Een drankje van de verkeerde

Ze is super uitdagend gekleed. Kort latex-achtig glanzend rokje, korte laarsjes met hoge hak, zwarte panty en een zwart truitje met diepe decolleté. Haar golvende lange blonde haren heeft ze los. Hij schat haar net in de dertig. 
Ze heeft de hele avond staan dansen en drankjes van verschillende mannen aangenomen. Typisch een vrouw die bewust is van haar schoonheid en het in de strijd gooit om goedkoop dronken te worden en vervolgens de mannen achterlatend weer naar huis gaat. 
Mark had haar verschillende keren een drankje gegeven en had gehoopt op meer dan een gesprek over het weer. Hij was verlegen als het op vrouwen aankwam. Durfde niet te dansen, wist geen goede openingszinnen. Hij verweet het zich zelf, haatte zich zelf om deze dingen. Geërgerd kijkt naar het lekkertje op de dansvloer, slaat zijn glas achterover en pakt zijn jas van de kruk en zoekt zich een weg naar de uitgang. 

Vanavond gaat het gebeuren houdt hij zich zelf voor. Trillend van de spanning staat hij op een hoek vanwaar hij de ingang van de kroeg in de gaten kan houden. Hij kijkt weer op de klok. Nog 20 minuten en de kroeg zal de deuren sluiten. Een uur staat hij hier nu. Waar blijft die slet? 
Het is koud. Diep zitten zijn handen in de zakken en voelen aan het doekje en in de andere zak aan het flesje en een rol tape. Hopelijk neemt ze geen taxi. Weer gaat de kroegdeur 100 meter verderop open en weer zit ze er niet bij. 
Tijden heeft hij er over na gedacht. Nooit gaan die sletten met hem mee. Hoeren zijn het. Ze zuipen van je en als puntje bij paaltje komt, vertrekken ze of pappen met een ander slachtoffer aan. Ze zijn nog erger dan hoeren, want je kan nog beter je geld uitgeven in de hoerenbuurt. Dan scoor je tenminste. Maar nu niet. Nu, gaat 1 van hun betalen. 
Hij denkt aan de voorbereidingen die hij getroffen had. In de bouwmarkt had hij van de week 40 meter dikke nylon touw, ducktape en een aantal grote schroefogen gekocht. Daarna was hij een sekswinkel binnen gestapt en had er een leren boeienset, een leren hoofdkap met mondrits en een dikke rubber vibrator gekocht. Jezus, wat was dat duur spul, maar het kon hem niets verrekken. Hij wilde wraak en het geld kon hem nu niks interesseren. Thuis gekomen had hij de kleine slaapkamer leeg gehaald en op verschillende plaatsen in de muren en plafond gaten staan boren en de ogen er in gedraaid. Het oude tweepersoons matras had hij in het midden van het kamertje neer gelegd. 

Een slachtoffer had hij toen nog niet op het oog, maar wist zeker dat zich wel weer een of andere slet zou aandienen om zijn portemonnee leeg te zuipen. En ja hoor, die blonde del in haar sexy outfit, prachtige lijf en geile kop beantwoorde precies zijn verwachtingen. Zijn drankjes aannemen, hem de kop gek maken en vervolgens met anderen aanpappen. Oohhh, wat had hij door de jaren een hekel gekregen aan die wijven. Diep in zijn hart wou hij niets liever dan zo'n vrouw als de zijne hebben. Met haar pronken, lief hebben. Huisje, boompje, beestje. 
Vier jaar geleden ging zijn relatie uit en sindsdien stond hij droog. Op een hoerenbezoek na had hij het nooit meer gedaan en was verbitterd. Gaf hun de schuld. Begon ze te haten, maar altijd de hoop gehouden de ware toch te ontmoeten. Nu, jaren verder was hij moedeloos en gefrustreerd. Gaf alle vrouwen de schuld van zijn ongeluk. 
Weer gaat de deur open en zijn hart slaat over. Daar komt ze naar buiten. In zwarte jas, die net over haar rokje heen valt loopt ze van het café weg en verdwijnt in een straatje iets verder op tussen het uitgaanspubliek. Mark bedenkt zich, vraagt zich af of hij het durft en hakt de knoop door en trekt een sprintje de straat in waar hij haar in had zien slaan. Paniekerig is hij mensen aan het bekijken terwijl hij door de straat heen rent. Dan ziet hij haar en stopt abrupt en houdt een afstand van zo'n 25 meter en volgt haar de brug over. Het wordt rustiger op de weg naarmate ze verder van het kleine centrum weg lopen. Hij laat de afstand iets verder oplopen om niet op te vallen. Weer gaat ze een hoek om van een rustige straat. Snel rent hij naar de hoek en kijkt er omheen. Dan pakt hij de doek uit zijn jaszak en schroeft het dopje van het flesje, giet de inhoud met trillende handen bijna geheel over de doek en loopt in snelle pas de straat in. Het is een slecht verlichte straat en overal is het donker in de huizen. Niet verwonderlijk, het was inmiddels 4 uur in de nacht. Snel besluipt hij haar van achteren en probeert er van alles aan te doen haar niet te laten schreeuwen. 

Opeens bespringt iemand haar van achteren en slaakt een harde kreet. Maar de kreet is amper hoorbaar, want een doek smoort het geluid die stevig op haar mond wordt gedrukt. Een scherpe lucht dringt haar luchtwegen binnen en ze raakt in paniek als ze op de grond valt door het gewicht van haar aanvaller die haar in een stevige greep heeft. Heftig slaat ze om haar heen en probeert ze aan de doek te ontkomen, maar het mag niet baten. Snel verliest ze haar bewustzijn en verslapt ze volledig. 
Mark pakt de vrouw beet en sleept haar gauw een aantal bosjes in en haalt de rol tape tevoorschijn. 
Zenuwachtig om zich heen kijkend bindt hij haar enkels bij elkaar, draait haar op haar buik en doet het zelfde met haar polsen. Vervolgens taped hij haar mond dicht. Snel kijkt hij om zich heen om zeker van te zijn dat niemand hun gezien heeft en rent als een bezetene weg, de straat uit richting centrum, waar zijn auto geparkeerd staat. 
5 minuten later rijdt Mark de straat in waar zijn slachtoffer in de bosjes ligt. Stapvoets komt hij op de plek aan, angstig om zich heen kijkend of er ergens mensen lopen, licht brandt, wat dan ook om te besluiten straal gas te geven. Alles is rustig en stapt dan snel uit, doet de kofferbak open en loopt in snelle pas naar zijn slachtoffer. Hij neemt haar in een brandweergreep en loopt snel naar de kofferbak, legt haar er in, slaat de koffer dicht en stapt snel in de auto en rijdt weg richting huis. 
“Wat heb je gedaan klootzak,” denkt hij hardop, maar dan geniet hij van zijn geslaagde daad. 
Dan stopt hij voor zijn huis, rijdt de wagen achterwaarts dicht bij zijn deur en stapt uit. Hij kijkt een tijdje om zich heen terwijl hij zijn voordeur heeft geopend, loopt naar de kofferbak, neemt zijn prooi uit de kofferbak en brengt haar snel naar binnen. 

Monique wordt langzaam wakker. Haar hoofd bonkt als een bezetene. Ze heeft iets over haar hoofd, maar is nog niet helemaal bij positieven. Ze wil gaan zitten, maar kan er geen kracht voor op brengen. Verdooft probeert ze te roepen, maar er komt alleen gemurmel uit. Haar mond zit dicht geplakt. Dan raakt ze in paniek en wil weer gaan zitten, haar armen naar elkaar toehalen, maar het heeft geen effect. Haar polsen en enkels zitten vast en zijn wijd gespreid. Dan begint ze te huilen. Plots hoort ze wat en stokt haar adem. Het schiet door haar hoofd, er is iemand bij haar in deze ruimte. Monique kijkt om haar heen, maar het heeft geen zin. Er zit een leren zak om haar hoofd. 
Opeens voelt ze koud metaal tussen haar borsten en verstijft van angst durft ze niet te bewegen. 
Het geluid van een schaar knipt door haar truitje naar beneden en daarna voelt ze dat de mouwen worden open geknipt. Met een ruk worden de resten onder haar vandaan getrokken. Met ontbloot bovenlichaam ligt ze hulpeloos op haar matras als ze iemand iets hoort zeggen. 
“Als je geen kick geeft, haal ik je tape van je mond,” hoort ze zacht zeggen, “heb je me begrepen?” 
Ze knikt heftig haar hoofd. Dan voelt ze iets trekken aan de leren zak en hoort het geluid van een rits en voelt een paar vingers de tape van haar mond trekken. 
“Wie ben je, wat moet je van me?” schreeuwt Monique. 
Dan hoort ze een geluid wat lijkt op een riem die los gemaakt wordt en uit de lussen van een broek getrokken wordt. 
“Je zou geen kick geven, daar ga ik je voor straffen,” zegt de stem. 
Plots voelt ze dat de rits bij haar mond weer wordt dicht getrokken. 
“Alsjeblieft, doe me geen pijn,” huilt Monique met gesmoorde stem. 
Dan hoort ze een zwiepend geluid en voelt ze een stekende pijn op haar linker borst en direct het zelfde op haar rechter borst. 
De leren riem heeft 2 rode strepen op haar borsten achter gelaten. 
“Alsjeblieft, ik zal me stil houden, alsjeblieft,” roept ze. 
Ze hoort opnieuw het geluid en opnieuw een onverdraaglijke pijn op haar borsten. 
Huilend ligt ze op haar matras. 
“Ben ik duidelijk geweest?” hoort ze vragen. 
Ze knikt heftig. 
“Goed zo,” zegt hij. 
Langzaam loopt hij om het matras heen en kijkt met een voldane blik naar zijn prooi. 
“Je bent vanaf nu mijn slavin. Mijn seksslavin, mijn slet, mijn hoer, mijn snol. Ben ik duidelijk?” 
Hij buigt door zijn knieën en pakt haar blonde lokken die onder het vormloze leren masker uitkomen en trekt ze strak. 
“Ben ik duidelijk?” vraagt hij op intimiderende toon. 
Zachtjes hoort hij een gesmoord gehuil en weer knikt ze. Dan laat hij haar haar los en loopt weer langzaam om haar heen. 
De schaar knipt het rokje van haar kont en voldaan kijkt hij naar het geile slipje wat Monique draagt. Ook hier gaat de schaar in en voelt ze hoe het kledingstukje van haar billen gerukt wordt. 
“Je doet alles wat ik je opdraag. Als ik je wil gebruiken, stel je je open. Als ik je straf, dank je me voor de les. Duidelijk?” 
“Laat me alsjeblieft gaan,” smeekt ze. 
Hard daalt het leer op haar borsten neer. Monique gilt het uit. 
“Ja, het is duidelijk, sla me niet meer,” huilt ze. 
Als je de relslaaf wil uithangen, moet je het zeggen, maar dan beloof ik je pijn totdat je er van geniet.” 
Weer hoort ze de riem door de lucht zwiepen en voelt een stekende pijn aan haar kutje. Vier keer daalt het leer neer op haar geslachtsdeel. 
Klagend gehuil komt uit de leren zak. 
“Ik maak uit of ik je sla en niet jij. Jij dankt me voor de klappen die ik je toedien, omdat je dankbaar bent voor de les die ik je geef. Je bent vanaf nu op deze wereld om mij te dienen en niets anders.” 
De leren zak knikt om aan te geven dat ze het begrijpt. 
Mark knipt het laatste kledingstuk van haar lichaam. De schaar glijdt door de panty langs haar benen. 
Poedelnaakt ligt ze op haar matras. Mark gaat aan het voeteneind tussen haar gespreide benen zitten en legt zijn warme hand op haar rood geslagen kutje. Een rilling gaat door haar lichaam heen. 
Langzaam begint zijn duim haar verborgen knobbeltje te strelen. 
Monique voelt de streling, maar wil dit niet laten merken. Haar hersens draaien volle toeren. 
Ze voelt zich heter worden ondanks dat ze het gevoel wil uitbannen. Sneller gaat de duim over haar clitje met als gevolg dat haar ademhaling versneld. 
“Je kan doen alsof je het niet lekker vindt, maar je hoerenkut wordt al lekker nat,” hoort ze hem zeggen. 
Ze voelt vingers binnendringen. Deze bewegen snel en vakkundig over haar ruwe plekje boven in haar natte kut terwijl de duim haar clitje blijft stimuleren. Een harde slag op de binnenkant van haar dij geeft een pijnscheut die haar doet schrikken. 
“Wat ben je?” hoort ze Mark vragen. 
Weer voelt ze een harde slag van een vlakke hand op haar binnenkant been voor ze antwoordt. 
“Een slavin,” antwoord ze snel. 
“Wat nog meer?” 
“Een hoer, een slet, een snol.” 
“MIJN snol,” verbeterd Mark haar, “gedraag je als mijn snol. Beweeg die heupen. Neuk mijn hand, geile snol.” 
Aarzelend doet ze wat haar wordt opgedragen en begint haar heupen heen en weer te bewegen en voelt ze de vingers diep in en uit haar kletsnatte kutje gaan. De snelle bewegingen over haar g-spot maken haar kut zo nat dat het vocht langs haar anus op het matras loopt. Dan houdt ze het niet meer en komt schokkend klaar. Ze probeerde het nog te onderdrukken, maar er was geen houden meer aan. De hand wordt uit haar kutje getrokken en ze hoort hem opstaan. even hoort ze niets en dan het bekende geluid van de riem. Hard komt het leer op haar borsten, buik, kutje en dijen terecht. 
Huilend smeekt ze: “Alsjeblieft, je doet me zeer. Wat heb ik gedaan?” 
Na tien slagen stopt Mark en zegt: “Laat dit een les zijn voor het klaarkomen zonder toestemming, dus je mag me bedanken voor deze les.” 
Aarzelend stamelt ze: “Dank U wel.” 
“Nu ga je slapen, morgen wacht je een lange dag,” zegt Mark en vouwt een deken over het gespreide lichaam van Monique. 
“Alsjeblieft, laat me niet alleen, ik moet plassen. Alsjeblieft, ik doe alles wat je wilt,” zegt ze. 
Markt denkt even na en loopt vervolgens de kamer uit en komt even later terug met een ovenschaal. 
“Til je kont wat op,” zegt hij. 
Vervolgens drukt hij de schaal onder haar billen. 
“Laat maar lopen.” 
Monique voelt zich bekeken, en het lukt met moeite om te gaan plassen. Het duurt even, maar dan komt het gele vocht met een stevige straal tussen haar schaamlippen vandaan en vult de schaal zeker tot de helft. 
Mark zet de schaal naast het matras en gooit de deken over haar heen. Als laatste ritst hij de mondrits van het masker open. 
In de deuropening zegt hij: “Tot morgen mijn sletje, en ik waarschuw je, geen kick.” 
En trekt de deur achter zich in het slot. 
 

Gelezen: 2515 x Gestemt: 4 x Cijfer: 8 lengte: gemiddeld schrijver: Onbekend Datum: 11-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet