeraakt. Voorzichtig maakt ze de haren nat, wrijft even steels over haar zus’ schaamlippen en begint dan met inzepen. Eva kijkt gebiologeerd toe hoe binnen enkele minuten voor de tweede keer vlak voor haar ogen een kutje verandert in een witte massa scheerschuim. Ze voelt hoe ze langzaam, maar zeer zeker, nat begint te worden. ,,Nicole heb jij wel eens geneukt?”, de vraag is er uit voordat ze er erg in heeft. ,,Jazeker, dacht jij dat ik m’n poes alleen gebruik om te plassen?” Nicole kan een glimlach niet onderdrukken. ,,Jij niet dan?” Eva kleurt een beetje. ,,Nee. Hoe voelt dat aan?” Nu is het Nicoles beurt om verbaasd te zijn. ,,Nog nooit geneukt? Op jouw leeftijd. Meid ik dacht dat jij zo’n beetje elke pik in de wijde omtrek zou hebben geprobeerd. Met zo’n lijf? Zijn je vriendjes blind of zo, of wil je als maagd het huwelijk ingaan?” Eva voelt zich ongemakkelijk, maar Alana springt haar bij. ,,Ik heb ook nog nooit geneukt. Het lijkt wel of de jongens bang zijn om ons aan te raken en als je zelf het initiatief neemt, sta je gelijk bekend als de slet van de buurt.”

Nicole kan haar oren niet geloven. Toen zij zo oud was als de twee vriendinnen had ze al heel wat vriendjes versleten en heel wat standjes uitgeprobeerd. Een paar keer was het zelfs maar kantje boord geweest of ze was zwanger geraakt. Wat hebben deze meisjes veel in te halen. En ze schijnen daar wel voor in te zijn.

,,Ja, hoe voelt dat? Je hebt wel eens gevingerd, mag ik aannemen. Nou dat is een begin, maar in het echt is het veel heftiger, veel heter, veel voller. Wacht even, ik ben zo terug.” Met een schuimende kut, wit van het scheerschuim loopt ze de badkamer uit. Enigszins verbaasd kijken Eva en Alana elkaar aan. Wat is Nicole van plan? Ze horen haar wat rommelen, elders in het huis. Ze horen kastdeuren open en dicht gaan. En dan ineens staat Nicole weer voor hun neus. Haar handen op haar rug, haar kruis nog steeds wit.

,,Hebben jullie ook nog nooit een pik in je handen gehad?”, vraagt ze. De meisjes schudden hun hoofd. ,,Doe je ogen dicht, dan zal ik je laten voelen hoe dat aanvoelt.” Even kijken de vriendeinnen elkaar verward aan, maar doen dan toch wat Nicole zegt. ,,Ogen dicht en handen vooruit.” Ze doen het. ,,Zo ongeveer voelt een slappe piemel aan, deze grootte maar dan iets warmer.” Ze drukt een knakworstje eerst in Alana’s hand, die het voorwerp behoedzaam aftast, en dan in die van Eva die de vinger van haar andere hand over de vorm laat glijden. ,,En dit is een stijve pik.” Nicole legt een levensechte vibrator in Alana’s hand. De jongere zus weet nauwelijks wat ze voelt en betast de kunstpik vol nieuwsgierigheid. Wat een joekel. Ze voelt de eikel, de schacht en omvat hem vervolgens met heel haar hand. Zoiets kan ze toch nooit kwijt in dat nauwe kutje van haar. Dan is Eva aan de beurt, en alsof het is afgesproken betast ze de vibrator op dezelfde manier als haar vriendin. En ook haar bekruipt dezelfde gedachte. Dat past nooit. Dat kan niet passen.

Nicole kan maar met moeite haar lachen onderdrukken als ze de uitdrukkingen ziet op de twee jonge gezichtjes. ,,Ik zie dat jullie een idee hebben over hoe een jongen in elkaar steekt. Doe je ogen maar weer open en scheer me nu eindelijk eens.” Dan zien de meisjes wat ze net in hun handen hadden. Een knakworst kenden ze, maar een vibrator hadden ze nog nooit live gezien. ,,Waar heb je die vandaan?”, wil Alana weten. ,,Dat raad je nooit”, zegt haar zus mysterieus. ,,Uit de kast van mama.” Verbijsterd kijken de vriendinnen elkaar aan. Dit ding is van Alana’s moeder? Doet die nog aan seks dan? Nicole schiet in de lach. ,,Had je niet achter ma gezocht hè? Ik eerst ook niet, maar ik heb haar er een keer mee bezig gezien en ik kan je zeggen, dat was een bloedgeil gezicht. Ik gebruik ‘m ook wel eens stiekem en dat is dubbel opwindend. Omdat het een erg lekker gevoel is en omdat het stiekem moet.” Eva staat een beetje ongelovig met de vibrator in haar hand. Nicole ziet haar twijfel. ,,Geloof je me niet?” ,,Jawel, maar zo’n ding past toch nooit in je kutje. Dat doet toch zeer?” Nicole schiet in de lach. ,,Ja en nee. Hij past echt wel en het doet geen zeer, in tegendeel. Alana als je nu een beetje opschiet met scheren, dan zal ik het laten zien.”

Alana buigt zich voorover en begint met het scheermes het schuim en de haren op Nicoles poes te verwijderen. Ze is bloedzenuwachtig, maar concentreert zich op het nauwkeurige werkje. Eerst legt ze Nicoles schaamlippen bloot, met grote precisie en uiterste voorzichtigheid, daarna richt ze haar aandacht op de schaamheuvel. ,,Hoe moet ik dat doen?’, wil ze van Nicole weten. ,,Ik wil boven m’n kutje hier (ze wijst op het plekje ongeveer een centimeter boven haar clitoris) een kleine beetje haar laten zitten. De rest er omheen moet weg.” Alana scheert verder. Nicole wordt steeds natter van de sensatie van het scheermes rond haar kut. Ze is geil, bloedgeil en kan bijna niet wachten om haar vibratorkunsten te vertonen. ,,Hoe kom je eigenlijk op het idee van dit kapsel”, wil Alana weten als ze klaar is en het bijna naakte poesje bekijkt. ,,Ook van mama”, onthult Nicole. Weer zijn de vriendinnen net stomheid geslagen. Die zien die moeder nu toch door heel andere ogen, dat is geen degelijke vrouw of een zorgzame moeder, dat is een geil beest.

Nicole pakt de vibrator uit Eva’s handen. ,,Je zult versteld staan wat je allemaal met zo’n ding kunt doen”, zegt ze, terwijl ze aan de knop op het achtereind draait. Een zacht gebrom vult de badkamer. ,,Voel maar”, zegt ze terwijl ze de kunstlul vooruit steekt. De meisjes pakken de staaf beet en voelen er de trillingen doorheen gaan. Nicole trekt hem terug en begint ermee tussen haar dijen te wrijven. De trillingen doen haar klitje bijna exploderen. Ze moet snel gaan zitten op de badrand. Ze doet haar benen wijd en spreidt met de wijs- en middelvinger van haar linkerhand haar schaamlippen. Met haar rechterhand brengt ze voorzichtig, maar doelbewust de zoemende staaf in haar soppende grotje. De vriendinnen zien met enige verbijstering hoe de, in hun ogen gigantische vibrator bijna in zijn geheel in Nicoles kut verdwijnt. Zo op het eerste gezicht zag haar poes er toch niet naar uit dat hij die massieve staaf in z’n geheel zou kunnen opslokken. Het gezoem wordt gedempt door de alles opslokkende schaamlippen. Nicole heeft even geen aandacht meer voor de twee toeschouwers. Met haar linker wijsvinger masseert ze haar clitoris, terwijl ze met haar rechterhand de vibrator beweegt. De komt weer bijna helemaal naar buiten en gaat weer snel naar binnen. Binnen de kortste keren stampt ze zichzelf naar een hoogtepunt. De vibrator gaat hard op en neer, kut in kut uit. Met een wilde kreun komt Nicole klaar, de vibrator in haar kut persend alsof hij er helemaal in moet en nooit meer uit mag komen.

Gebiologeerd kijken Alana en Eva toe, ongemerkt zachtjes hun eigen kutjes masserend. Wat een schouwspel! Nicole komt langzaam weer terug op de wereld en ziet dan met enige trots hoe haar demonstratie de vriendinnen opwindt. Behoedzaam haalt ze de vibrator, die nu helemaal glimt van haar vocht, uit haar kutje en ruikt er even aan. Haar eigen lucht vindt ze elke keer weer heerlijk, zachtzurig, geil. Ze laat haar tong langs de vibrator glijden. Hij smaakt zoals-ie ruikt. Dan kijkt ze nog eens naar het scheerresultaat en bewondert haar gladde kutje. Het kleine toefje haar maakt het nog geiler dan ze had gehoopt.

Eva kan bijna niet meer wachten. ,,Nu ik”, zegt ze, haar benen spreidend. Nicole geeft de vibrator aan Alana en neemt de scheerkwast ter hand. ,,Zeker mevrouw. Knippen, scheren, wassen watergolven?”, vraagt ze plagend. ,,Scheren”, antwoordt Eva resoluut, ,,helemaal”. Nicole gaat aan het werk en Alana staat wat onwennig met de vibrator in haar hand. Die zou ze wat graag in haar schoot willen voelen, maar er is iets wat haar tegenhoudt. ,,Zet’m aan en wrijf ‘m langs je lippen”, adviseert Nicole die haar zus’ twijfels ziet. Alana doet het en ervaart direct de trillingen die langs haar schaamlippen een weg zoeken naar haar clitoris. Jezus wat is dat een zalig gevoel. Binnen de kortste keren is ze zijknat en staat ze op springen. Zoiets heftigs heeft ze nog nooit gevoeld. ,,Duw ‘m zachtjes tussen je lippen naar binnen en laat ‘m daar zijn werk doen”, zegt Nicole. Even twijfelt Alana en schudt dan haar hoofd. ,,Ik wil me niet laten ontmaagden door een vibrator”, zegt ze. Nicole is verrast. ,,Dat was ik even vergeten”, zegt ze, ,,maar zo ontzeg je jezelf wel veel hoor.” Eva begrijpt echter precies wat haar vriendin bedoelt. Ook zij wil zich niet door zo’n plastic staaf van haar vlies ontdoen. Wel wil ze dezelfde roes ervaren, die Alana net heeft doorgemaakt. Als Nicole met een ‘klaar’ aangeeft dat ook Eva’s kutje weer maagdelijk glad is, pakt ze direct de vibrator en laat ‘m ook langs haar gevoelige plekjes gaan. Ook zij heeft maar een korte tijd nodig om te exploderen.

,,Zouden jullie wel eens een jongenspik in je willen voelen?”, vraagt Nicole. De vraag stellen, is hem beantwoorden, zo ziet ze aan de verhitte gezichten van de twee tieners. ,,Maar jullie hebben geen vriendje voorhanden om nu eens even lekker mee te rollebollen?”, is de tweede retorische vraag. Het antwoord wordt geluidloos gegeven. ,,Zal ik dan maar eens een paar stijve lullen voor jullie laten aanrukken?” Verbaasd kijken de vriendinnen elkaar aan. Neuken, ontmaagd worden, nu, vannacht nog? Ze moeten even aan het idee wennen, maar de geilheid doet hen snel besluiten: ,,Ja”. ,,Goed, trekken jullie dan maar even iets aan – niet te veel, waar wel iets zodat er voor de heren nog iets uit te kleden valt – dan ga ik even rondbellen”, zegt Nicole, terwijl ze naar de telefoon in de kamer loopt. Alana en Eva reppen zich naar Alana’s slaapkamer en duiken in de kast, op zoek naar iets ‘passends’. Ze besluiten beiden een slipje en een T-shirt aan te trekken en staan al snel weer naast Nicole – die net de telefoon heeft neergelegd en inmiddels ook haar sexy-lingerie weer aan heeft – in de woonkamer. ,,Tien minuutjes geduld”, zegt ze. ,,We gaan er een orgie van maken met Jan, Kees en Henk, die kennen jullie toch?” Inderdaad kennen ze die, dat zijn drie dikke vrienden, niet alleen van elkaar maar ook van Nicole. Ook dat drietal heeft meerder malen onderdeel van hun fantasieën uitgemaakt. ,,Maar wie met wie”, vraagt Eva zich hardop af. ,,Gewoon alledrie met alledrie. We zullen ze uitputten en leegwringen”, lacht Nicole, ,,deze nacht zul je je nog lang herinneren.”

Tien minuten later wordt erop het raam geklopt. Nicole loopt naar de deur en laat de drie bronstige hengsten binnen. ,,Waar is het feest”, vraagt Kees en kijkt verbaasd om zich heen. Hij had een wilde party verwacht, want dat had Nicole hem voorgespiegeld. In plaats van een swingend feest ziet hij een sexy geklede Nicole en twee bedeesde tiernermeisjes. ,,Hier”, antwoordt Nicole lachend. ,,Wij met zijn zessen. We gaan beesten, want we zijn ontzettend geil en hopen dat jullie dat ook zijn.” De jongens kijken elkaar aan. Dit overtreft hun stoutste verwachtingen. Ze kunnen nauwelijks hun ogen van de drie meiden afhouden. ,,Ik zou zeggen: begin maar met iets uit te trekken, want wij lopen al een beetje op jullie voor”, moedigt Nicole het drietal aan. Binnen de kortste keren staat het drietal alleen nog in hun onderbroek. Het stadium van knakworst hebben ze al achter zich gelaten, zo constateren de meisjes als ze de gespannen onderbroeken zien. Kees ontfermt zich over Nicole, Jan richt zich op Alana en Henk legt zijn arm om Eva. ,,Even wat afspreken”, zegt Nicole, ,,Voor Alana en Eva is het de eerste keer, dus doe het een beetje rustig aan. En verder is iedereen van iedereen, okay?” Niemand protesteert, waarom zouden ze ook?

Enigszins zenuwachtig wachten de vriendinnen af wat gaat gebeuren. Een beetje geknuffeld en gezoend hebben ze wel, maar dit gaat toch wat verder. Eng, spannend. Met een schuin oog kijken ze naar Nicole, die helemaal in beslag wordt genomen door Kees. Zijn hand streelt een borst, terwijl hun lippen elkaar gretig zoeken. Nicole is voor geen kleintje vervaard, zien de meisjes. Zonder dralen gaat haar hand naar Henks onderbroek en omklemt diens stramme paal door de stof heen. Voor Henk is dit het teken om zijn hand ook naar lager regionen te laten afdalen. Linea recta verdwijnt die in Nicoles slip en begint omslachtig haar kut te strelen.

Dan hebben de meisjes geen tijd en oog meer voor Nicoles lichaam. Alana voelt hoe Jans hand zich op haar rechterborst vlijt. Haar tepel perst zich uit alle macht naar voren. Ze krijgt een wee gevoel in haar onderbuik, terwijl ze Jans kus hartstochtelijk beantwoordt. Jan wrijft en kneedt over haar borst. Ze wordt bloed- en bloegeil en laat haar hand naar Jans onderbroek zakken. Daar voelt ze net zo’n paal als ze net in de badkamer nog in haar handen had. Maar deze voelt warmer aan, ook voelt ze het bloed door de aderen kloppen. Ze sopt in haar slipje en kan zich niet meer beheersen. Haar hand glijdt in Jans onderbroek en tast naar het levende vlees, dat ze ferm omknelt. Jans reactie komt meteen. Een zachte kreun wordt door haar kus gesmoord. Dan begint ze de kloppende lul te masseren. Niet te geloven, ze trekt een jongen af! Wat een sensatie.

Henk heeft inmiddels Eva uitgekleed. Hij ziet haar pronte borstjes en omklemt een tepel met zijn lippen. Als hij ziet dat Eva helemaal kaalgeschoren is, valt hij direct aan op haar schaamlippen. Zijn lippen persen zich op haar lipjes. Eva’s kut staat in vuur en vlam. Ze voelt hoe haar sappen naar haar schaamlippen golven. Haar eerste orgasme in de mond van een jongen is een feit. Heftig kreunend komt ze klaar. Henk drinkt dat het een lieve lust is.

Ook Jan en Kees hebben ontdekt dat de poesjes in hun handen geheel of nagenoeg onbehaard zijn en werpen zich met alle gretigheid op hun prooi. Een mooie, maagdelijke grot opent zich voor hun monden. Die moet getongd worden en heftig. Ze proeven het zoutige sap dat uit de kutjes stroomt. Dat is beter dan bier. Het duurt niet lang voordat Alana en Nicole klaarkomen. De in hun lichaam opgebouwde spanning explodeert in hun liezen. Schokkend drukken ze hun kutjes vast tegen de monden van Jan en Kees. Die krijgen de volle lading.

De jongens weten niet wat hun overkomt. Ze hadden zich ingesteld op een beetje drinken en misschien een beetje zoenen en wriemelen, maar krijgen de geilste show van hun leven voorgeschoteld. Hun lullen staan op springen en dat voelen de meiden feilloos aan. Zonder enige gene nemen ze alledrie de voorgeschotelde worst in hun mond en beginnen de eikels met hun tong te bewerken. Hier heb je geen les voor nodig, dat doe je intuïtief. Likken, zuigen – alsof de palen vacuüm moeten worden getrokken – sjorren. Zo’n knakworst willen ze elke dag wel. Binnen de kortste keren kunnen de jongens het niet meer ophouden en spuiten hun zaad in golven in de gulzige mondjes. Wat niet in een keer kan worden ingeslikt, loopt langs de lippen over de kinnen van de meisjes, om vervolgens met een forse haal van de tong toch nog binnenboord gehaald te worden. Hier mag niets van verloren gaan. Lekker, zacht, zoutig en ook kleverig. Alana en Eva hebben hun eerste lading sperma binnen. Dat smaakt naar meer, heel veel meer. Maar dat wist Nicole allang.

Tevreden over haar koppelactiviteiten kijkt ze de vijf anderen een voor een aan. En bij ieder van hen ziet ze een tevreden glans in de ogen. Mooi. ,,Wie wil er wat drinken”, roept ze uit. Allemaal wel, vrijen is een dorstige bezigheid. ,,Maar geen alcohol, want dan presteren we straks niets meer”, laat ze erop volgen. Terwijl zij wat te drinken haalt in de keuken, laat de rest zich op de grond zakken. Even uitblazen. Eva en Alana zijn nog steeds opgewonden. Het voorafje was al van grote kwaliteit, het hoofdgerecht moet dus wel iets heel bijzonders zijn. De jongens proberen een beetje op krachten komen, maar kunnen niet voorkomen dat hun stramme lullen toch iets van een knakworstje krijgen. Dat constateert ook Nicole als ze met de drankjes terugkomt. Ze zal ze wel even helpen, want in haar liezen kolkt het nog steeds. Ook zij laat zich op de grond zakken, maar wel met haar kut voluit in het blikveld van iedereen. Terwijl ze haar lippen aan het glas zet, laat ze haar vrije hand naar haar kruis glijden en begint zichzelf verleidelijk te vingeren. Met grote halen glijden haar vingers langs haar schaamlippen, dan weer verdwijnt haar middelvinger speels in haar weer vochtige grotje. Haar clitoris priemt smachtend naar buiten, als wil hij alledrie de jongenslullen lokken. Daar komt langzaam weer leven in.

Dat zien ook Eva en Alana. Zij hebben genoeg gedronken en willen weer andere sappen proeven. Eva heeft nu haar aandacht verlegd naar Kees. Zij begint zachtjes diens zak te masseren en krijgt direct een reactie in de vorm van een zwellende pik. Alana heeft, zonder te spieken, hetzelfde effect bij Henk. Beide meisjes hebben inmiddels de macht van hun warme monden over de jongenspikken ontdekt en voor ze het weten worden Henk en Kees weer naar hun volle glorie gepijpt. Jan lijkt er een beetje bekaaid af te komen, maar ook hij groeit weer als zijn hand zijn lid omvat en zijn ogen niet zijn los te scheuren van Nicoles vingerwerk.

Eva is de eerste, die de grote stap durft te maken. Zij manoeuvreert zich zo, dat haar smachtende kutje slechts op enkele centimeters is verwijderd van Kees’ glanzende eikel. ,,Voorzichtig he”, fluistert ze hees, als ze de lul zachtjes tussen haar schaamlippen duwt. Ineens zijn alle ogen op hen gericht. Hier staat iets moois te gebeuren. Zachtjes duwt Kees zijn pik stukje bij beetje in Eva’s kutje. Even stokt het als Eva in een reactie haar spieren aantrekt. Het lijkt alsof ze zich bedenkt, maar als ze zich dan weer iets ontspant, drukt Kees zachtjes door. Een kleine weerstand nog, een pijnflits en dan zit de lul van Kees tot aan zijn zak in de warme, vochtige kloppende kut van Eva. Zo blijven ze stil tegen elkaar aanliggen. Het is gebeurd, Eva is de drempel over. Het verwachte pijnlijke bloedbad is uitgebleven. In plaats daarvan voelt zich vol, warm. Alsof het is afgesproeken zegt Alana: ,,Nu is het mijn beurt.” Zij gaat op haar rug liggen, spreidt haar benen en wijst Henks pik de weg naar haar nog ongerepte poesje. Ook Henk heeft zich voorgenomen hier iets moois van te maken en zoekt net zo teder zijn weg naar binnen als Kees. Maar Alana lijkt wat minder geduldig dan haar vriendin. Als zij de eikel tussen haar schaamlipppen voelt, slaat ze haar benen rond Henks benen en perst in een robuuste beweging haar schoot naar voren. Een flits, heftig, een schok en dan heeft ze hem helemaal verzwolgen.

,,Dat is twee”, zegt Nicole. ,,Nu nummer drie nog. Ik.” Niet begrijpend kijkt Jan haar aan. ,,Jij bent toch geen maagd meer?”, vraagt hij. ,,Jawel, van achteren”, zegt Nicole en draait haar billen naar hem toe. ,,Ik ben nog nooit in mijn kont geneukt.” ,,Dat heb ik nog nooit gedaan”, zegt Jan. ,,Dan ben jij dus ook maagd”, constateert Nicole. ,,Daar moeten we dan maar eens iets aan doen.” Ze gaat op Jan zitten en brengt diens pik eerst voorzichtig in haar natte kutje. ,,Eerst even goed nat maken”, fluistert ze hees. Na een paar lange halen is Jans lans glanzend van het vocht. Langzaam laat Nicole hem uit haar kutje glijden en pakt hem stevig beet. Dan gaat ze verzitten, zodat haar aars rechtboven Jans paal komt. Heel voorzichtig perst ze hem langzaam naar binnen, millimeter voor millimeter. Zo’n strak gaatje heeft Jan nog nooit geneukt. Zijn pik wordt bijna afgekneld. Nicole voelt hoe haar gaatje millimeter voor millimeter oprekt en Jan langzaam binnenlaat. Wat een geil gevoel! Ze kan nu ook langzaam haar kringspier, die zich onwillekeurig tegen de binnendringende lul had verzet, ontspannen waardoor Jan weer wat gevoel en de bloedsomloop in zijn geslacht terugkrijgt. Dan begint Nicole hem te neuken, zoals hij nog nooit is geneukt. Terwijl ze op hem rijdt, bewerkt ze met haar hand haar kut en als op een gegeven moment haar vingers naar binnenglijden, voelen ze allebei hoe dun de scheiding is tussen vingers en lul. Even raakt ze met haar vingertop Jans eikel. Dat veroorzaakt bij beiden een soort elektrische reactie: Nicoles kut sluit zich strak om haar vingers, Jans pik lijkt nog een maatje groter te groeien. Zo vol heeft Nicole zich nog nooit gevoeld. Ze laat zich helemaal over Jans stramme lat zakken, tot aan zijn ballen toe. Door het strakke gaatje wordt Jans voorhuid helemaal naar achteren geschoven. Het lijkt wel even of zijn eikel van de stam wordt losgerukt. Zo wordt een man dus ontmaagd, flitst het door zijn hoofd. Dan weer voelt hij een plagerig tikje tegen zijn eikel. Nicole heeft bijna haar hele hand in haar gulzige spleet gestopt. Ze zou eigenlijk Jan wel van binnenuit willen aftrekken, maar dat is fysiek helaas niet mogelijk. Jan is zo opgewonden, dat hij er helemaal licht van in zijn hoofd wordt. Alsof hij op het punt staat buiten bewustzijn te raken. Nicole trekt haar hand terug en brengt – voor Jan ongemerkt – de vibrator die ze samen met de drankjes had meegenomen zachtjes in haar kutje. Als ze die aanzet, komt Jan weer een beetje bij zijn positieven.Hij voelt door de scheiding tussen kut en kont een zacht trillende staaf tegen zijn eikel drukken. Dat is genoeg om hem steigerend te laten exploderen. Hij voelt hoe zijn warme sap een weg zoekt en vindt en Nicoles darm. Nicole voelt dat ook en ook zij ziet sterren, strepen en vlekken als ze hevig klaarkomt.

Eva en Alana voelen niet veel later hoe de pikken in hun kutjes nog dikker lijken te worden dan ze al waren. Ook Kees en Henk staan op het punt een tweede ontlading in de meisjes te spuiten. Dat gebeurt dan ook als de vriendinnen in hun orgasmes hun spieren aanspannen en de pikken helemaal lijken te verzwelgen. Het wordt heet in hun schoot als het zaad naar buiten gulpt en zich tocht baant naar alle krochten van kutjes. De drie stellen blijven liggen zoals ze lagen. De meisjes zijn niet van plan de lullen zomaar te laten gaan. Die moeten nog een poosje binnenblijven. Pas als ze ontspannen en de knakworstafmetingen aannemen, glippen ze bijna ongemerkt uit de wijd opengesperde gaten. Daaruit druipt ook het jongenszaad en het meisjesvocht, als toefjes slagroom op de jongemeisjeskutjes.

Eva ziet het gebakje van Alana en neemt een een flinke lik van. Ze houdt het vocht en haar mond, proeft het met haar tong en geeft vervolgens Henk een tongzoen. Die proeft voor het eerst van zijn leven het aromatische vocht van seks en wil er meer van. Hij likt Eva helamaal droog, net als Jan bij Alana en Kees bij Nicole doet. Dat is nog eens een feest, dat is nog eens drinken. En het is nog niet eens voorbij, want de nacht begint pas.

Gelezen: 3456 x Gestemt: 10 x Cijfer: 9 lengte: zeer lang schrijver: Onbekend Datum: 10-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet