Wat is: Anale seks

Anale seks

Anale seks verwijst naar seksuele gedragingen waarbij de anus en het rectum een rol spelen, waaronder het inbrengen van de penis in erectie in de anus. Maar er worden ook andere activiteiten beoefend met behulp van vingers, mond/tong en hulpmiddelen. De combinatie van orale en anale seks staat ook wel bekend als anilingus. Rond de anus bevinden zich zeer veel zenuwuiteinden en bovendien kan via de anus de prostaat van een man gestimuleerd worden.

Mensen denken bij anale seks vaak aan homoseksuele mannen. Ten onrechte, want ook heteroseksuele mannen en vrouwen kunnen het fijn vinden om op dit uiterst gevoelige plekje aangeraakt of geneukt te worden.Mensen denken bij anale seks vaak aan homoseksuele mannen. Ten onrechte, want ook heteroseksuele mannen en vrouwen kunnen het fijn vinden om op dit uiterst gevoelige plekje aangeraakt of geneukt te worden.

Ook wel genoemd:

aarsbatsen, de achterdeur nemen, achterom, de achtertuin aanschoffelen, achteruit inparkeren, anaal gaan, anaal speciaal, anaalgeneraal spelen, anaalridderen, analyseren, (via) de artiesteningang, backstage gaan, boren, (op z'n) Grieks, hole-in-one, in de anoes, kontenbonken, kontneuken, een mijnramp veroorzaken, nauw&wauw, reetracer, reetroeien, schoorsteenvegen, sluitspiermassage, stekker in het stopcontact steken, sterrenjagen, sterrenkunde, sterspelen, (op z'n) Turks

bron: Wikipedia