De geile bejaardenverzorger

Haastig laat ik mijn witte broek zakken van mijn verplegersuniform. Ik stap uit mijn onderbroek en gooi hem in mijn garderobekastje. Ik doe de broek terug aan en verheug op de vrijheid die dit geeft. Mijn billen en geslachtsdeel vrij schurend tegen het witte schone katoen. Een beetje geil gevoel krijg ik er altijd wel van. De nachtdienst zit er bijna op en ik moet alleen nog langs de nieuwe mevrouw, we noemen haar ook wel Netty. Als ik bij haar aan kom zit ze op het bed en neem ik plaats naast haar. Ze legt haar hand direkt op de binnenkant van mijn dij en kijkt me aan. Wat doet u nu, mevrouw?; zeg ik. Ze glimlacht en zegt; Lekker en strijkt haar hand richting mijn kruis. Geschokt en bewust van het feit dat ik mijn geilheid aan het opwekken was door me te ontdoen van mijn onderbroek greep ik haar bij de pols om haar te stoppen.

Na de nachtdienst vind ik het namelijk heerlijk om in de vroege ochtend via het bos naar huis te gaan en heb ik mijn anus een paar keer op verzoek aangeboden aan een dronken student en fancy zakenman. Ik ben geen homo maar de gedachte mezelf te laten gebruiken in de openlucht door een vreemde heb ik geen weerstand aan kunnen bieden. Vandaag droomde ik ervan mezelf met mijn kont omhoog en glijmiddel in mijn gaatje over een vuilnisbak te liggen en me te laten nemen door de eerste de beste homo opzoek naar sex in het homobos. Waarschijnlijk zou het maar een droom blijven.

Lekker, zeg ik en glimlach terug. Ze ziet er best lief uit voor een oude vrouw denk ik en beweeg haar hand onbewust en leg het te rusten op mijn scrotum. Ze glimlacht meer en maakt ondeugend aanstalte om met haar linkerhand haar ochtend jas van haar schouder te laten glijden om haar borsten te ontbloten. Wauw wat een waanzinnige mooie volle perfekte borsten verschijnen. Mijn penis vult zich met een stoot bloed en zij zegt; ik heb gehoord dat jij een heel geil mannetje kan zijn?. Enigzins blozend stuntel ik een antwoord en geef toe. Zou jij je broek kunnen uittrekken en voorover op de eetafel willen liggen zodat ik mijn nieuwe termometer kan uitproberen? Wat een rare vraag, denk ik maar voorvocht sijpelt naar mijn eikel en denk aan mijn verlangen dit eens in het bos te gaandoen. Natuurlijk, mevrouw; grap ik onderdanig spelend en wachtend op haar reactie.

Ik sta op en ga voor haar staan met mijn handen aan mijn rits. Zij likt haar lippen en kneet haar volle onblote borsten. Mijn lul zwelt en knalt voor haar gezicht uit mijn broek als ik de rits naar beneden doet. Ahhh; roept ze verrukt en daarna streng; En nu liggen! Ik gehoorzaam, trek mijn broek uit en leg mij op de tafel bijna trillend nu van spanning. Ontspan en kijk niet; zegt ze. Een hand streelt over mijn billen en een vinger smeert iets op mijn anus en probeert binnen te komen. Ik weet, nu moet ik ontspannen en pak met mijn handen de tafelranden beet om mij schrap te kunnen zetten. Iets warm wordt tegen mijn gaatje gedrukt en probeert schokkend mijn anus te verwijden en binnen te dringen. Ik kan dit en open mijn anus en de warme worst glijdt naar binnen.

Thermometer?: roep ik vragend, half kreunend. Nee, maar jij bent degene die ik nog met mijn she-male pik wil boren voor ik dood ga. Ik probeer me om te draaien en haar aan te kijken als ze plotseling Gerrit; roept en een oude blote man verschijnt voor mijn gezicht, met een enorme erectie die mij op de tafel drukt en me bij mijn hoofd pakt om mijn mond over zijn paal te schuiven. Geniet ervan; zeggen beiden. Je weet je wilt het en je bent zo lekker. Ik open inderdaad mijn mond, slobber en zuig de heerlijke lul en laat de oude dame mijn hol uitwonen. Bijna gelijktijdig spuiten de oudjes me vol om me daarna uitgeput en gebruikt achter te laten op de eettafel met druipend sperma uit mijn kontje en mondje. Is mijn droom nu toch uitgekomen, denk ik en glimlach bij de gedachte dat ik nu nog liever nachtdiensten wil draaien.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie