Twee paar borsten

Daar lag ze weer, languit op bed. Haar lange blond rossige haren om haar hoofd gedrapeerd, haar losgeknoopte pyjamashirtje wat net bedekking bood aan haar borsten, en haar schattige gezichtje met twee lustbewuste ogen op de mijne gericht. Ze drukte zich als altijd tegen me aan wanneer ze geil was, sloeg haar benen om me heen en klemde mijn hoofd stevig vast tussen haar armen. Haar tong gleed over haar lippen, daarna over de mijne waarna onze tongen als automatisme in een worsteling terecht kwamen. Het grote tweepersoonsbed was eigenlijk te klein geworden. Onze lichamen krioelden alle kanten op, rolden over elkaar heen en betasten die van de ander.

Ze duwde me ruw met mijn rug op bed, klom op me en liet haar pyjamashirt tergend langzaam van haar lichaam glijden terwijl ze me met een speelse lach aankeek. Twee borsten kwamen tevoorschijn. En wat voor borsten. Perfecte melkwitte borsten die nooit geheel in mijn handen zouden passen. Twee ronde heuvels die altijd naar voren bleven staan, bh of niet, en waarvan de roze tepels bij opwinding als deze hard en ver naar voren staken.

Ik trok haar naar me toe en begon haar borsten met mijn mond te betasten. Kusjes op haar tepelhoven leidde me naar haar tepels welke in mijn mond verdwenen en waar ik hard aan begon te zuigen, onder begeleiding van zacht gekreun. Mijn handen gleden over haar rug naar beneden waar ze in aanraking kwamen met twee prachtige, zachte maar stevige billen. Ik kneedde erin en trok beheerst het slipje over haar lange benen over haar voeten. Ze deed haar benen als vanzelf wat uit elkaar en mijn handen gingen over naar haar dijen waar de warmte van haar kutje me tegemoet kwam. Het gekreun werd harder en ze begon in mijn oor te hijgen ''Ik wil je in me hebben, nu. Ik ben zo nat, neuk me met die dikke lul van je''. Ik omsloot haar met mijn armen, tilde haar wat op en legde haar plat op het bed. Spreidde haar benen en likte in één keer vol over haar kutje heen. Een zucht van verlangen ontsnapte uit haar mond. Ik drukte me omhoog waarna ik mijn lul voor haar kutje zette. Langzaam gleed me lul in en uit haar. Wat was ze toch lekker. Ik voerde het tempo wat op en liet mijn lul volledig in het mooie lichaam van mijn vriendin verdwijnen. Onder luide aanvoering begon ik haar hard te neuken waarin haar kutje steeds meer vocht produceerde en ze al soppend over haar clitoris begon te wrijven. Na een aantal minuten voelde ik dat ze klaar ging komen. Haar lichaam begon wat meer mee te bewegen en ze moest moeite doen om het niet uit te schreeuwen. Om te voorkomen dat haar ouders en zusje in de kamers ernaast onze neukpartij zouden opmerken drukte ze haar lippen op de mijne waardoor haar kreten van genot bij zich in mijn mond smoorde.

Ik liet mijn lul wat minder snel in en uit haar glijden en wachtte tot ze wat bij zinnen was gekomen. Ik keek haar aan en ze begreep wat ik wilde. Ze kroop omhoog waarbij ik uit haar gleed, ging geknield voor mij op bed zitten en zette haar lippen om mijn lul heen. Ze begon mij beheerst maar snel te pijpen en terwijl ze me met geile ogen aankeek spoot ik harde stralen sperma in haar druk likkende mondje. Ze stopte met zuigen en slikte alles door.

''Lekker schat, ik hou van jou en je lekkere harde lul'', ze kroop tegen me aan en liggend in mijn armen vielen we voldoen en uitgeput in slaap.

---------------

Ik en Lisanne hadden al tweeënhalf jaar verkering. In het laatste jaar van de HAVO zaten we bij elkaar in de klas en sindsdien zijn we niet meer bij elkaar weggegaan. We waren toen beiden 16 en alhoewel ik een aantal maal met wat meisjes had gezoend waren we elkaars eerste verkering.

Ondanks het feit dat we allebei geen seksuele ervaring hadden is het op dit gebied allemaal vrij snel gegaan en waren we ontmaagd toen we beiden nog 16 waren. Vooral Lisanne nam hierin het initiatief. Niet dat ik niet wilde, integendeel! Maar je weet hoe dat gaat met wat verlegen jonge jongens en hun eerste vriendin. Sindsdien hebben we een goede relatie waarin we ondertussen al heel wat hebben geëxperimenteerd tussen de lakens. Lisanne is een spontane en gezellige meid, of eigenlijk al jonge vrouw, die altijd wel in is voor wat leuks. Ze ziet er goed uit en zorgt onder andere door regelmatig bezoek aan de sportschool goed voor haar lichaam.

Ook ik heb eigenlijk nooit wat te klagen gehad over aandacht van het andere geslacht. Maar verder dan wat heen en weer gekus is het voor de tijd met Lisanne nooit gekomen. Wat vooral te wijten is geweest aan mijn toen wat terughoudendheid tegenover meisjes.

Lisanne woont nog thuis bij haar ouders en haar drie jaar jongere zusje. Iets wat dus niet goed van pas komt als we wat geluid willen maken bij de seks, maar wat verder op dit moment nog erg gezellig is. Ik kan het goed met hun vinden en Lisanne heeft een erg sterke band met haar ouders en vooral met haar zusje. Mijn ouders en de hare laten ons relatief veel ons eigen gangetje gaan wat erop uitdraait dat we veel bij elkaar zijn, en vooral bij haar thuis. Ze heeft een groot huis en een grote slaapkamer waardoor we veel privacy hebben wanneer we dat willen.

Ook vannacht waren we bij haar thuis geweest, als ik wakker word denk ik gelijk weer terug aan de lekkere neukpartij van gisteravond. Ik kijk Lisanne aan en zie dat ze me al weer met geile ogen aankijkt. ''Goedemorgen liefje, het was leuk gisteren hè. Zin in nog een ritje? Mijn kutje heeft er wel weer zin in''. ''Jouw kutje heeft er altijd zin in geloof ik!'' Zeg ik op lachende toon ''Maar het kan niet schat, het is al laat, je ouders wachten vast al op ons met het ontbijt.''

''Ahh heb je geen zin in mij?'' Ze slaat de dekens wat van haar af en drukt haar borsten met haar armen tegen elkaar aan zodat ze nog groter lijken dan ze al zijn. Ik voel mijn harde ochtendlul al kloppen en kijk verlekkerd naar het mooie lichaampje dat naast me licht. Ik voel een hand stevig mijn lul omsluiten en binnen no-time duikt Lisanne naar beneden en neemt hem in haar gulzige mond.

Maar in eenzelfde korte tijd plopt mijn lul ook weer uit dezelfde mond en staat Lisanne in al haar naaktheid naast het bed. ''Je hebt gelijk, we moeten gaan eten!'' Ze lacht en kijkt me triomfantelijk aan. ''Ik ga even snel douchen hoor, ben zo terug''.

Daar lig ik dan, naakt in bed waar mijn lul een tent vormt van de deken die over me heen ligt. Ik kan er niks aan doen maar begin als vanzelf te masturberen. Denkend aan de borsten van Lisanne. Denkend aan de ontzettend geile neukpartij van gisteravond. Lang duurt het niet voordat ik klaarkom in een handdoek die toevallig nog naast het bed lag. Dat lucht op. Ik veeg het sperma aan de handdoek en terwijl ik deze opgefrommeld naast het bed wil leggen vliegt de slaapkamerdeur hard open. ''We gaan eten roentje!'' Ik bedek mijn lul zo snel als ik kan onder de deken en kijk haar schaapachtig aan. Het is Roos, Lisanne's zusje. Omdat het bed naast de deuropening staat maar de andere kant op open gaat, kan ze niet gezien hebben wat ik nu probeer te verbergen, en ze begint gelijk honderduit te praten. Zoals altijd.

Ik knik een aantal keer maar hoor niet wat ze zegt. Mijn gezicht moet wel rood zijn, jezus dat ging maar net goed. Mijn bovenlichaam heb ik niet op tijd onder de dekens kunnen krijgen, maar ja, die heeft ze toch al vaak genoeg gezien. Dan span ik mijn spieren maar wat aan, het blijft toch een meisje wat me halfnaakt ziet…

Terwijl ze blijft doorpraten kijk ik naar haar. Ze heeft weer eens iets belachelijks aangetrokken vandaag, iets wat ze vaker doet. Een soort huispak, het ziet er niet uit maar dat maakt haar niet uit. Ze kan af en toe nogal prettig gestoord zijn, wat natuurlijk ook wel weer leuk is. Maar op dit moment heb ik even geen behoefte aan de stortvloed van verhalen die ze loopt op te hangen.

Haar aankijkend valt me echter iets op, ik zie geen teken van een shirt of hemd of iets onder het pak wat ze draagt. Als ik wat beter kijk zie ik onder het wat openstaande geval zelfs geen bh-bandjes! Zou ze daar niks onder dragen? Ze heeft nog geen al te grote borsten, en ze is al bijna 15 dus ze zal die zonder borstvergroting ook nooit krijgen, maar een bh moet ze toch onderhand wel dragen. Ik laat mijn ogen over het jonge meisje vallen. Eigenlijk is het net een kleine versie van Lisanne. Overal wat kleiner in, slanker. Niet dat Lisanne dik of ook maar mollig is, maar Roos is gewoon nog wat tenger. Mijn ogen blijven op haar blote hals rusten en bedenk me dat ze er echt geen bovenstukje onderaan kan hebben gezien de diepe inkeep. Ik voel een gevoel van geilheid opkomen, iets wat mijn verstand weer gelijk weer wegdrukt en de schaamte over mijn verborgen pik weer terug laat komen.

''Ik kom er aan Roos, even aankleden.'' Zeg ik.

''Oké! En terwijl ze weg huppelt komt Lisanne de kamer in gelopen met alleen een slipje aan. ''Aah bedek je tieten is zuster!!'' En terwijl ik deze wiegende borsten bekijk en weer wat voel groeien daar beneden gooit Lisanne lachend de deur achter haar dicht. ''Zo, was ze je weer aan het lastig vallen? Jeroen! Kleed je is aan joh, we moeten naar beneden''.

Gelezen: 2878 x Gestemt: 2 x Cijfer: 8 lengte: gemiddeld schrijver: pixel Datum: 29-11-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet