Wat is: Wetlook

Wetlook

Wetlook is een Engelse term die verwijst naar de activiteiten waarbij mensen nat worden terwijl ze kleding dragen en daaraan plezier beleven. Volgens velen is het een seksueel fetisjisme, maar anderen genieten ervan om redenen die totaal niets met seksualiteit te maken hebben. Wetlook kan bijvoorbeeld met kleren aan zwemmen zijn, een douche nemen, enz. Er zijn veel mensen die dit leuk vinden. Er zijn op het internet veel sites aan het onderwerp gewijd.

De uitdrukking Elk zijn ding geldt voor Wetlook. Verschillende mensen verkiezen nat te worden in verschillende soorten kleding en op verschillende plaatsen. Meestal zijn er twee redenen waarom mensen dit graag doen. Ten eerste veranderen natte kledingstukken van vorm en kleur, kleven ze aan het lichaam en worden ze glanzend en doorzichtig, waardoor ze deels de vorm van het dragende lichaam onthullen, maar het nog steeds bedekken. Sommige mensen vinden dat erotisch en plagend. Ten tweede is zwemmen in kleren in zekere zin niet-conformant. Door het te doen krijgen mensen een aangenaam gevoel van vrijheid en openheid.

Bepaalde mensen dompelen zichzelf graag onder met andere vloeistoffen als modder, oliën, verf, enz., gewoonlijk ook met kleren aan. 

bron: Wikipedia