Patricia ontvoerd en misbruikt

Patricia een roodharige slanke mooie meid van 17 jaar is op vakantie in Wit Rusland ze heeft iets met die landen,in het verleden was ze al in de Ukraine.
Ze heeft lang haar en een leuke stevige b-cup.
Ze logeerde eerst in een nogal vervallen hotel in Minsk,de hele omgeving zag er nogal vervallen uit sinds het uiteen vallen van de Sovjet-unie was het er niet beter op geworden.
Patricia was dan ook een opvallende verschijning met haar rode lange haren en moderne westerse kleding.
Er werd meerdere malen op een dag naar haar gefloten,ze nam dat ter kennisgeving aan maar had niet door dat ze al een tijdje in de gaten werd gehouden door een pokdalige vent,die ergens buiten De stad Minsk als een soort hardhandige pooier een aantal meiden onder dwang als prostituee aan het werk had.
De vent droeg de mooie naam Roman?,wat totaal niet bij hem paste,maar ja dat kan je zijn vader en moeder niet verwijten want die wisten toen ook niet dat hun zoon het verkeerde pad op zou gaan!
Zolang Patricia in de stad bleef op de wat drukkere plaatsen was er nog geen vuiltje aan de lucht,maar ja ze wilde ook de omgeving verkennen en met de plattelands bevolking in kontakt komen.
Roman had ook een aantal handlangers dus ze wisselde elkaar af zodat het ook niet echt opviel.


Op een zonnige dag best nog wel fris want erg warm was het daar bijna nooit.
Patricia waagde zich aan een kort rokje en een leuk topje,in de stad zelf zag je nog wel is een enkele mooie Wit-russin ook in een dergelijke outfit en meestal waren dat hoeren.
Buiten de stad op het platteland zag je dat niet meer,Patricia liet door het hotel personeel een taxi bellen,maar een informant van Roman die daar ook werkte liet dus een taxi komen die bemand was door een medewerker van Roman.
Niets vermoedend stapte Patricia in en in haar beste russisch vertelde ze de man dat ze de taxi de hele dag nodig heeft ,en of hij haar naar wat byzondere mensen op het platte land kon brengen.
Ze had een film camera en een duur fotoapperaat mee voor opname's.
De man deed eerst braaf wat ze wilde en zo kwam ze in een dorpje waar een byzonder klein kerkgebouw stond en daar sprak ze met wat mensen en maakte veel foto's.

Inmiddels was ze al een honderdvijftig kilometer van Minsk af en kwamen ze bij een mooi gebouw in the middle off nowhere
,het was mooi wit en er brande rood licht,
natuurlijk wist ze wel dat het hier een hoeren kast betrof maar ze was nieuwsgierig naar hoe dat hier met de meiden zou gaan vergeleken met nederland.
Ze vroeg aan de taxi chauffeur of het mogelijk was dat ze met de dame's kon praten en of ze er ook opname's van kon maken.
De chauffeur was in zijn nopjes want nu hoefden ze haar niet met geweld naar binnen te sleuren ,wat eerst wel de bedoeling was,dus hij ging naar binnen en vertelde wat Patricia wilde!
Roman lachte ''Zo..zo dit gaat gemakkelijker dan we dachten!'' ''We laten haar eerst met Romenia praten!'',een prostituee die een beetje van Roman de leiding had over de overige viertien meiden die daar min of meer gedwongen werkte,van sommige was het paspoort ingenomen en kwamen ze uit naburige landen,of er waren belastende foto's gemaakt en werd er gedreigd met opsturen als ze niet deden wat er van ze verlangd werd! 
Romenia beheerste het engels en Patricia kreeg eerst een goede russische wodka aangeboden,ze prooste en mocht het pand bezichtigen.
Natuurlijk zagen de meiden er mooi en goed verzorgd uit,ze waren wel allemaal niet veel ouder dan Patricia zelf,die best begreep dat de armoede menig mooie meid in handen dreef van dergelijke lieden.

 


Nadat ze zo een uur rond had gelopen en gepraat liep ze met Romenia een smalle trap naar beneden af ,ze begreep dat dit gebouw ook een speciale bar beneden had voor lichtte s.m en bondage!
Ze moesten in de smalle gang langs daar twee pratende mannen en net op het moment dat Patricia ze wou passeren draaide Romenia zich om en botste ze tegen haar aan,een van de mannen deed snel een deur open en Patricia werd naar binnen geduwd en de deur werd afgesloten!
Ze schreeuwde nog ''Hee..hee?,wat heeft dit te betekenen?'', maar besefte al gauw dat dit weinig zin had.
Ze wist meteen dat het goed fout zat, toen ze merkte dat haar mobieltje het hier niet deed!
De cel was zo ingericht dat de wanden het signaal niet door lieten?
Er stond een houten bed met wat simpel beddegoed en een soort camping toilet,er waren geen ramen het licht bestond uit een peertje aan het plafond.
Licht ging opeens uit ze lieten haar gewoon zitten daar,de volgende morgen bracht Romenia haar wat te eten en ze kreeg te horen''Je kan het beste zoveel mogelijk mee werken en geen grote mond hebben,want de mannen konden anders wel is hardhandig zijn!''.
Met die wetenschap ging ze maar op het bed zitten en at zwijgend het brood op.
Ook deze dag ging ten einde en het licht ging weer uit.

Eindelijk na drie dagen ging de deur open en kwam niet Romenia binnen maar Roman en Bastyrd ,tenminste zo stelden ze zich voor.
''Uitkleden!'',is wat ze te horen kreeg in gebrekkig engels.
''Nou ..dacht toch echt van niet???'', probeerde ze nog stoer.
Maar een venijdige klap in haar gezicht, en ze wist dat ze niets had in te brengen!
Gelaten trok ze haar veter topje los en liet dat op de grond vallen en ze knoopte haar rokje ook los en dat gleed geruisloos over haar mooie ronde kontje en haar goed gevulde mooie bevleesde dijen tot op haar enkels,een vinger wijzing en ze trok haar groene bhtje los en haar groene slip pelde ze ook over haar lekkere kontje.
Een tevreden gemompel steeg op toen ze zagen dat hun nieuwe prooi haar kutje glad heeft geschoren en dat ze wat percings in haar linker kutlipje droeg!
Ruw drongen de groffe vingers van Bastyrd haar kut in en hij constateerde dat het hier een strak mokkel betrof ,dat helaas geen maagd meer was,of dat door een pik was veroorzaakt of door een speeltje dat was natuurlijk niet duidelijk, maar aangezien ze piercings in haar kutlipje droeg ging hij er van uit dat een harde pik het werk wel gedaan zal hebben.
Roman betaste haar stevige cup-b tietjes, waarvan de tepeltjes hard iets schuin omhoog wezen.

Hij kneep pijnlijk hard in haar tieten vlees wat Patricia een pijnlijk gekreun ontlokte ''Au..AI..aauwwa..!''.
Roman drukte haar op de schouder met kracht naar beneden op haar knieen, trok haar daarna een eind naar voren ,ze voelde de handen van Bastyrd op haar heupen en even later dat zijn schacht bij haar naar binnen drong,hij begon ruw in haar te stoten en Roman drukte zijn paal tegen haar mond ,die ze gedwongen maar opende zodat zijn pik bezit van haar mond nam.

Ze was inderdaad al door een tijdelijk vriendje ontmaagd na een gezellig feest waar ze teveel gedronken had ,ze had ,m ook gepijpt en het in haar ogen smerige goedje daarna uitgespuugd,maar dat was dan ook wel haar enige ervaring!
Nu voelde ze duidelijk een veel dikkere pik in haar kut stoten en wat er in haar mond werd geschoven tart alle verbeelding, volgens haar had die vent operatief het ding flink laten vergroten gezien het litteken weefsel wat er over heen liep.
De man die haar neukte was wel een type die in staat was om haar klaar te neuken ,want ze werd verkracht maar kwam toch heftig kreunend klaar wat niet mee viel omdat haar mond strak gespannen een monsterlijke pik af pijpte!
Ze schokte en trilde en ontving even later onbeschermde het geil van de haar neukende man diep in haar kutje ''AAAGGHaaggh..mmm!'',kreunde hij in zijn taal,en schoot zijn geil af.
Roman spoot dikke vlokken wit geil in haar mond en ze moest het goedje door slikken.
Ze kreeg daarna te horen dat ze het misbruik van haar eerst nog zouden opvoeren en dat ze over een maand gewoon moest doen wat de klanten wilde ,dus was ze nu ..een HOER!!

In deel 2 zal dat dus gebeuren ,natuurlijk was ze alwel als vermist opgegeven en wist de nederlandse ambassade van haar verdwijning ,maar in dergelijke landen hoefde niet echt op de politie te rekenen, er bestond eerder kans dat ze van hen ook een pik in haar lichaam zou krijgen dan dat ze bevrijd zou worden.

Gelezen: 2564 x Gestemt: 6 x Cijfer: 7 lengte: gemiddeld schrijver: pixel Datum: 26-08-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet